tudod, mikor Hofit megkérdezték, h otthon is ilyen vicces-e. Erre visszakérdezett, h mér maga mit melózik? esztergályos vagyok. "és szoktál-e otthon esztergálni" :-)))))
amióta indapass van, én nemtok rendesen több névvel dolgozni, így bizonyos khm fórumokhoz inkább nem szólok hozzá. az egyszeri sima nikkemet is alig bírtam indapasszosítani és emailcímhez kötni, hátmég bejelentkezni utána (az "emlékezz" opció kb 8-adszorra volt hajlandó működni)....
Tudja a rák.Nekem 2009-es inyektoros van és nem ezres.
De állítólag az akksi döglött.Bár nekem az volt.
Viszont se hidegen se melegen se majonézzel nem indult.Csak lógatta a csápjait szimplán.
jellemzően ez akkor van, amikor elpárolog az úszóházban lévő benzin és benzingőzben úszik a teljes szívóág... ilyenkor padló (csutka) gáz mellett kell indítózni, h átöblítődjenek a fullra telített hengerek... vagy ez már nem karbis vas?
Hali!
Igen visszakaptam tegnap.
Az injektoron belül van valami kis állítómotor és az volt széthullva,plusz a fordulatszám jeladója volt rossz + Tps.
Még sokat nem tudtam vele menni. Viszont most sokkal finomabban jár a motor és könnyebben indul. Remélem most már nem lesz semmi gond vele.
Ezt inkább ott....ott nem gáz......realista?.....háááát, mi mind a vezérre szavaztunk 2 éve, de nagyon nem ilyen lovat akartunk.......engem a szocik rendesen megszívattak meló témában és igen nagyon akartam változtatni rajta.....és sikerült, most sokkal szarabb...
nem, inkább a krumplit viszem, a húst vki más.
tudod, mikor Hofit megkérdezték, h otthon is ilyen vicces-e. Erre visszakérdezett, h mér maga mit melózik? esztergályos vagyok. "és szoktál-e otthon esztergálni" :-)))))
És te Számítógépguru vagy.
Hátha bedja a derekát és mond egy túraidőpontot.
fárasszuk még Sanyit? vagy elég ennyi egyelőre?
Belegabalyodtam a niknév adásába ugyanúgy mint a képek nem túl eccerú feltöltésébe is.
Zoli: index polfórumon mi a nikked? :-)
De állítólag az akksi döglött.Bár nekem az volt.
Viszont se hidegen se melegen se majonézzel nem indult.Csak lógatta a csápjait szimplán.
Igen visszakaptam tegnap.
Az injektoron belül van valami kis állítómotor és az volt széthullva,plusz a fordulatszám jeladója volt rossz + Tps.
Még sokat nem tudtam vele menni. Viszont most sokkal finomabban jár a motor és könnyebben indul. Remélem most már nem lesz semmi gond vele.
No egyezzünk meg hogy 14-ben meglátjuk és tervezzünk túrát.
Inkább motorozzunk.
Ez még a tegnap esti folytatása!
Amit Zoli mond az ragadós. A feleségem keresztapja elmondta, hogy az a fidesz rúgta ki a munkahelyéről!
Kérdezem mikor rúgták ki?
! Hát 2004-ben !
Beszarás!
Na Én már leadtam a jelentkezést, még jön 2 barátom!
Remélem jó idő lesz!