hajnali 3 után értem haza cellből. Jettike ismerősöm fuvaroztam haza szombathelyről cellbe tiszta nyálka volt az út élmény volt két személlyel
Jettát még nem vitték motoron mondja zavarja, hogy nem ő vezet meg nem lát semmit
mondtam neki ne izgulj én se látok sokkal többet mint te
igaz utána percekig remegett egyfolytában de nem semmi csajszi, le a kalappal előtte
, a 100kg-ról meg nem nyilatkoznék
, tudom... mind hülye, aki nem normális
...ööö ez meg félreérthető.. na akkor nem mondtam semmit, na
Főleg az ő motorját nem, mert másnap el is adta a saját motorját...
De most azóta csak röhögök rajta :D Mert nincs motorja nekem meg van:D Na meg el is készült ma reggel a mocim:D
Egy fémlappal belülről meg lett erősítve a műanyag és a fémlap között meg epoxigyantás ragasztóval lett kitöltve:)
Ma reggel már mentem is vele egy kört, hogy megnézzem bírja e az úthibákat és hogy nem pattan-e el, és kijelenthetem jól bírta !
Legútobb amikor pl a műszerfalat megragasztottam az a 2. kátyú után eltöröttXD
De most már az is jó...
Amikor megvettem a motoromat páar nappal később működőképes volt és mentem vele...na itt jött elő az első hibája....az idióta előző tulaj hová rögzítette fel a kipufogót szerintetek?
Most jót fogtok röhögni, de a hátsó lengőkarhoz! Az első kátyúnál eltöröttXD Ugyhogy most hátsó lábtartóra vadászok neten, Celldömölkön találtam is, csak még nem sikerült eljutnom oda, 1700ft postaköltséget meg nem ér meg nekem a dolog XD