elhiszem,kicsit őrültnek is tartalak miatta,jó értelemben.
persze azt is tegyük hozzá hogy nem 500ft-os nyugati benzint tankolsz,hanem 300as keletit
mennyi km lett összesen idén?
ha hiszed, ha nem.. kevesebb mint 300 euro volt az idei három külföldi kiruccanásom. szűk 4ezer kilométer (csak úgy natúr a túra.. persze vettem idén gumit előre-hátra, meg volt 2 olajcsere is..de nem csak örömködésre használom a motort)
Onnan tudom ezt ilyen jól, hogy mindegyikre 200 euroval a zsebemben mentem el, és és mindig maradt egy 100-as a végére, amit a következő alakomnál költöttem el
azt hittem már mindenki kihozza benzinárban a túrát csak én nem,mert akkor megkérdezem mestereimet hogyan csinálják.
eleve egy túra dupla annyi mint amennyit költesz a kopás és szervíz miatt
Valami mindíg bejön................de speciel betervezett dolog volt.Ha beleszagolnál a régibe te is terveznéd.
Most KB 2. hónapja gyűjtögetem a jövőre tervezett dolgokat.
-Egy pár kesztyű. (megvan)
-pár alkatrész a kerekszeműhöz. (megvan de még csak jön)
-befejeztem a fűtőruhát (nem került most pénzbe)
-fel kell szerelni a szivargyujtót (alkatrészek egy adagja sövöből maradt egy része már régről megvan)
-egy jó kis 5-25 Nm-ig mérő kulcs is kellett már régről (most volt olcsón)
-és a végén még kéne egy lézerblokkoló (na erre most per pill tényleg nincs lé)
-Van még egy futómű-fék upgrade gyári R-esre (ebből még csak a fékmunkahenger van meg ha sikerül folyásmentesíteni)
Nos tervek vannak azon ügyködöm hogy lehet olcsón megoldani meg pízt szerezni a hülye dolgaimra.
Ezen felül márcusra be kéne egy 100-150-et begyüjteni hogy sokk nélkül meglegyen 2-3 nagyobb túra.
persze azt is tegyük hozzá hogy nem 500ft-os nyugati benzint tankolsz,hanem 300as keletit
mennyi km lett összesen idén?