Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy ezzel van valami gond ?
hát így én is
Jó neki.
De miköze a sztenderkapcsolónak hozzá?
Nekem elég lenne ha egy mostani mondjuk volt szoci nyugdíja egyetemi oktatói apanázst kapnék.
Postás mesélte mivel itten van mez.gazd egyetem volt hogy 140-200e a nyögdíj,az egyetemi lakásokat amiket 80 forintért bérelték tizenévekig 7-8 kilóért megvették a módszerváltáskor.
Így én is elvegetálnék.
kuplung
ez kérlek szépen a lánckereket takaró burkolat mögött van...rárakom a burkolatot, akkor erre megy rá egy fekete biszbasz...
Asse tom miabánat ez.
Több régi ismerősöm már bejárták a fél világot(óceán járó Anglia,olasz,most ausztria)Azt mondják sehol sem jó.Itt se de ott se.Majd a menyországban jó lesz.
márcsak mert nekem úgy tűnik mintha nagyon kilógna...
Mint mondottam..................unokatestvér..............nem fórum..............élőben.
Nekem ez a hiteles.
Jó elcseszte mert nem kellett volna felcsinálni a lyányt.
De már az elején nullára jött ki.
Pedig spór volt.Volt hogy 5 ukránnal bérelt pecot.
Nem london és nem belváros.
És sokat melózott.
Viszont fasza pakisztáni lehet az akcentusa.
Hugi aszongya szörnyű a beszére.
akkor is megragadsz segéd munkás szinten ,mert ugye a jó melókat a lusta nyugatiak is elvégzik.
Ha tudod a nyelvet akkor de....pillanatok alatt elhelyezkedik mert már nyugaton sem a muszlimok és fekák seggét nyalják, rájöttek, hogy a fehér jobban dolgozik...
Sajnos külföldön nem is nagyon kell számítani komolyabb állásra egy kelet európai vendég munkásnak.
Mi a helyzet Kaposvár környékén Dózer? Pénteken szerintem arra motorozunk páran délután egy kis városnézésre..
az a kis pöcök megvan, be is nyomódik rendesen, de akkor sem értem... :
Qqriq írta, hogy Ő a családjával 840 fontért lakik teljes rezsivel amiben a telefon is benne van, london belvárosában és keres kb 2300-2500-at munkagép kezelőként.....a kaja összesen megvan bőségesen 3-400 fontból....a többi meg.....sokkal jobb nyugaton az élet és olcsóbb is, a kajára és rezsire olcsóbbat mondott, egyedül a belvárosi lakás bérlete ami drágább, de könnyen fizeti......és anglia a drágább helyek közé tartozik.....
Uncsitesó inkább pakolt.Lisztet,cukrot,budipapírt.
Kamionba.
Ami kiszállította az árut az áruházakba.
dehát én arra már nem látok rá.. :(
Vicces ez az pc-s dolog.Én elhiszem,hogy szakmunka a beállítás és minden tiszteletem azé aki ezt elvégzi,csak hát azért ez rengeteg pénz kb 2 óra munkáért.
Unokatesóm 2-3 évig csinálta.
Kinn.
Nem éri meg.
Tényleg.
Pénzt félretenni nem tudott.
Aztán ketten lettek mer összebútorozott egy lengyel lánnyal.
Akkor már volt hogy innen küldtek pízt.
Majd jött a gyerek.
Már itthon vannak.
Pedig biztos segédmunkás volt tecsóban.Dolgoztt mint a hét törpe.
ennyire ki kell lógnia ?
Vagy ha külföldi vendégmunkás vagy, és a legalja munkát végzed, akkor 4-5 nap! siralmas
Viszont egy koszvadt luk kéró ára is 1000-1200 font havi.És a gépjárműbiztosításon is elröhögcsél az ember nyomorában.
takarítás közbeni képek... mintha ez a rúd kijebb állna mint amikor először levettem a takaró fedelet... nem lehet hogy ez a baj ?