Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nos, újabb helyzetjelentés.

Beraktam 1-esbe a motort, elengedtem a kuplungot, és nem gurult el a motor. tehát nyílván akkor nem old rendesen a kuplung.
Amit SWhiteRabbit mondott nekem, hogy próbáljam meg én légteleníteni fecskendővel, hát inkább nem próbálkozok vele.
Viszont közben, beszéltem 2 szerelővel is.. az elmondottaim alapján ők is egyből azt vágták rá hogy levegős lett... ..hála istennek az egyik itt egy helyi szerelő, aki holnap d.u. megcsinálja nekem a légtelenítést. reméljük tényleg csak ennyi lesz a baj

Mindenesetre, köszönöm szépen Mindenkinek a segítségét !
Van 650-es injektorom, ac-m, trafóm, kábelköteg, vezérlő, kipufogó... Írj egy emailt, mi kéne.
Milennék én menyasszony?

A gép úgyis rajtam marad mint kiskutyán a farka.
szerintem azért, mert nem vagy elég régen triumphos, kicsit még sv-s vagy, várni kell. :-)
Én próbáltam az indexes triumph-osokat kérdezni hogy lesz e...........sok válasz nem volt.
Eddig nem figyelted?
A legjobb lesz ha figyelem a forumot, aztan majd benevezek valamelyikre
Javítok! tegnap még 5 fok volt ma már szombat-hétfő 13-10 fok
Én lemegyek szerintem húsvétkor a tengerre, van is szállásom Karlobagban, pontosabban van másnak is... egy komplett házat tudok a tengerparton 4 apartmannal. Eddig csak az SV megy 2 fővel. A legnagyobb baj, hogy valamiért arra a hétvégére 5-10 fokot mondanak le (wetter.com sztem az a legjobb) remélem 2 hétre előre ennyire pontosat nem tud mondani. Ismerősök voltak lenn h.végén a parton és meseszép idő volt a szokásos semmi forgalommal
A közeljövő az még távoli.Talán egy pünkösdi túra horvátékhoz.Ott most olcsóbb a benya.
Meg egy 577-de ne most hétvégén.Padlást lomolok.
Szervíz manualok végén szokik lenni ilyen még.Le kéne tölteni.
Hello mindenki!
Mar reg jartam erre. Sajnos a multkori szezonnyito motorozz.hu-s gurulason nem tudtam megjelenni.
Viszont szivesen mennek veletek turazgatni, ha van valami terv a kozeljovore. Szeretnem emelni az angolok aranyat a turakon
Biztos ki lehet ebből is silabizálni, mi melyik szín, de a csatlakozós rajz jóval egyszerűbb lenne...azért köszi.
azt azért nem írta ki, hogy kicsoda valójában...nyilván egy akár itt is ismert valaki csak nem meri kiírni.....nem beszélve arról, hogy marhaságot beszélt....
Szerintem nem fog visszajönni.

Már kihányta azt ami a bögyében volt.
analfabéta vagy ám te.Nagyarcú majom geci.
Szasztok, SV 650 S műszerfal-csatlakozó rajzot keresek, amin rajta van, hogy melyik dróton mi jön. Elvileg 2000-es évjárat, de valamiért az ahhoz tartozó rajz szerint minden máshol van.
Ilyesmit keresek:
http://wotid.com/pictures/albu...

Kellene pár korábbi-későbbi évjáraté, mert valószínűleg a vezetékköteg más évjáraté. Köszi előreis ha valaki tud segíteni.
ja, ok, azt hittem az egy másik vicc csattanója lenne :)
Hát ha merülsz a szarba az orrodat egy kézzel befogva elég gyász a kapálózás.
Csipeszeled az orrod és máris kétkézzel tudsz kapálózni.
ezt nem vágom :)
jelentkezek aztán időjárásfüggő lesz.
Csipesz van?
az a fül csak tartja azt a vezetéket. nem pedig testeli.
cigiszünet vége, merülés :)