Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker, itt a nagy semmittevésben már "kinek van nagyobb szerszáma?" játékot játszotok?
de a 70-essel nem lesz rosszabb a kormányzás vagy nagyobb sebességnél nem fog rángatni?
Nekem idén tavasszal került fel egy pár Metzeler M3 120/70 - 160/60. Fasza gumma, nekem legalábbis megteszi. Valahol olvastam, hogy a /70-el magasabbnak fogom érezni az elejét, én nem igazán éreztem. A régihez képest - gyári gumi - csak jobb lett... mondjuk úgy nem nehéz, hogy annál rosszabb nem lehet!
A venti tudtommal 103 foknál kapcsol be.
A másik kérdésem pedig hogy a vízhűtő ventilátor az hány foknál kapcsol be? Mert nekem 100fok fölött még el sem indul. Mi lehet a baja?
Üdv. Van egy 2004-es SV N motorom. Milyen gumi illene rá ami jól is tapad és dönteni is jól lehet. Gyárilag Elől 120/60 ZR 17
Hátul: 160/60 ZR 17. Azt szeretném kérdezni hogy 120/70-est és 160/70-est lehet rá rakni? Vagy nem ajánlatos. Miben fog különbözni?
b+...ez mekkora

mi a retket lehet ezzel fixálni?a kis színes retkeken kívül
Na ez már szerszám!
nem kamionról leesett dolgokról van szó!
tudom,hogy nem a reklám helye de ha érdekel valakit írjon!

SAMSUNG fuhh HD lcd-LED tv legújabb!internet tv stb,103cm magyar menü!rengeteg extra!_
190 000.-
SONY 94cm full HD magyar menü stb mpeg4 tuner , hd sat tuner , internet csatlakozás , usb képnézegető
115 000Ft

SAMSUNG 116cm 100hz-es full hd-s lcd televízió , mpeg 4 tuner , online filmnézés , usb divx, mkv.filmlejátszás
160 000.- keress rá neten 300 000Ft ( LE46C650)

Videoton 94 cm-es HD ready televízió , magyar menü top-txt, zoom , hdmi csatlakozó :83 000Ft

(1 ÉV GARANCIA AZ ÖSSZES KÉSZÜLÉKRE)
Sziasztok!

Ha valakinek szüksége lenne gyári (2004-es) fékcsövekre, kuplung csőre, gázbovdenre (1000 N-es) szóljon!

Üdv

W.R.
Örülnék ha 10-es fejekkel dobálnának.

Bár ha jkamaz platónyi lenne annak nem.
megdobálták vele a pácienst!
Ba de 10-es?
Még ha a 24-es lenne hosszúszárral.
ja meg csípő fogót is.Pedig csak a vezeték árnyékoló harisnyáját vágtam vele
Lépjen be a tsz -be!
már tettem tönkre beta csavarhúzót én is
erősen ütötték tarkótájt...
Nincs is csak egy dugókulcsos csavarhúzóm belőle...............viszont a Lidli-s nyomatékkulcs az rulez 5 rugóért.
Na ácsi..................hogy a jó túróba nyír ki egy 10-es fej?
Beletömték egy AK-ba?
ETZ teló zárócsavarjá (kb 30as) hasonlóan megcsavartunk beta toldót
meglazitani nem sikerült
fater békebeli villáskulcs-rá zártszelvény-félkilós kalapács odabasz -meglazult
de beta keresztcsavarhuzót is törtem már el szabályosan használva
...szóval szerintem a beta egy közepes minöség,jól futtatva,tul drágán
"van ruszki dugó kulcs készletem is.Na az már vagy 40 éves.Még a papáé volt.Mai napig jó az összes fej hozzá."

na ezt elhiszem, ha épp nem volt mit szerelni a kolhozban akkor kulákokat végeztek ki vele....akkor is azt mondták, hogy minden fej jó hozzá....
csavarhúzóból pedig az OBI-ban kapható piros átlátszós nyelű van.Olyannyira meg voltam elégedve az első darabbal,hogy azóta már egy egész készletem van belőle.
Fogóim pedig uniorok és beta-k.
van ruszki dugó kulcs készletem is.Na az már vagy 40 éves.Még a papáé volt.Mai napig jó az összes fej hozzá.
szép:)
A legbüszkébb egy 32-es BETA csillagkulcra vagyok.
Sikerült 90 fokba hajlítani egy ekefej szétszedésekor.
Kellett egy 2 méteres cső meg combbol tólni belekapaszkodva az eke tesébe de a csavar nem adta meg magát..............csak a kulcs.
Vettem 88-ban ruszkiktól 48 voltos teljesen automata akkutöltőt....azért 48 mert harckocsizók voltak mellettünk és annak annyiról ment az áram......igaz, hogy vagy 40kg volt, de minden állítgatás nélkül bármilyen akksit lehetett 6-48v-ig rátenni mert felismerte és töltötte...igen jó cucc volt..