Én úgy kezdtem a szezont, hogy vettem egy bőrnadrágot, amibe nem fértem bele, mondván bele kell hogy fogyjak! Még májusban se volt teljesen komfortos.. de most már jó
Na az én 1300 kilométeres tavaszi gurulásom az 2 nap volt (első költségcsökkentő tényező), csak 1 liter olcsó bolgár sört ittam este, 2 csomag ropival. A szállás egy szilváskert volt, ingyen. Másnap ettem 2 zsömlét szalámival (első nap is ugyan ez volt a menü) ami még az előző napról maradt, és megittam olyan 4 liter ásványvizet naponta. Autópályára pedig kényszerből mentünk rá, az 3 euro volt.. Gyakorlatilag csak benzinköltéségem volt..Jah, és Sárkánytól kaptam egy almát vasárnap reggel
Na ez így cakum-pakk került 26 ezer forintba.. aztán mégis jól éreztem magam Amíg nincs pénz, addig nem szóróm.. utána meg már megszokásból nem fogom.. Ingvar Kamprad IKEA vezér nagy példaképem
Most egészen addig nem lesz felkészítve, amíg hangyafasznyi reményt látok rá, hogy annyival a nagy túra előtt elviszik, hogy tudjak venni egy másik motort, amit ugye még ki kell ismerni, meg meg kell tanulni bízni benne, hogy nem szarik be majd a világ vége előtt egy sarokkal.
Szóval most az árával arányban van az állapota.. kb. Olyan 80-at kéne rákölteni..amit igazán rákölthetne már más..
..szerinted milyen érzése egy olyan motorért otthagyni a szervizben 130 ezer forintot apróságokra és kopóalkatrészre, amit utána a kutya se venne meg kétszer ennyiért?
kb 3800 külföldön és olyan 8000 itthon.. Ne kérdezd hogy szaladt bele 8 itthon, mert áprilistól használtam a motort (addig egerben voltam és csak hétvégente tudtam ráülni..ha nem volt hó), és október közepe óta meg be se indítottam.
Kb 20 volt az órában januárban, most meg 31.. pedig elromlott a km óra kihajtása is.. tehát ez még a valóstól eltér némileg
nnna, motoroztam majd 300 km-t......nem volt meleg bár hideg sem.....gond az igen....megadta magát a jawa váltója, már odafelé 4-ből kihajigálta, de visszafelé bent ragadt 3.-ban.......jó volt hazaevickélni át a hungárián....
..nagyságrendileg mondom. Nem hiszem hogy neked a napi 20ból kijönne a túra, 16ezeres tankolásokkal..lévén kajálsz is és tető is van éjszaka a fejed felett
Nekem úgy alakult hogy kb 18Ft/ 100 km a benzin (olcsó balkáni benzin), és mellé még szánok 5 forintot kilométerenként kajára és egyéb dolgokra.
Tudtam mindig is hogy nem vagyok rendesen bekötve.. na de hogy ennyire?
15zsömi felvágottal +3 liter víz +1 üveg jéger a napi túraadag
ebből a víz tetszés szerint elhagyható
Volt pia-fagyi-éttermi wiener snitzli.
Na ez így cakum-pakk került 26 ezer forintba.. aztán mégis jól éreztem magam
Szóval most az árával arányban van az állapota.. kb. Olyan 80-at kéne rákölteni..amit igazán rákölthetne már más..
ez egy ördögi kör.nincs olyan hónap hogy ne kerülne pénzbe ez a szórakozás.
a suszternek is a cipője lyukas
Kb 20 volt az órában januárban, most meg 31.. pedig elromlott a km óra kihajtása is.. tehát ez még a valóstól eltér némileg
Nekem úgy alakult hogy kb 18Ft/ 100 km a benzin (olcsó balkáni benzin), és mellé még szánok 5 forintot kilométerenként kajára és egyéb dolgokra.