Nekem elég lenne ha egy mostani mondjuk volt szoci nyugdíja egyetemi oktatói apanázst kapnék.
Postás mesélte mivel itten van mez.gazd egyetem volt hogy 140-200e a nyögdíj,az egyetemi lakásokat amiket 80 forintért bérelték tizenévekig 7-8 kilóért megvették a módszerváltáskor.
Így én is elvegetálnék.
Több régi ismerősöm már bejárták a fél világot(óceán járó Anglia,olasz,most ausztria)Azt mondják sehol sem jó.Itt se de ott se.Majd a menyországban jó lesz.
Mint mondottam..................unokatestvér..............nem fórum..............élőben.
Nekem ez a hiteles.
Jó elcseszte mert nem kellett volna felcsinálni a lyányt.
De már az elején nullára jött ki.
Pedig spór volt.Volt hogy 5 ukránnal bérelt pecot.
Nem london és nem belváros.
És sokat melózott.
Viszont fasza pakisztáni lehet az akcentusa.
Hugi aszongya szörnyű a beszére.
Ha tudod a nyelvet akkor de....pillanatok alatt elhelyezkedik mert már nyugaton sem a muszlimok és fekák seggét nyalják, rájöttek, hogy a fehér jobban dolgozik...
Qqriq írta, hogy Ő a családjával 840 fontért lakik teljes rezsivel amiben a telefon is benne van, london belvárosában és keres kb 2300-2500-at munkagép kezelőként.....a kaja összesen megvan bőségesen 3-400 fontból....a többi meg.....sokkal jobb nyugaton az élet és olcsóbb is, a kajára és rezsire olcsóbbat mondott, egyedül a belvárosi lakás bérlete ami drágább, de könnyen fizeti......és anglia a drágább helyek közé tartozik.....
Vicces ez az pc-s dolog.Én elhiszem,hogy szakmunka a beállítás és minden tiszteletem azé aki ezt elvégzi,csak hát azért ez rengeteg pénz kb 2 óra munkáért.
Unokatesóm 2-3 évig csinálta.
Kinn.
Nem éri meg.
Tényleg.
Pénzt félretenni nem tudott.
Aztán ketten lettek mer összebútorozott egy lengyel lánnyal.
Akkor már volt hogy innen küldtek pízt.
Majd jött a gyerek.
Már itthon vannak.
Pedig biztos segédmunkás volt tecsóban.Dolgoztt mint a hét törpe.
De miköze a sztenderkapcsolónak hozzá?
Postás mesélte mivel itten van mez.gazd egyetem volt hogy 140-200e a nyögdíj,az egyetemi lakásokat amiket 80 forintért bérelték tizenévekig 7-8 kilóért megvették a módszerváltáskor.
Így én is elvegetálnék.
Nekem ez a hiteles.
Jó elcseszte mert nem kellett volna felcsinálni a lyányt.
De már az elején nullára jött ki.
Pedig spór volt.Volt hogy 5 ukránnal bérelt pecot.
Nem london és nem belváros.
És sokat melózott.
Viszont fasza pakisztáni lehet az akcentusa.
Hugi aszongya szörnyű a beszére.
Kamionba.
Ami kiszállította az árut az áruházakba.
Kinn.
Nem éri meg.
Tényleg.
Pénzt félretenni nem tudott.
Aztán ketten lettek mer összebútorozott egy lengyel lánnyal.
Akkor már volt hogy innen küldtek pízt.
Majd jött a gyerek.
Már itthon vannak.
Pedig biztos segédmunkás volt tecsóban.Dolgoztt mint a hét törpe.