Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szar...............csak a szomszíd nője tuti zöldebb.

Amúgy szar.

Csak volt előtte pár kevésbé szar év.

Mer most igen szar.

De fel a fejjel.

Lesz még szarabb is.
Én csak, annyit szeretnék hozzáfűzni, ehhez a "de szar nekünk itthon" beszélgetéshez, hogy egy motorosa fórumon kicsit furcsa olvasgatni ezeket a hozzászólásokat. Ha annyira szarban lenne a társaság, akkor még internet sem lenne a fórumozáshoz, nemhogy motor. Ezt nem bántásként mondtam. Lehetne sokkal jobb a helyzet, egyszer talán lesz is, de azért mi motorosok ne dőljünk a késünkbe, hogy szar a világ amikor mindenki alatt több 100.000 Ft (esetenként milliós) értékű hobby gépek duruzsolnak (persze akinek ez munkaeszköz az más téma)!
az a kérdés, hogy amikor berakod sebességbe akkor akkorát ugrik a motor mintha nem lenne kuplung vagy csak a sima csattanás és úgy fullad le. ha más nem tedd fel emelőre és úgy rakd be sebességbe. a kapcsolót meg 1 sima multiméterrel ki tudod mérni hogy működik-e, a tank alatt széthúzod a csatit és a multimétert rövidzár mérésben ráteszed a kapcsoló felőli végére. ahogy nyomogatod a gombot változnia kell rövidzár és szakadás között.
Pontyosan.Összekötöd egy dróttal leszigeteled és ha indít tesztnek jó mert szar a kapcsoló.Ha biztosan tudod rövidrezárni járhatsz vele míg meglesz a minden bizonnyal szar kapcsoló.
Nem! A vezeték két végét kösd össze!
elég ha széthúzom a csokit ?!
Kösd már rövidre azt a szart.
Lacinak euroringen szart be ilyesmi.
Vicces volt 160-nál mondom miafenét kacsázik kanyarban.
Röhögött is hogy leállt a motor alatta.
nagyon szépen köszönöm pénteken mennénk fel pestre, mert szombaton megyünk a kiállításra, éshát szeretnék motorral menni, de eddig így egy tapottat sem tudok vele mozdulni
Gyakorlatilag az a munka amit egy magyarnak adnak az olyan hogy jól hangzik és még szűkösen kijön.De ha kicsit többre vágyik család,nyaralás,emberibb biztonságosabb életmód nem a bemegyek-dolgozom-döglöm-dolgozom és kuporgatom azt a melót angolnak adja.
Én is inkábbadnék jó munkát inkább magyarnak mint bocskoros román cigónak.
És ez mindenhol így van.
Azonkívül ott is szorongat a munkanélküliség.
Lassan jönnek onnan is a törvények a bevándorlás ellen.
Már csak a muzulmán balhé miatt is.
Kapcsolót biztos lehet venni, de én megnézetném valami elektronyos szakival, lehet hogy semmi komoly. Hogy milyen hiba még ? holnap kiokosodom, ha addig itt valaki meg nem fejti a titkot
és ha a kapcsoló adta meg magát ? akkor tudok másikat venni ? vagy, esetleg milyen hiba fordulhat még elő ?
a haver első osztályú bádogos.Itthon vállalkozó volt ebben a szakmában.Kiment angliába,építkezéseken dolgozott.Fél év után szólt a főnökének,hogy a bádogozást ő is tudná csinálni.Azt válaszolta a főnöke ,hogy csak vödrözzön tovább ne azon járjon az esze,hogy mit tudna csinálni.
Nem véletlen.
Unokatesónak is olcsóbb volt a repjegy oda-vissza mint egy benőtt köröm ellátása.
Nem a benyomódás a lényeg, hanem hogy elvégzi-e a faladatát!? Lehet, hogy elhányta magát a kapcsoló. Lehet, hogy teljesen más baja van, de amit elmondtál, az nagyon erre a hibára utal!
volt kollégám haza jár fogorvoshoz
köszi szépen a képet mintmár említettem, megnéztem, és szinte mm pontosságra teljesen benyomódik, ha felcsukom a sztendert. ezért nem értem :(
Nem hinném, a mikrokapcsolót keressed
Mint már 3x említettem unokatesó akart,és dolgozott is.
Többször nem mondom.
Persze..............egy kurrens szakmában............informatikus,mindenféle nagyvállalati mókusi melót megfizetik.
De azt itthon is.
A trógermeló az mindenhol trógermeló lesz.
Van ismerős aki orosi melót végez kinn.
Aztmondta jó a fizetés de..............semmi előmeneteli lehetőség.
Tíz év után is ugyanazt a melót végzi.
Orvosként.
És a slusszpoén.
A felesége hazajött szülni mert az ott elég drága muri.Itthon meg nem annyira.
ezek mind faszagyerekek.Az eszük a helyén van.
Amit most a fideszben lévő volt komcsik(most is azok) is megkapnak...nem véletlenül nem vágják meg a nyugdíjakat hisz köztük van a legtöbb ilyen....hisz a derék belügyér is nyugdíjas...
szerintem sem, tuti h mindent jól raktam vissza... a tank alatti csoki rendesen össze van dugva, a sztendernél, a kis pöcök igazából teljesen benyomódik... dehát, akkor tényleg teljesen tanácstalan vagyok :(
Csak ha nem is akarsz feljebb kerülni....a lúzer mindenhol lúzer.....viszont épp azt mondják egyre többen, hogy kimondottan megbecsülik még a magyarokat is..... ....a kormány propagandája amit indított ezügyben(mindenhol ahol ez szóba kerül pillanatok előkerül valaki aki nagyon tudja, hogy mindenhol rosszabb mint itt) már kicsit gagyi....mivel érdekes módon csak nagyon kevesen jönnek vissza akik komolyan is gondolják, azok jönnek csak vissza akik itthon sem akartak melózni és azt hitték kint majd minden ingyen lesz....kint is dolgozni kell csak legalább van miért, itt ez nincs meg....
Látom beindult a tuning szezon.
Ha valaki nem akar az utcai motorozáshoz tök felesleges és ráadásul igen drága PC V-be beruházni, annak javaslom nézzen utána a Motty AFR Tuner-nek.
Pont ezen töprengtem én is.
Semmi