vagy megjön az esze és jár busszal
nekem volt halásztelki munkatársam és a szabadkikötőbe előbb ért volna be biciklivel mint kocsival
kb 12 km táv és szinte mindig több mint egy órás út
m0 körül néha fél órás dugók voltak
ettől a busz se lassabb......max büdösebb 😂
olcsóbb vinni a nagymamát és akkor nem parkolsz hanem várakozol
szegeden a közteresek anno negyed óránként jöttek nézni hogy a kocsiban vagyok-e, de nem volt mikuláscsomag
utána szereztem roki kártyát és leszarom ki mennyiért és hol parkol
visszavonásig érvényes szóval az atomháborúig ingyen parkolok bárhol
Nem, csak esetleg a másik autójával megy be... gondolj már bele: jelenleg 400 alatt szinte nincs parkolás, belváros 800. Na most ezt geri felbaxxa duplára a 2 tonna felettieknek (ami eddig ugye ingyen volt) lazán lehet egy parkolás 12 000 Ft naponta, évi 200 munkanappal ez évente 2 400 000 Ft... szerinted? Ki akarja ezt kifizetni? Esetleg cégautóra lehet kérni kedvezményt, de az is 50%, vagy vannak magán parkoló házak, havi 40 körül... Venni fog sok ember inkább valami kotvány szaladgálóst...
volt 2 évig f astra dízelem ha az előtöltést betekertem tolt olyan füstöt hogy az utcában nem lehetett látni
az ilyen taktikai dízel volt, ellenséges területre 😂
Hidd el, meg tudom oldani hogy füstöljön. Kivesszük a DPF-et hogy ne kopjon, aztán műszakira vissza. 😅
Na meg egy kis extra befecskendezést is adunk neki, csak hogy jobban szedje a lábát, mert ugye ami nem füstöl az nem is megy igazán. 😆
Montenegróban ez volt a feltűnő. Füstölt az összes rohadt dízel, de sokkal jobban mint nálunk valaha. Vadi új BMW-k után ugyan nem volt füstfelhő, de olyan tömény dízelkorom szagot még életemben nem szagoltam. Azért az kemény amikor autópályán elmegy mellettünk és érzem és úgy volt zavaróan erős. Szerintem arra felé néphagyomány a dízel DPF kiütése.
nekem van egy 25 éves dízel de még indításkor se dobja a feketét
akkor füstölt amikor húztam át a sáron a kocsikat akkor mondta akit húztam hogy azért füstöl a verda
anno a fekete gázolajjal volt sok kocsi füstgép, a savazott hto fel volt javítva valami cuccal ami miatt nem álkt be az adagoló de rettenet füstölt
azt kell kinyomozni mit tettek bele
szerinted lesz olyan villanyautós aki azért vesz egy foshalot hogy parkoljon pesten?
2 milla alatt nincs épkézláb kocsi ami nem csöves verda
5-600 ért meg kurva sokat kell keresni olyat amiből nem folyik az olaj mindenhol télen is beindul -10 alatt és még a klíma is működik
amúgy csak annyi kelkene hogy kipakolni a mobil mérőket és gyűjtögetni a rendszámokat a nem megfelelő kocsikról
ki kell adni külsős cégeknek ezt a melót aztán 0 befektetéssel tisztulna a levegő
ilyen egyszerű az egész
Ne haragudj, de milyen dolog az hogy egy tóban nincs kristálytiszta víz és feszített víztükör? Igazán kibetonozhatnák a tó alját hogy ne legyen iszapos a lába a tápos belpestinek.
Mondjuk vicces hogy a döglött kacsa mellett szaglássza a vizet.
Ja és zuhanyzó is van a Zamárdi strandon, úgy mellékesen....a lángos meg tényleg drága 😅
Egyáltalán nem hülyeség az ingyenes parkolás. Ha a van egy viselkedés forma amit kívánatosnak tartunk, akkor azt kell támogatni, ha van olyan amit nem szeretnénk azt büntetni. Ez nem szociális kérdés.
Ez egy nagyon egyszerű dolog, de sokan nem jönnek rá. Persze azért mert nagyszerű populista proli hergelés hogy a gazdag villanyautósok fizessenek, de aztán meg háborog hogy megfullad a városi szmogban.
Szerinted a gazdag villanyautósnak gond lesz megvenni valami 30 éves lepukkant dízel szart pár száz ezerért, hogy azzal járjon be a ModelY helyett?
nekem volt halásztelki munkatársam és a szabadkikötőbe előbb ért volna be biciklivel mint kocsival
kb 12 km táv és szinte mindig több mint egy órás út
m0 körül néha fél órás dugók voltak
ettől a busz se lassabb......max büdösebb 😂
szegeden a közteresek anno negyed óránként jöttek nézni hogy a kocsiban vagyok-e, de nem volt mikuláscsomag
utána szereztem roki kártyát és leszarom ki mennyiért és hol parkol
visszavonásig érvényes szóval az atomháborúig ingyen parkolok bárhol
az ilyen taktikai dízel volt, ellenséges területre 😂
Siman megoldhato a fustolo,kekrt vagy feheret szeretnel?
Fastra benzines. Azt nem tudom megcsinálni hogy eléggé füstöljön 😁
Na meg egy kis extra befecskendezést is adunk neki, csak hogy jobban szedje a lábát, mert ugye ami nem füstöl az nem is megy igazán. 😆
Montenegróban ez volt a feltűnő. Füstölt az összes rohadt dízel, de sokkal jobban mint nálunk valaha. Vadi új BMW-k után ugyan nem volt füstfelhő, de olyan tömény dízelkorom szagot még életemben nem szagoltam. Azért az kemény amikor autópályán elmegy mellettünk és érzem és úgy volt zavaróan erős. Szerintem arra felé néphagyomány a dízel DPF kiütése.
akkor füstölt amikor húztam át a sáron a kocsikat akkor mondta akit húztam hogy azért füstöl a verda
anno a fekete gázolajjal volt sok kocsi füstgép, a savazott hto fel volt javítva valami cuccal ami miatt nem álkt be az adagoló de rettenet füstölt
azt kell kinyomozni mit tettek bele
2 milla alatt nincs épkézláb kocsi ami nem csöves verda
5-600 ért meg kurva sokat kell keresni olyat amiből nem folyik az olaj mindenhol télen is beindul -10 alatt és még a klíma is működik
amúgy csak annyi kelkene hogy kipakolni a mobil mérőket és gyűjtögetni a rendszámokat a nem megfelelő kocsikról
ki kell adni külsős cégeknek ezt a melót aztán 0 befektetéssel tisztulna a levegő
ilyen egyszerű az egész
Mondjuk vicces hogy a döglött kacsa mellett szaglássza a vizet.
Ja és zuhanyzó is van a Zamárdi strandon, úgy mellékesen....a lángos meg tényleg drága 😅
Ez egy nagyon egyszerű dolog, de sokan nem jönnek rá. Persze azért mert nagyszerű populista proli hergelés hogy a gazdag villanyautósok fizessenek, de aztán meg háborog hogy megfullad a városi szmogban.
Szerinted a gazdag villanyautósnak gond lesz megvenni valami 30 éves lepukkant dízel szart pár száz ezerért, hogy azzal járjon be a ModelY helyett?
Es gondolom a lángos is milyen draga......🤣
Ennyi beteg faszt hord ossze a face.