Beraktam 1-esbe a motort, elengedtem a kuplungot, és nem gurult el a motor. tehát nyílván akkor nem old rendesen a kuplung.
Amit SWhiteRabbit mondott nekem, hogy próbáljam meg én légteleníteni fecskendővel, hát inkább nem próbálkozok vele.
Viszont közben, beszéltem 2 szerelővel is.. az elmondottaim alapján ők is egyből azt vágták rá hogy levegős lett... ..hála istennek az egyik itt egy helyi szerelő, aki holnap d.u. megcsinálja nekem a légtelenítést. reméljük tényleg csak ennyi lesz a baj
Mindenesetre, köszönöm szépen Mindenkinek a segítségét !
Én lemegyek szerintem húsvétkor a tengerre, van is szállásom Karlobagban, pontosabban van másnak is... egy komplett házat tudok a tengerparton 4 apartmannal. Eddig csak az SV megy 2 fővel. A legnagyobb baj, hogy valamiért arra a hétvégére 5-10 fokot mondanak le (wetter.com sztem az a legjobb) remélem 2 hétre előre ennyire pontosat nem tud mondani. Ismerősök voltak lenn h.végén a parton és meseszép idő volt a szokásos semmi forgalommal
Hello mindenki!
Mar reg jartam erre. Sajnos a multkori szezonnyito motorozz.hu-s gurulason nem tudtam megjelenni.
Viszont szivesen mennek veletek turazgatni, ha van valami terv a kozeljovore. Szeretnem emelni az angolok aranyat a turakon
azt azért nem írta ki, hogy kicsoda valójában...nyilván egy akár itt is ismert valaki csak nem meri kiírni.....nem beszélve arról, hogy marhaságot beszélt....
Szasztok, SV 650 S műszerfal-csatlakozó rajzot keresek, amin rajta van, hogy melyik dróton mi jön. Elvileg 2000-es évjárat, de valamiért az ahhoz tartozó rajz szerint minden máshol van.
Ilyesmit keresek: http://wotid.com/pictures/albu...
Kellene pár korábbi-későbbi évjáraté, mert valószínűleg a vezetékköteg más évjáraté. Köszi előreis ha valaki tud segíteni.
Beraktam 1-esbe a motort, elengedtem a kuplungot, és nem gurult el a motor. tehát nyílván akkor nem old rendesen a kuplung.
Amit SWhiteRabbit mondott nekem, hogy próbáljam meg én légteleníteni fecskendővel, hát inkább nem próbálkozok vele.
Viszont közben, beszéltem 2 szerelővel is.. az elmondottaim alapján ők is egyből azt vágták rá hogy levegős lett...
Mindenesetre, köszönöm szépen Mindenkinek a segítségét !