Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát.............kettő után már nem tudom lesz e kedvem.
Hó, az jó...akkor megyek is motorozni... ...vasárnap tényleg megyek(valószínüleg ha csak nem csinálok valami mást) így aki akar jöhet....
süt a nap,5fok estére meg eső holnapra meg hóóóóó:)
én a másodikra szavazok
időjárás holnap

szerintem célozzuk be 6-8ig

vagy 6-9ig
bazz, ezt elnéztem, holnap még csak péntek

na akkor káposztásmegyer, vagy az ute csarnok?

számod emailen átdobhatnád, mert ha újpest, akkor nem mennék be a westendbe...
no problemo.számom tudod, ott ütközünk, aztán majd megyünk valamerre.

van egy jó kis pálya itt a bojtár utcában a 3.-ik kerületbenm, ott szoktunk játszani is, kultúrált...
holnap ha esik az eső valahol újpesten (fedett) korizunk,de westendnél találkozunk,az fix.majd hívlak.
Laller, komolyan?

dobj egy mélt, mert fontos!
...Küldjél!
Majd megnézem no a 190-est.De mértem most fél centi van a lánc és a gumi mellett.
mi van....építkezel?....küldjek maltert?...
Annak viszont első osztályú.
megjött a szajré!De jó lett volna ha a téglák helyett a kiput raktad volna a csomagba.
Egyszer ha nem vagy otthon odaviszek egy 190-est és felteszem....muter vagy öccsöd úgyis beenged ha azt mondom, hogy megbeszéltük...
Jobban mutat na.
Elől a legtöbbünk szerint jobb a /70-es, de hátra felesleges...vagy a gyári méret vagy a szélesebb felé elmenni...
köszi mindenkinek. akkor lehet megpróbálom elől a 120/70-est a hátsón még gondolkozok hogy 160/60 vagy 160/70 legyen.
Hali nekem hátil 160/ 70 bt 021 es van semmi különbséget nem tapasztaltam a /60 as hoz képest. A képeim közt láthatod is...
Kész fertő ez.
Ok....
én is úgy nézem hogy a 2 fok nem 12
a blokkolóra van emberem,csak az is felétek,az elmaradott keleten van
egy örök élet mire eljutok oda télen.talán a január melegebb lesz,majd kereslek
Szerintem most nem lesz alkalmas....a blokkolót meg nem nagyon tenném bele....azt olyannak kéne aki csinál ilyesmit..
p-sz jó idő lesz vagy sem? nem tudok előre tervezni,pedig megjött a lézerblokkolóm azért is el kell mennem felétek..messze földre
12 fokot nálad lehet rendelni?