Akkor ezt nem kímélték.................nem szokott zörögni..............pláne a vezérműlánc....................inkább a kuplung ad kis hangot.De az nem vészes.
Stílusváltás miatt eladó sorba került Suzuki TL 1000S motorom. Tudom itt az "utódról" folyik a téma, de ha valakit esetleg érdekel az alábbi linken megtekintheti.
Miből gondolod, hogy cserélni kell?........amúgy vezláncot lehet kapni többfélét is sokhelyen, de vezetőt és feszítőt szerintem kereskedésben kapsz......
Az SV1000S/2004es- be vezérműláncot és társait kell cseréljek.
Tud valaki árat mondani a komplett lánc/feszítő és egyebekre?
Vagy hol tudok utánanézni? Kinek van tapasztalata e téren?
Köszönöm a válaszokat.
Huhh.................esetleg be lehet állni helyettem 9.13 ig melózni minden szombaton és közben 9 re motortalira menni.
Ha valaki megmondja hogy lehet pénz nélkül megélni akkor én nagyon szívesen felhagyok ezzel a macerás tevékenységgel.
Vagy ha valaki tud egy Hétfő.pénteki melót nettó 120 körüli fizuval 8-4-ig munkaidővel akkor szólhat.
Kell egy postacég USA-ból.
Én meg bevásároltam jövőre.
Látsz is a tükörben és nem ver bele a tankba?
Stílusváltás miatt eladó sorba került Suzuki TL 1000S motorom. Tudom itt az "utódról" folyik a téma, de ha valakit esetleg érdekel az alábbi linken megtekintheti.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000s_lear
aztam-538
3201
Az SV1000S/2004es- be vezérműláncot és társait kell cseréljek.
Tud valaki árat mondani a komplett lánc/feszítő és egyebekre?
Vagy hol tudok utánanézni? Kinek van tapasztalata e téren?
Köszönöm a válaszokat.
Ha valaki megmondja hogy lehet pénz nélkül megélni akkor én nagyon szívesen felhagyok ezzel a macerás tevékenységgel.
Vagy ha valaki tud egy Hétfő.pénteki melót nettó 120 körüli fizuval 8-4-ig munkaidővel akkor szólhat.