Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért mit vettél?
Most kezdem felcuccolni.
Kell egy postacég USA-ból.
na de felpörgettem a topikot.Ez volt a cél
De jó dolgotok van
..én meg kiürítettem a garázst
Vagy csak szívott egy fenejó staubot.

Én meg bevásároltam jövőre.
Buli volt,van?
What? ? ? ? ? ?
subb-subb-subbi-dubb
Hát mióta megvan 2007 csak én hajtom, kb 45000-et tettem bele, 2 évesen került hozzám, nagyrészt autópálya, túrázás.De a kuplungnak nincs baja.
Akkor ezt nem kímélték.................nem szokott zörögni..............pláne a vezérműlánc....................inkább a kuplung ad kis hangot.De az nem vészes.
Hallom hogy csörög, zörög. Egy ismerőssel kiszedtük a feszítőt és már sajnos majdnem teljesen kint van, a rugó elfáradt és ezmiatt a zörgés.
Az már nincs meg. Bocsesz módosítom a hírdetést.
Az alpinestars kesztyű mérete és ára?
Köszi a választ.
Nem ér bele a tankba. Látok bár az elején szokni kellett hogy lefelé nézek.
Két kérdésem lenne.

Látsz is a tükörben és nem ver bele a tankba?
Sziasztok!

Stílusváltás miatt eladó sorba került Suzuki TL 1000S motorom. Tudom itt az "utódról" folyik a téma, de ha valakit esetleg érdekel az alábbi linken megtekintheti.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000s_lear
aztam-538
3201
Nemtom..................az megerőltető lenne.
Miből gondolod, hogy cserélni kell?........amúgy vezláncot lehet kapni többfélét is sokhelyen, de vezetőt és feszítőt szerintem kereskedésben kapsz......
Gigoló szakma.....éjjel meló,nappal motorozás.....he?
Sziasztok!

Az SV1000S/2004es- be vezérműláncot és társait kell cseréljek.
Tud valaki árat mondani a komplett lánc/feszítő és egyebekre?
Vagy hol tudok utánanézni? Kinek van tapasztalata e téren?
Köszönöm a válaszokat.
Nincs mit, én is szívesen résztvennék rajta, de a hétköznapok nem jók.
Huhh.................esetleg be lehet állni helyettem 9.13 ig melózni minden szombaton és közben 9 re motortalira menni.
Ha valaki megmondja hogy lehet pénz nélkül megélni akkor én nagyon szívesen felhagyok ezzel a macerás tevékenységgel.
Vagy ha valaki tud egy Hétfő.pénteki melót nettó 120 körüli fizuval 8-4-ig munkaidővel akkor szólhat.