a 2 injektort összekötő kb. 5cm gumicső. pont most cseréltem mert nekem is szivárgott a bilincs alatt. jobb oldalon ha bekukkantasz a tank alatt egy elemlámpával meglátod.
Úgy alakult, h idén most röffentettem be először a vasat. Kb. 5 perc járatás után azt vettem észre, h kis tócsa figyel alatta. Megszagoltam: benzin... Van valakinek valami tippje, mit érdemes megnézni. Felemeltem a tankot, de nem láttam, h hol szivárog, beindítani meg nem akartam, még a végén begyulad.
- Top-case konzol szép állapotban, 25.000Ft ( 35 az új ára)
- Givi T449 nyeregtáska ( egyetlen egyszer használt ) 20.000Ft (30 az új ára )
- Gyári hátsólámpa, tökéletes, hibátlan állapotú 18.000Ft ( 30 az új ára)
Külön is eladóak, de ha esetleg egyben érdekelne valakit, akkor 55.000Ft-ba oda tudom adni.
Szerintem fel fogom egy utazósebességes teszt idejére.Ki kell még próbálni életszerű körülményekre a táskatartót meg a többi cuccot úgy komplett.
És tesztként ezt is megoldom.
Járni.............huhh.............Kolega 3 hete nincs.Készül egy hasi aorta műtétre.
Egy termékbemutatóra mentem el..........hogy az egyetlen maradék hölgy eladó ne emeljen cuccot beküldtem déllelőttre öcsémet.
A NAV akkor jött.................puffneki fekete munkásként lett beírva mert a 3 hete kifizetett szekrénysort természetesen akkor abban a 20 percben óhajtotta elvinni a vásárló és öcsi kitólta molnárkocsival.
Ezé déllelőttre telefonon be kéne jelentenem őt munkavégzésre.
utazósebesség körüli fordulaton esetleg még mérhetsz egyet
...az meg majd kiderül hogy a generátor hogy birja a tartósabb nagy terhelést
hány wattos ez a mellény?
No elektromos guruk.
Teszteltem a csúcstechnikás elektromos fűtőpulóveremet.
Alaphelyzet 12,75V az akksi.
Beindítva alapjáraton 14,05V-al megy.
Rákapcsolva a mellényt 13,90-13,95V
Mindent ráadva refi,index fék max 13,87V-ra ment le.
Ez jó lesz?
Én szerintem nem rossz de foggalmam sincsen.
Az, hogy mikor melyikkel adták ki teljesen mindegy, mindkettő jó lánc, amelyiket tudod olcsóbban szerezni, talán a tsubaki lenne a legjobb, de az drága....általában a did-et lehet olcsóbban venni, én is azt árulgatom, megbízható minőség kevés reklamával...
Talán kalapáccsal.
Valószínű hogy törni fogod.
Úgy kell szétfeszegetni hogy a sikaflex amivel ragasztották kicseszettül tart.
Sniccerrel vágni kell a ragasztót de vigyázva.
Úgy alakult, h idén most röffentettem be először a vasat. Kb. 5 perc járatás után azt vettem észre, h kis tócsa figyel alatta. Megszagoltam: benzin... Van valakinek valami tippje, mit érdemes megnézni. Felemeltem a tankot, de nem láttam, h hol szivárog, beindítani meg nem akartam, még a végén begyulad.
Köszi előre is!
Joe
Érd.: madesz@indamail.hu vagy 30/213-23-02 telefonszámon
Van pár eladó cuccom:
- Top-case konzol szép állapotban, 25.000Ft ( 35 az új ára)
- Givi T449 nyeregtáska ( egyetlen egyszer használt ) 20.000Ft (30 az új ára )
- Gyári hátsólámpa, tökéletes, hibátlan állapotú 18.000Ft ( 30 az új ára)
Külön is eladóak, de ha esetleg egyben érdekelne valakit, akkor 55.000Ft-ba oda tudom adni.
És tesztként ezt is megoldom.
Egy termékbemutatóra mentem el..........hogy az egyetlen maradék hölgy eladó ne emeljen cuccot beküldtem déllelőttre öcsémet.
A NAV akkor jött.................puffneki fekete munkásként lett beírva mert a 3 hete kifizetett szekrénysort természetesen akkor abban a 20 percben óhajtotta elvinni a vásárló és öcsi kitólta molnárkocsival.
Ezé déllelőttre telefonon be kéne jelentenem őt munkavégzésre.
...az meg majd kiderül hogy a generátor hogy birja a tartósabb nagy terhelést
hány wattos ez a mellény?
Teszteltem a csúcstechnikás elektromos fűtőpulóveremet.
Alaphelyzet 12,75V az akksi.
Beindítva alapjáraton 14,05V-al megy.
Rákapcsolva a mellényt 13,90-13,95V
Mindent ráadva refi,index fék max 13,87V-ra ment le.
Ez jó lesz?
Én szerintem nem rossz de foggalmam sincsen.
Valószínű hogy törni fogod.
Úgy kell szétfeszegetni hogy a sikaflex amivel ragasztották kicseszettül tart.
Sniccerrel vágni kell a ragasztót de vigyázva.