Hali!Skacok a 650-esen az első lánckerék burkolatának az egyik also csavarjánál van egy kábel alátéttel a végén.Az 1000-esen van-e ilyen,ha van nem lehet ,hogy a a MADDI gyerek azt nem tette a csavar alá vissza?Űdv.
Nem véletlen...mivel derék névtelen barátunk elfelejti, hogy amint elengeded a dugattyút magától kijön és a nyomórúd tolja vissza a kívánt állapotba....ha nem emelne ki a kuplung semennyire sebességbe sem tudnád tenni ha csak nem ugranál rá.....esetleg keveset emel ki és az talán azért lehet mert levegős(bár a kuplung magát lelégteleníti ha jó mindkét munkahnger)....,de ez itt már szartaposás, ha nem megy, szerelő és annyi...
Ma mondták, hogy nemsokára eléri......még jó, hogy nem szar itt.....persze ki itt irogat annak még nem teljesen hisz tudja fizetni legalább a netet és van pc.-je.......,de meddig?.....amúgy folytassuk itt mivel egyszerűbb egy helyen ilyesmin rágódni: link
Már megint érthetetlen vok..
szóval hiányzik a blokkomhoz az injekció, trafó, elsőhenger leömlő, lánckerék dekli, kuplung pálca és az ac.
Véletlen, h valakinek lenne bontva, én mexabadítanám ezektől!
Előreis thnx!
Na még egy hülye próba!
Kérj meg valakit hogy toljon meg járó motor behúzott kuplung és amikor már van egy tempó akkor rakjad sebességbe, akkor egy V2 nem fulladhat le szerintem!
De mondom szerintem szaki a megoldás, mert ezek találgatások!
Nem hiszem, hogy a kuplungcső lenne a gond, de amiatt ne fájjon a fejed márkatársi szeretetből adok neked egyet 0+postaköltségért ha mégis!
Még egy hülye kérdés amikor: amikor 1-esbe rakod mekkorát ugrik mielőtt leállna? mert ha elektronikusan letilt akkor épphogy bemozdul, ha viszont a kuplung nem emel ki akkor azért megrántja a motort. Illetve szerintem ha nem emel ki rendesen akkor alig lehet berakni sebességbe. Bár ez csak az én elméletem! Utánakérdezek, de szerintem a legbiztosabb megoldás, ha elviszed egy szakavatott emberhez.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Csak a blokk van meg vagy váz-kerekek és a többi lényegtelen apróság sincs meg?
szóval hiányzik a blokkomhoz az injekció, trafó, elsőhenger leömlő, lánckerék dekli, kuplung pálca és az ac.
Véletlen, h valakinek lenne bontva, én mexabadítanám ezektől!
Előreis thnx!
Az se baj ha olyan 4-5000 literes a kanna.
Kérj meg valakit hogy toljon meg járó motor behúzott kuplung és amikor már van egy tempó akkor rakjad sebességbe, akkor egy V2 nem fulladhat le szerintem!
De mondom szerintem szaki a megoldás, mert ezek találgatások!
El kéne transzportálni szerelőhöz és megoldja a kuplungmunkahenger gondját.
igen próbáltam, behúztam van 150x :D
Még egy hülye kérdés amikor: amikor 1-esbe rakod mekkorát ugrik mielőtt leállna? mert ha elektronikusan letilt akkor épphogy bemozdul, ha viszont a kuplung nem emel ki akkor azért megrántja a motort. Illetve szerintem ha nem emel ki rendesen akkor alig lehet berakni sebességbe. Bár ez csak az én elméletem! Utánakérdezek, de szerintem a legbiztosabb megoldás, ha elviszed egy szakavatott emberhez.