Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan leszek mint a télapó szánja.....bánja....kánya....na elég belőlem
Majd szikrázik.
Háá persze!...nem gondolod, hogy a jól beváltat lecserélem csak mert már kint van a drót!?.....
Monnyuk ez sanyinak ment.
Még mindíg az a slick van fenn?
Én nem sportolok utcán. Ez normális tempóban bandában való közlekedés alatt lett ilyen (2 személlyel)
nem faszt nem....racsingattack a franc vigye el.... ....csak már ....abba is hagyom....igaz reggel nem kell korán mennem, elég 4.-kor kelnem......
Nem kéne...............kicikiznek mert nem néz ki ilyen olvadtnak.

Amúgy nem raceattack?
Legközelebb filmre is vesszük..
Jók ezek a gumik, de utcai sportolásra veszélyesek.....nem igazán jelzik amikor kimennek az ember alól......hirtelen elmegy és csak a nézelődés van.....a racsingos gumák ugyan gyorsan kopnak, de abból még a legrosszabb is jobb bármelyik túraguminál és használtan elviselhető az ára is.....nekem kb 5000-et elmegy egy sport attack és kerül 12-15000-be.....
Bakker...................sose jutott eszembe gumit fényképezni.
Ez egy októberi fotó (igaz Zadarból) Gyönyörű szépen látszik a 2 komponens
BT 023
Pilot Power.Mezt M3.Sportattack.
inkább a 2 keveréke. :) Ami most fent van azt nem igazán lehetett dönteni azért akarnék olyat amit lehetne.
Aggyak azt is?
nincs
Már többször kérdeztem illetve mondtam a gumiválasztás nem motor inkább pilótafüggő.
Sportos vagy túrás vagy?
Az 50-es nem nagy.Én láttam KB félméteres anyát is..............volt vagy 6-8 kiló.
Vonóhorgod van?
ha egy ford kombi elég megdumálhatjuk
A 120/70 egy kicsit púposabb a /60-nál. Én könnyebben tudtam dönteni alacsony sebességnél, nekem jobban bejött, általában a /70-et szokták javasolni az okosabbak is a gyári helyett. Hátulra nem tudom. A 100 fokos motor még belefér, nekem 104-ig is felmegy nyáron találkozón.
zoli, meg aki rendelne, ez a link foglalkozik angliában lekalapácsozott cuccok behozatalával...lehet érdemes vele foglalkozni.

valaki tud egy jóárasított fuvarozót aki jár svájc felé?kéne sok cuccot vinnem de csak aranyáron viszik a sima futárcégek
Semmi ilyesmi! Sőt szerintem jobb is elől a 70-es, mint a 60-as.