2-ből 2 hasznos hozzászólás, helyesírási hiba nélkül stb. jó arc lehetsz. még annyit javasolnék, ha ilyen hasznos infót teszel közé írj be pár szót pluszban keresőszónak. ha később valaki ilyet keres akkor egyből dobja ki neki
Ha valakit érdekel, a Faboryban rendeltem a plexihez gumianyákat. 986Ft a négy darab. Csak nagyon nem akarják majd megtalálni a katalógusban. A neve: RAWPLUG GUMI DÜBEL/METR.MENET M5X14
Ezt a horpadást ki lehet nyomatni belőle. Meg kell tölteni vízzel, nagyon jól ledugózni mindkét végét és berakni a fagyóba. Többszöri próbálkozással teljesen el lehet tünteni. Az elszineződött króm is visszapolírozható, csak ezt kevesen tudják. Choppereken elég látványos. Persze ha rozsdás a felület, akkor csak feltűnőbbek lesznek a foltok.
Jó kis tanulópénz. Normális szervizben ha mész a motorért és fizetsz a mellé vannak készítve a cserélt alkatrészek. Máshogyan én nem is perkálnék... Ha elkezdi mondani, hogy a másik szervizben maradt amibe vitték, blabla az már gyanús.
Én azon csodálkoztam hogy milyen kis állítómotor van az injektorban.
Tudomásom szerint tekercs van benne, ha feszültséget kap akkor kinyit.
Gondolom ők mondták.
Akkor ne fárasszuk Sanyit, ha jó neked Dunaharaszti. Dunaharaszti OMV benzinkúton találkozzunk, és oda elviszem. Mennyire sürgős neked?
Ma vagy holnap du. Nekem kb 17:00-18:30 között jó!
Dunaharasztinál lévő BILK-hez? (nem tudom van-e másik), akkor a pénzt is el tudjuk intézni egy húzásra, mert azért nem fordulnék még 1-et! Vagy tudsz utalni Tomi, vagy egyszerűen Sanyi ad nekem pénzt én adok neki csövet, Sanyi ad csövet Tominak, Tomi ad pénzt Sanyinak?
Kedden volt egy Nagykaniza-Vasvár-Kistarcsa köröm.
Meglepően dugós volt a reggel átszuszogni az M7-ig.
Mondom spór van nem megyek a nulláson mert kerülő.
Mire a kivezetőig értem egyóra is eltelt.
Bakker! Érd, most nézem! Én Gödöllőn vagyok! Nem szívesen csúszom át a városon (mármint a fővároson) nem tudsz kijönni érte, mert szerintem a posta drágább lenne? Vagy beviszem a Póluscenter-ig?
Nem tudnak mást csinálni mikor el hoztam a motort akkor meg kérdeztem,hogy ugye garancia van az (állítólag cserélt alkatrészre) srác mondta,hogy persze.
Meg aztán ma asszony pajti be ment hozzá azzal meg még én sem merek vitatkozni
te meg mondj egy telefonszámot!
Neked meg javult a TPS csere után?
Tudomásom szerint tekercs van benne, ha feszültséget kap akkor kinyit.
Gondolom ők mondták.
Ma vagy holnap du. Nekem kb 17:00-18:30 között jó!
Csak majd kinyírt a dögunalom.
Meglepően dugós volt a reggel átszuszogni az M7-ig.
Mondom spór van nem megyek a nulláson mert kerülő.
Mire a kivezetőig értem egyóra is eltelt.
Meg aztán ma asszony pajti be ment hozzá azzal meg még én sem merek vitatkozni