Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lejárat előtt fél órával dobsz rá egy 15-20 eurot de meglátod.
Címnek meg faterodét megadod és ő továbbküldi neked.
Apám kint van.
Akkor majd lehet hogy kérni fogok tőled egy kis technikai támogatást.
Eddig nem nagyon haraptak rá.
Nincs.............de majd felmegy..........ha szerencséd van nem nagyon.
Azt nézd meg hogy postáz e ide mert ha nem cumi van és kell egy német ismerős.
Zoltán!
Itt nincs valami minimál ár?
link
Énis...........nem kell ott egyes.
a kanyarokra értettem, nem a szélességére
Hát az 577 nem kifejezett szűk cső....... ...........de ezt is megnézem.
ja és Hrinova-t innen 185km-re tervezi, szóval nincs messze.
Szóval ez nagyon jó út. Tudjátok h nem vagyok egy gyakorlott szerpentinező... nekem ez kicsit tágasabb az 577-nél, ahol az egyesben vett kanyarokban állandóan be akar esni a motor... itt kicsit jobban lehet húzni, szóval jobban éreztem magam. Brezno környékén van egy kis unalom, de előtte-utána... Az útfelület tökéletes, felhordás nulla, kátyú nulla, forgalom nulla (szombat dél-13h körül). A táj szép, bár nem szoktam nézegetni...

Utána pedig végig a Magas-tátra lábainál a D1+67 helyett ez. Sajnos ezen már volt forgalom, de lehetett előzgetni.
ez főleg akkor van így, ha valaki 0,3 Barra fújja :-)))))))))
azért kopik az első gumi úgy ahogy írtad, mert amikor kanyar előtt beleállsz a fékbe akkor bizony szerencsétlen gumi behorpad és ott a két szélén súrlódik a legjobban, ergo ott kopik.
lájkolom, dettó :)

MAI ADAG
410km, n+1 kanyar...n+1 útfelújítás...

Vicces, h a svájciak egy olyan utat is felmarnak, ami pesten még lehúzna 10 évet röhögve...

Mondjuk nem sírok, h friss fekete ragacsos aszfalton kell gurulni.Most újították fela háziszerpentinem, ami innen 10 percre van

Elvileg a hátsó gumi szokott elfogyni előbb mint az első ugye?Mert, azt vettem észre, h az elsőnél alig 2mm lehet még hátra...Ja és főleg a gumi oldalán középen fogyott el, nem oldalt, nem középen, hanem a kettő közt (tudom, nem tudok kanyarodni)

Mitől lehet ez?Miközben a hátsón, még középen is lazán van 3mm minta...Ja és repedt több helyen a vízezvezető árok.holnap megnézem, h mikori a gumi, de ez se normálsi nem?
Na a ruha meg a sisak engem sem érdekel,de a kislányom nem lehet piszkos
Biztos én vagyok a hülye de ilyen vagyok
Hát igazáól nem vagyok az a piperkőc tipus..................tavasz óta most törpölök először hogy le kéne takarítani a ruhámat.
Én esőbe nem megyek,most is csak vizes úton jöttem 20 km ert.
Ez van
Pedig de.Nem cukorból van.
Erre nem lennék büszke
Roli............én 4-5 havonta mosom.
Lemostam a Kittyt
Olyan tiszta lett hogy ebbe még Zoli se tudna belekötni
Most hogy mondod tuti te voltál valahogy a felbujtó.
...vagy venni kell egy "preciz" német motort ami sok csíkkal jelzi ki a benzinszintet,és kiirja a hatótávot
50km alá ne menj,mert akkor fogy ki teljesen :-)
Most olvastam mit írtak a motorodra Bandi fórumon. Nem szép dolog....
Hali!

Én tőlük vettem fokozatkijelzőt: link
én melléállok baloldalra, egyenesben tartom, így a maradék benzin azokon a kis furatokon befolyik az alá a lemez alá, amit mondasz, és így csukom le a tetejét. tehát csurig!
Ma tankoltam 16,48 litert.
Gyárilag 17 literes tankja van.................és halál vidámat toltam neki.
Tudja fene mennyi Km-en át.
A telefonos segítség nagyon frankó.
De melegítés közben hallottam hogy már félig bugyogott a levegő.