Fel sem fogjátok a sok szoci link után hogy nem kiállok hanem realistán látom.
4 évig ez van és kuss.
És nem ők irányítanak idestova 20 éve csak meglovagolják a főhullámot potyautasként.
Bár a nagy origo,hvg,168-óra olvasgatása és linkelése után nem is vártam mást.
Pont mint Andris haverja öcsémnek.
Ez ok.Csak akkor ne mondja nekmkem senki hogy pártsemleges.Mert nem az.
Andris koma is folyamatos ugyanilyen példákkal hozakodik elő de őőőőőő bizony nem szereti egyiket sem.
Bár feri ökörködései alatt is pont ugyanolyan hévvel szidta orbit mint most.
Ergo tökmindegy ki van hatalmon csak ne ő legyen.Volt egy komcsi éjjeliőrje faternak.Na ő ugyanez volt.
Tőle emelhetik a gázt,mehet fel a kenyér és a benzin csak ne orbán legyen.Kezt fogtam vele és inkább eloldalogtam.
Najó bazz én má végeztem ott.
Ha a Bauer Tamás és az ATV a mérce és ők tudják a tutit akkor nincs mit mondanom.
Tényleg felesleges.
És a Plagibá féle gumicsont helyett találhatnátok más fontosabbat.
Mert kicst vicces de inkább fájdalmas.
Helló!
Csak nem megkaptad a motort?
Ma cserélgettem érzékelőket. Kicseréltem az IAP és IAT szenzorokat, 2 indításnál le is állt. Kicseréltem a TP szenzort is, beállítottam, most mentem vele 80km-ert, nem állt le eddig. Remélem a TPS volt.
Na olyanom van eladó! Van rajta egy ütésnyom, ha a képeimet (az első kép) megnézed azon lehet egy picit látni, pont a hajlatnál. Csak esztétika, funkcióját ellátja. Holnap lefotózom és felrakom ide.
4 évig ez van és kuss.
És nem ők irányítanak idestova 20 éve csak meglovagolják a főhullámot potyautasként.
Bár a nagy origo,hvg,168-óra olvasgatása és linkelése után nem is vártam mást.
Pont mint Andris haverja öcsémnek.
Ez ok.Csak akkor ne mondja nekmkem senki hogy pártsemleges.Mert nem az.
Andris koma is folyamatos ugyanilyen példákkal hozakodik elő de őőőőőő bizony nem szereti egyiket sem.
Bár feri ökörködései alatt is pont ugyanolyan hévvel szidta orbit mint most.
Ergo tökmindegy ki van hatalmon csak ne ő legyen.Volt egy komcsi éjjeliőrje faternak.Na ő ugyanez volt.
Tőle emelhetik a gázt,mehet fel a kenyér és a benzin csak ne orbán legyen.Kezt fogtam vele és inkább eloldalogtam.