mivel én is próbáltam segíteni, ezért ne haragudj hogy megszólítva érzem magam. részemről analfabéta az anyád retkes valaga és lehet tiplizni a picsába. csak úgy és pont.
hm... bár ha cs kuplungcsővel van valami, akkor az kurvajólesz... találtam 1-et a Bátszimotornál egy 10-esért ha ez lenne a gond...de viszont 115cm hosszú... ez elég hosszú ?
Egyszerűbben, hogy értsd. Csak már felhúztam magam:S. Szaladj ki a garázsba, gyújts rá egy cigire, pumpálj rá jópárat a kuplungkarra, és érezni fogod, ahogy felkeményedik és újra működtet.
Ne legyen már mindenki ennyire önjelölt motorszerelő. Lefogadom, hogy mikor raktad vissza a fedelet a munkahenger dugattyúját visszanyomtad. Mivel önbeálló a szerkezet, ha húznál a karon 10-20-at az ég világon semmi baja nem lenne a motornak. A sok mikrokapcsolós hozzászólás meg? Amúgy hülye vagy a motorhoz ,szerintem ne nyúlj hozzá se az indexhez se semmihez legközelebb, mert csak elbaszni fogod. A másik meg, hogy itt a fórumban a többiek is olyan analfabéták mint te. Délután óta nézem a hozzászólásokat, már mikor beírtad a problémát tudtam, hogy ez lesz a baja. Kiváncsiam várom, hogy megoldódott-e:D
Az ezresen egy hidraulikus kuplung van nem bowdenes mint a 650-esen.
Egy kis munkahengert működtetsz a karral és lenn van a párja a kuplungnál a trutyi közt.Egy fékcső megy oda.Fékfolyadék is kell hozzá.
Pont úgy is műkszik mint a fék.
Csak itt nem betétet fog a tárcsához hanem a dugattyú ezt a rudat nyomja ki-be.
Egyszerűbben nem tom, elmagyarázni.
Sanyi mondta hogy a kosz/trutyi/hő hatására meg az elhanyagoltságéra megadja magát az alsó henger tömítése.Ő simán ki szokta cserélni a karmantyút és jó szokik lenni.
Keresd őt emiatt.
Nekem a cég a távolsági busz bérletem 80%-át kifizeti.Busszal is járok a melóba.Én így spórolok.Általában hétvégén használom a kocsit és a motort.De akinek nem fizetik annak szívás a tömeg közlekedés.Amellett,hogy drága,zsúfolt büdös és korszerűtlen.Mindemellett nálunk számtalan dolgozó kocsival jár vidékről,pedig kifizetnék neki a busz 80%-át és elég sűrűn lenne járata is.
Én speciel most per pill szívok mint a torkos borz.Ilyen rossz 2 hónapunk még sosem volt pedig folyamatos a lejtmenet.
Sajnos mindenki a luxuskiadásokon spórol.
És a bútor az.
Ugyan mindennap látom az oviba igyekvőket kocsival.Arra valahogy mindíg jut píz.1 kocsi 1 ember elven.
Bútorra meg 30 évente.
Most volt egy olyan hogy nem veszi meg az újat mer mit csináljon a régivel.Mondom ingyen átveszem...................letették.
Ennyire poros vén rusnya szart még nem láttam.
És erre mondta hogy semmi baja.
25 éve nem volt porszívózva.
Ja volt, de hát akit szar állapotban talált tarkón a NAGY GAZDASÁGI VÁLSÁG az bizony nagyobbat esett. Na most azért nem voltunk mi annyira acélosak sosem, de akkor meg végkép nem. Bár akkoriban sok szép dolog történt, lett viaduktunk, meg alagutas autópályánk 2 homokkupac alatt. Öcsém de jó is az!
Itt mindenki amatőr régész hozzá képest.
De fene tudja így távolból.
Egy kis munkahengert működtetsz a karral és lenn van a párja a kuplungnál a trutyi közt.Egy fékcső megy oda.Fékfolyadék is kell hozzá.
Pont úgy is műkszik mint a fék.
Csak itt nem betétet fog a tárcsához hanem a dugattyú ezt a rudat nyomja ki-be.
Egyszerűbben nem tom, elmagyarázni.
Sanyi mondta hogy a kosz/trutyi/hő hatására meg az elhanyagoltságéra megadja magát az alsó henger tömítése.Ő simán ki szokta cserélni a karmantyút és jó szokik lenni.
Keresd őt emiatt.
Folyt belőle a folyadék?
Sajnos mindenki a luxuskiadásokon spórol.
És a bútor az.
Ugyan mindennap látom az oviba igyekvőket kocsival.Arra valahogy mindíg jut píz.1 kocsi 1 ember elven.
Bútorra meg 30 évente.
Most volt egy olyan hogy nem veszi meg az újat mer mit csináljon a régivel.Mondom ingyen átveszem...................letették.
Ennyire poros vén rusnya szart még nem láttam.
És erre mondta hogy semmi baja.
25 éve nem volt porszívózva.