Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A zsombor.............volt má velünk nem?
A srác aki jött volna idegenként most írt, hogy eladta a motorját....kis bensőséges gurulás lesz ahogy látom.....ha csak nem várnak majd 100-an a találkapontnál... .....bár ez nem valószínű...
Úgy látom nem lesz ok panaszra időjárás ügyileg a következő hétvégi horvát körutazáshoz Csak napocskát írnak 20 fokkal
Eddig sikerrel.(kopp,kopp,kopp)
:)
Sasolom kocsányokon lógó szemekkel a jobbra-balra parkoló gyanús autókat.
én a múltkor egy 45EFt csekket abszolváltam ilyesmi miatt, szóval óvatosba küldjed :) (és pont a Zugló-Tököl-Zugló útvonalon... a kritikus szakaszon ma 80 helyett 60-nal mentem...)
Én meg kistarcsa-Gödöllő útvonalat próbálom a legyosabban apszolválni.
Most 8-9 perc alatt sikerül eddig.
hova sikerült elraknod a trafókat?
én is maradtam a gyökereimnél és az aszfaltot el sem hagytam.
Zugló-Tököl-Zugló. Kicsit hideg volt, de a motorban több az üzemanyag, így ezt választottam.
Én 10.-én kértem e-nyomtatványon és ügyfélkapun keresztül,majd polstán kiküldték de az 2 hét kb.
Benn a területi oep iroda ügyfélszolgálatán azonnali.Szerintem Pécsett könnyebb ha jársz benn.
Mennyi idő alatt jött meg és hol kell megrendelni?
Megérkezett az EU-kártya is.
Jóbiza.Vizes.
indulás előtt eldöntjük, remélem azért jó idő lesz.
Ma visszatértem a gyökereimhez és "enduroztam" egyet :D
Sziasztok! Hasidom- ekeidom érdekelne! Valakinek esetleg ha lenne feleslegesen, akkor lehet megvenném! üdv
úgy próbáltad már, hogy nem a helyére beszerelve, hanem közvetlen akksiról a 12V-ot? (merthogy refin nem világít). LED-nél polaritásérzékenység van, tudod.
Pedig annyira szííííp.
Jaa azt! Hát valaki aki nem lát megvenné valakinek ajándékba
Az enyémet.
Ki venné meg? Nem tudom... nincs rá vevő, meg nem is hirdetem. SV is úgy kelt el, h nem is hirdettem. A szomszéd srác vette meg
Egészségedre.

Én maradok a duplaszemnél.
Ki venné meg?
1.25M-ért el, ha annyiért nem megy el akkor bejárja Europát. Ebknt semmit sem azért adok el, mert meg úntam vagy mert kevés, hanem mert annyit adtak érte, hogy nem lehetett nemet mondani rá. Az SV is egy szép nagy kerek számért kelt el, amennyit a mai piacon nem ért valójában. De ezt a sok nullát nem hagyhattam ki, meg az 1-est előtte
Eszembe se jutott.
Banditot is eladod?