Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látványra? Mint a szomszéd gumicsizmából főzöttje, ha lenne kóstoló az más lenne. 🍷
Na és ehhez mit szól a nagyérdemű? 😆
Köszi,mindkettőtöknek.Valahogy megoldódott a dolog,de ez a caprimoto egesz fasza,szoval be fogom rendelni.
Merem ajánlani. Már többször vásároltam náluk.
Azota már többször is. Gyors olcso fasza cég.
Nem, csak 2 dioptria szemüvegem, és elolvasom vele, mielőtt elküldöm... egyébként a legtöbbször diktálok
hopp, ez lemaradt
Írja: Rivet link included.
A Caprimoto nem kamu. Kawa is vett onnan fékbetétet a Ducatira, mert valami Brembo OEM-et akart és nekik volt jó áron.
Akkor az enyem jo.😂
Gondolom ceruzaujjaid vannak?
Mindenki tud(kezeit széttáró) Nagy gáz gyors kuplung 😆 Nem ez a kérdés. Ez baxxak a láncot rendesen.
Én biztos vagyok benne, hogy pstrntszem nincs benne, mert én még nem láttam olyat, amelyikben lett volna...
viszont patentszem az lehet hogy van... 😃
Aki valóban tud, annál nem kap többet a lánc, mint a városi gyorsulgatás során.
Szett kerdes hogy pstrntszem van e benne.🤔
https://www.carpimoto.com/en-H...
Mondjuk a caprimotonal eleg csabito az ár,hmmmm.🤔
Igaz halvany lövésen sincs milyen ceg.

https://www.carpimoto.com/en-D...
Akko marad a zxw,bar 50e az csak nekem huzos vagy csak spúr vagyok?🤔
Gmotonal van postakoltseg is gondolom.🤔
Mondasz valamit.
ZXW-t látok, ami egy polccal feljebb van a GXW-nél. 38 helyett 42 kN.

Szerk: as valóban, a GXW kifutott, a ZXW váltotta
Te tudsz egykerekezni?
118 szemes.De ott elfogyott.
Most vagy a gxw vagy a gyar nyiffant ki.Sajnos vagy nem de a gyari lanc ilyen,es hatha nem 20ezrenkent kene cserelnem.
Ha folyamatosan toltad vele az egykerekezést az a 19 ezer nem is olyan kevés
Mintha Gmoton láttam volna valamikor. Hány tagú lánc kell?
Ott meg garatfog van az se lehet kellemes 😄
Az RK motorlancok eltuntrk mint a penztarcam,valaki tud GXW 525 valodi fellelési helyet?
Mivel a zvmx 525 os lehet a kattogas oka,a kihajto csapagy fasza,levettem a lanckereket,megtekertem,szepen fut,a kerekcsapagy se gyanus kezzel forgatva,most meg egy lavorban ecsettel adok a lancnak petroleumot hatha jobb lesz tole,lancvezeto se tunik gyanusnak.
Ebben a lancban kb 19e km van,ez nem termeszetes nekem.
Én nem értek a halakhoz, de azt pont tudom, hogy a harcsának foga van... pont ezért javasoltam ininek 😁 megérdemli büntetésből, mert tiszás libsi lett 😁
Mondjuk a harcsa szája nem a legszerencsésebb hasonlat.
Azok az apró gerebenfogak melyek több sorban helyezkednek el a szájában, kb. egy p12-es csiszolópapír "gyengédségével" simiznék a bránert.
Egy 10-20 kg-os ponty már elgondolgodtatna egy arra fogékony perverzet. 🤣