Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy voltam hogy jó a cordura.De annyit libegett rajtam meg igazgattam állandóan a protikat hogy aszondtam üsse kavics próbáljuk ki a bűrt.
Hát nem szeretnék másban szaladgálni.
az még hagyján, de pár kiló difi és máris cseszheted a bőrt...Hiába imádom az illatát, meg a formáját és a kinézetét, a kordura kényelmével nem ér fel
3-4x jártam a superzone nyakára hogy mikor lesz emberi méret.
Mindíg az volt a válasz hogy majd jön az új kollekció.
Viszont a spyke kemény valami műanyaggal kombinált szivacssszerű protija nagyon kellemeseen tompít és kényelmes is.
Zoli: ezt a sztorit mindig öröm hallgatni :D

még 82re sem gáz, bár a te kategóriád felső határát súrolgatom sajnos...

hzolee: az már egy jó kezdet :)

Nekem pl. szobbal szerkója is bejön, logótól függetlenül
Hát lehet.............igazából tuti javíttatom a cuccot.............iszonyat tortúra ha nem 60-75 kilos földigiliszta speedesre keres az ember ruhát.
Valamikor 2 éve fetrengtem majdnem a röhögéstől a kiállításon.
Volt ott egy pár a srác meg a nője.............mindkettő egyen narancsos szoli színű fehér ott vett vacsi új egyforma nagyondrága dresszben grasszállt és 3 méterről hallottam ahogy recsegett az új bőrük.
ja OK bocs :)

nekem csak a csizmám fehér, gondolom így még nem vesznek fel a halálcsillagra rakodónak se, nemhogy kommandósnak :)
írtam is, h nem fért fel a motorra...Meg aztán a 10C-ban nem kellemes...De optimista vagyok, h lesz itt még 20C

Amikor kijöttem, az osztrák részen 20-25C, az alagút túloldalán meg 5-10C...Még kordurában sem esett jól
érdeklődtem is a legutóbbi fotográfiád alapján h miért nem fehérben küldöd, aztán nem írtál rá választ :)
azt Zsé már ellőtte! (Bár legutóbb nem abban láttam a fotóján).

a teleszart búvárruhás szöveget meg hagyjad, 100 alatt a férfi nem férfi, csak karácsonyfadísz, nem mondták még? Vagy azt nem kg-ban hanem LE-ben kell érteni? :)
mondd,h de
Ja és remélem nem a stormtrooper style-ban gondolkodsz.
Megmondom őszintén ha nem a te...t búvárban vagyok most kötözésre járnék nem horvátba.A naci nem sínylette meg nagyon de az is kihasadt a rugalmas résznél egy ujjnyit.
nem rólam, hanem úgy általánosságban.

bűr kontra cordura: igazad lehet, csak én még fiatal divatmajom vagyok - ismersz - és a bűr az jobban níz ki :-)

Egyébként a dzsekim is bűr, rendsesen ápolom, és nemigen ázik az be.
A bűr szerintem nem lenne jó eső vagy más időjárási viszontagság ellen....inkább egy laza cordura....
" Kéne nekem egy bűrgatya. (Nem tiroli kantáros, mielőtt valaki berakna egy fotót !"

Miért, van rólad valahol ilyen?...látni kéne...
ez jó! :-)))))) mondjuk amikor a szarrá ázott gatyám elkezdett ráhűlni a szerszámomra az M0-son 140-nél, akkor azért elgondolkoztam a "motorosfarmer" mint önellentmondás fogalmán. Kéne nekem egy bűrgatya. (Nem tiroli kantáros, mielőtt valaki berakna egy fotót !)
Mert a legtöbb egyszerű nép aki közlekedő edény módjára csorog hazafelé azokon az iszonyú ergonómiájú kínai szarokon a nyakában a térdével lebegő joggingban és széldzsekiben.
Fingjuk nincs miaf...t integet nekik az a műmájer úrisuttyó a csini bőrcuccában.
robogósok nemszoktak... falun azt se tudják mitakarok, városban nem tudom miért nem. aztán a tizedik után megunom, és a robogósoknak nem integetek. a tizenegyedik meg int nekem és mire reagálnék el is tűnt, magában meg morgolódik, és írja a robogósfórumra, hogy parasztok az SV-sek, mert nem intenek vissza :-)
+1
Pedig nekem jók a tapasztalataim.
Amúgy néha már elegem van a kézlengetésből is.
nem vicces...

a nagytúrázókról (F, K sorozat , FJR, és a GS-ek) megvan a véleményem, nagyképű köcsög paraszt mind.Vagy ilyen nehéz lenne visszaköszönni?

Sportmocisok egytől egyig előreköszönnek, de minimum, h vissza, még kanyarban fekve is

sporttúrások, nakedek, régebbi gépek (90es évek közepétől idősebb) szintén...
Baccki már a nordkappon is rövidgatyában nyomjá a béjemvések.
ma majdnem sikerült bevenni a soron következő szerpentint, csak lezárták lavinaveszély (!) miatt

f*szomat már a hóba...
amíg az egyik ki nem húzza az orrát eléd
rain-x + törlős vég kombó...de van az az eső ahol az se segít...

rain-x: 60 felett, ha oldalra fordítod a fejed, gyorsabban legörgeti a vízcseppeket, alatta csak módjával éppen hogy.

S itt jön a képbe az ujjtörlő.Egyszerűen másodpercek alatt látni fogsz megint

egy darabig, s aztán kezdheted újra és újra és újra...