Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg nem igazán olcsóbb,nade a hangulat jobb. rövid távon kibírható annak ellenére hogy nekem sem ellenségem a kényelem.
Persze.Festve,polcra téve már vagy 3 hete.
Abban....én voltam már pár kempingben és tudok jókat is, de azért sátrazni nem lenne kedvem 3 éjen át főleg mert nem is annyival olcsóbb, hogy értelme legyen....sátor/személy/motordíj közel annyi mint egy panzió...
nekem bejött,azért is kérdezem,januárban csinálják a konzolomat.
a gépeden már kész a végleges konzol?
ha tudtok valami elérhetőséget a kempinghez,felírnám és megköszönném
Hát..................ki kéne próbálni a motorozós-kempingezőst is mert olyanom még nem volt.
Melyikben?
De, és állítólag jó is, ott van a városban..
ez igaz....azért kéne még pár jelentkező, igaz mi eleve sokan vagyunk
ezt kitaláltam saját kútfőből
bevált kempinget nem ismertek véletlenül a parton?
személyes tapasztalat érdekelne leginkább.
Per fő az ár.
Van még két hét...............tudja fene mi lesz addig.
köszi,elmentettem
háát nálunk elég kicsi a hely, hopgy többen is vagyunk.....valami nagyobb ház vagy mulatóhely ami lehetne.....igaz 1X volt már nálunk ilyen és jó is volt.....
talán...................bort tok hozni egy-két ládával.Családtól függ.
A tenger szerintem nagyobb fürdőzésre még alkalmatlan pünkösdtájt.... akkor mi legyen?..valami biztos lesz.....apropó, Semi felvetette a szilvesztert....valakinek lenne kedve valahol együtt átlépni a következőbe?
Ezt értem.Csak húzós 2 egy hónapon belül.
Pünkösdkor simán játszhat egy alpok....akkor az már jó...
A gond ott van hogy egy hónap mulva pünkösd.Nagyon közeli a két időpont és utána már csak augusztus van.
Kéne biza.
34 volt a tengerre néző két fős......nem mintha nézegettük volna a tengert onnan....jobb volt azt a parton serrel a kézben.....május elején a 4 naposon kéne valahova menni nem?....olyankor nem nagyon jöhet más szóba mint a tengerpart, máshol még hüvi van...
Ha esetleg eladó 2in1-es leömlőt vagy komplett rendszert tudtok jó árban SV1000-re, illetve teleidomot, akkor légyszi szóljatok! Előre is köszönöm!
Ja és még van SV650 gyári leömlőm sportdobhoz elvágva, meg egy GP jellegű nyitott dob valamilyen 600as mociról!
A leömlő 15, a GP dob 20 irányáron. Együtt olcsóbb.
Huhh most mondom 28 ojro volt a két éjszaka.De 3 fősben nem tengerre néző szobában.Andelko panzio.
vifíl ojró per nap per fő vagy szoba?
húsvét jó lesz rá
Sziasztok!
Eladó vagy cserélhető a mocim kipufogója!
Ha tudtok rá valakit ne tartsátok magatokban! :)
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Perszehogy.De két varia van.Vagy még a nyári szezon előtt vagy utána.
Motorozóst ebben a két időpont valamelyikében érdemes mert ha nincs nyári szezon a nyolcas gyakorlatilag üres vagy max motorosakkal van megszórva.
Most nagyon jól jött ki a lépés mert embertelen meleg volt szeptemberben de túristainvázió sehol.
A starigradi szállás jó volt a wifivel és a tengerpart közelségével.