hát ja, először én ilyen csopperesen mentem ahogy mondtad, és mikor arra gondoltam, amit az eladó mondott (h 5-6 körül érzi jól magát), már a gondolatától is bef_stam, hogy mekkorát zakóznék én úgy :-)... azóta ez azért változott :-) Persze amikor azt játszom, h váltás után kerül 5-6-ra, nem pedig előtte, akkor meg jön a hosszúkás boríték a vas-megyei rkp-ról :-)))))
az ezres az ilyen? mert a 650 jól műk 3000 alatt is, amikor én ismerkedős periódusban voltam, alig forgattam 4-ig, majdhogynem alapjáratról pöfögve gyorsítgattam, és nem volt semmi rángatás meg csapkolódás.
persze, gondoltam, hogy ezt így nem igazán lehet látatlanba (hallatlanba) meghatározni. azért írtam hátha esetleg vmi jellegzetes dolog. tervezem amúgy h jövő hónapban elviszem szerelőhöz és átnézetem.
Számítottam rá, hogy a V2 nem lesz túl felhasználóbarát, de meglepődtem, hogy 3 ezer alatt még csak gurulni se lehet. gáz nélkül is csattog a lánc kis stabil gázzal is csattog
2-3 centis kilengésre megfelelő, de így is iszonyat hangja van a láncnak. lehet annak van ez a kerepelő hangja is. próbáltam egy helyben is 3 ezerig felpörgettem, úgy nem nagyon hallottam semmit. próbáltam azt is. hogy menet közben kuplung be tartottam 3erzen, úgy is jóval halkabb volt. lehet a lánc lesz a ludas.
azért kérdeztem, hátha vmi jellegzetes motorhang, azt nagyon kétlem h vezérlés baja lenne.
Sziasztok!
Ma hoztam haza a motort, 130 km-es barátkozással indítottunk. Csuklóm meg is fájdult rendesen, az ujjaim lezsibbadtak, kicsit a dákesz is megsinylette . Nagyon bejön a gép, a kis cb ehhez képest bicikli volt. Kanyarodással még bajban is vagyok,mintha nem is motoroztam volna eddig. Hosszú folyamat lesz szerintem még összehaverkodunk.
Egy hiba már felszínre is jött, jobbos teló ereszti az olajat.
Lenne 2 (lehet, hogy hülye) kérdésem.
Normális az, hogy kb teljesen használhatatlan 3 ezer alatt? rángat, tépi a láncot, de ahogy eléri a 3ezret abban a pillanatban megváltozik és selymessé válik minden.
A második: vergődtem át a városon, 50el mentem 3 ezren és olyan gyors kerepelő hangot hallottam, erősebb motorféknél is eléggé lehetett hallani. Szóval ez normális, motor járásából adódik(gondoltam a láncra is) vagy ti mit mondanátok ?
Sziasztok!Most vettem egy sv 650-et és szeretnék rá tankpadot venni de valami igényest ha lehet sv felirattal,de a neten nem nagyon találok.Ha tud valaki valamit légyszi írjon!Előre is köszi!
Imádtam a szűk hajtűben az alapjáraton ráadott gáznál a rántást amikor megindul.
És a mindentvisz riszálást lefelé.
http://youtu.be/rS_VTsCDbIc
Ugráltam a váltón mint a hülyegyerek így nem mentem alatta.
Nem csopper ez.
Megszokod.
Vagy megszöksz.
azért kérdeztem, hátha vmi jellegzetes motorhang, azt nagyon kétlem h vezérlés baja lenne.
2.Milyen fokozatban?
Ma hoztam haza a motort, 130 km-es barátkozással indítottunk. Csuklóm meg is fájdult rendesen, az ujjaim lezsibbadtak, kicsit a dákesz is megsinylette
Egy hiba már felszínre is jött, jobbos teló ereszti az olajat.
Lenne 2 (lehet, hogy hülye) kérdésem.
Normális az, hogy kb teljesen használhatatlan 3 ezer alatt? rángat, tépi a láncot, de ahogy eléri a 3ezret abban a pillanatban megváltozik és selymessé válik minden.
A második: vergődtem át a városon, 50el mentem 3 ezren és olyan gyors kerepelő hangot hallottam, erősebb motorféknél is eléggé lehetett hallani. Szóval ez normális, motor járásából adódik(gondoltam a láncra is) vagy ti mit mondanátok ?
Mindent összevéve szerelmes lettem