Nincs.............de majd felmegy..........ha szerencséd van nem nagyon.
Azt nézd meg hogy postáz e ide mert ha nem cumi van és kell egy német ismerős.
Szóval ez nagyon jó út. Tudjátok h nem vagyok egy gyakorlott szerpentinező... nekem ez kicsit tágasabb az 577-nél, ahol az egyesben vett kanyarokban állandóan be akar esni a motor... itt kicsit jobban lehet húzni, szóval jobban éreztem magam. Brezno környékén van egy kis unalom, de előtte-utána... Az útfelület tökéletes, felhordás nulla, kátyú nulla, forgalom nulla (szombat dél-13h körül). A táj szép, bár nem szoktam nézegetni...
Utána pedig végig a Magas-tátra lábainál a D1+67 helyett ez. Sajnos ezen már volt forgalom, de lehetett előzgetni.
azért kopik az első gumi úgy ahogy írtad, mert amikor kanyar előtt beleállsz a fékbe akkor bizony szerencsétlen gumi behorpad és ott a két szélén súrlódik a legjobban, ergo ott kopik.
Vicces, h a svájciak egy olyan utat is felmarnak, ami pesten még lehúzna 10 évet röhögve...
Mondjuk nem sírok, h friss fekete ragacsos aszfalton kell gurulni.Most újították fela háziszerpentinem, ami innen 10 percre van
Elvileg a hátsó gumi szokott elfogyni előbb mint az első ugye?Mert, azt vettem észre, h az elsőnél alig 2mm lehet még hátra...Ja és főleg a gumi oldalán középen fogyott el, nem oldalt, nem középen, hanem a kettő közt (tudom, nem tudok kanyarodni)
Mitől lehet ez?Miközben a hátsón, még középen is lazán van 3mm minta...Ja és repedt több helyen a vízezvezető árok.holnap megnézem, h mikori a gumi, de ez se normálsi nem?
...vagy venni kell egy "preciz" német motort ami sok csíkkal jelzi ki a benzinszintet,és kiirja a hatótávot
50km alá ne menj,mert akkor fogy ki teljesen :-)
én melléállok baloldalra, egyenesben tartom, így a maradék benzin azokon a kis furatokon befolyik az alá a lemez alá, amit mondasz, és így csukom le a tetejét. tehát csurig!
Ma tankoltam 16,48 litert.
Gyárilag 17 literes tankja van.................és halál vidámat toltam neki.
Tudja fene mennyi Km-en át.
A telefonos segítség nagyon frankó.
De melegítés közben hallottam hogy már félig bugyogott a levegő.
Címnek meg faterodét megadod és ő továbbküldi neked.