2 tonnánál húzták meg a vonalat, hogy a "nagy" járművekkel ne menjenek be a belvásosba... de ez olyan átlátszó, hogy csak pénzre megy, mert az összes nagyobb SUV meg villanyverda ezt átlépi. Faxcibáló geri meg amúgyis biciklis ződ Budapestet akar (legalábbis ezt próbálja elhitetni a néppel)
ezek idióták, kompletten mind
az ingyenes parkolás is egy faszság volt, ideje is volt ezt megszüntetni
de dupla díj is vicces
mondjuk én leszarom mert nem parkolok sehol sem, ha benne ülök az várakozásnak számít, szóval a közteresek bekaphatják
Végül is az mindenkinek érdeke, hogy ezentúl az újgazdag paraszt ne 2050 kilós villanyautóval menjen be a belvárosba, hanem 1950 kilós ford raptorral 🤣
gondolom csóró csöves mind aztán 20+ éves limlomra telik csak
nekem se lesz villanyverdás soha sem.......
egyrészt én is csóró csöves vagyok másrészt meg idén kocsikáztam eddig kb 600km távot
de még így se gyártok különféle ideológiákat arra miért nincs villanyos kocsim
Mondjuk azért még valamiért nem terjed mifelénk annyira, legutóbb a kocsmában elkiáltottam magam: mindenki buzi akinek nincs villanyautója! Rátapinthattam az igazságra mert hirtelen mindenki meg akart baszni. 🤔
lehet itt félrebeszélni de az igazság akkor is ez
és senki sem dobja ki a kocsit 200 ezernél.....
csak a gyártóknál újabban ez lett az élettartam irányszáma
átlag embernek évente 20 ezer 10 évig.
Na ez a hülye matek.ha te 12évig tartanád meg az autódat 6helyett,akkor 12év alatt 1 autót kellene gyártani,így kettőt.Ha 12évig használnád is eladhatnád utána ugyanúgy.Egyébként kínában ez is teljesen másképpen megy,ott gyakorlatilag nincs használtautó értékesítés,ott szó szerint megy a kukába és viszik haza az újat.
De egyébként az egészbe nem is az a lényeg amit aztán neked sikerült meglovagolni,meg fröcsögni hogy bezzeg a dízel,nem,itt az a lényeg hogy ha már gyártunk valamit,úgy is környezetszennyezéssel fog járni,de legalább azt tegyük már meg amit meglehetne,sajnos ez a kínainak nagyon nem akaródzik,lásd akár egy kínai étterem,100ból 99nél biztos hogy van valami súlyos szabálysértés.Azt hogy nem hiszed hogy a fele,annak könnyen utána tudsz járni,most én hiba rakok ide bármit is.Akár a Ai-t is meg lehet kérdezni.De itt van,én megtettem,ez is csak igazolja állításomat.Kb ezeket mondták abba a műsorba is,csak én konkrétan az én autómat kérdeztem
Ez hülyeség, mert 6 év után nem megsemmisül, hanem megveszi más, és lehet, hogy még 6 évig használja, azután valaki megint 6 évig.
Nem hiszem, hogy a hagyományos autó legyártása csak fele a villanyosnak, csak akkor, a tudományos kutatást a shell finanszírozta 😁
De te 6év után új autót veszel,tehát lényegében mire kijönne 0-ra,a legyártás miatt keletkező károsanyag újra ott van.Pont ezért mínuszos a kínainál,mert mire azt lehetne mondani hogy zéro emisszió addigra eldobja és vesz egy másikat.Az hogy 6év után milyen karbon lábnyoma van,neked is tudnod kéne hogy használat függő,ha csak a garázsban áll,akkor csak a legyártás,ami nagyjából fele az elektromosnak.
A villanyautó jó ezt kevesen vitatják, ahol mimden feltétel adott mint a norvégoknál ott már az eladottak 94%-a az, ahogy csökkennek a feltételek annyival kevesebb az arányuk, de ez idővel biztos változni fog. Bár a vele való közlekedés ára növekedni fog mert nemrég egy cikkben a kieső jövedéki adót pótolnák valami súlyadóval, de a töltés díját is (nyilván nem az otthonit) ipari áramárra növelni.
Ez a natgeo-n volt,és még csak nem is az elektromos autókról szólt,hanem magáról a karbon lábnyomról úgy általánosságban,ami még érdekesebb hogy kínában ugyanez a szám 150ezer km,a kínai évente átlagosan 12-15ezer km-t autózik,és az autók átlag életkora 6év.lehet számolgatni.
Én nem vagyok az a nagy zöld harcos, de ne próbáljatok már meggyőzni arról, hogy napelemről töltött villanyautó ugyanolyan káros, mint az, amelyik eléget évi 1500 liter benzint vagy gázolajat 🤔
a zöld közlekedés az amikor egy szál pöcsben gyalogol az ember a poros úton
a többi nem
aztán hogy a kést 5 centi mélyen myomjuk a saját torkunkba vagy 10 venti mélyen teljesen mindegy mert már 2 centinél elvérzünk......
kb ennyi a zöld buli meg a fenntarthatóság
Egy elektromos autó öko lábnyoma ahhoz hogy nulla legyen,európában nagyjából 80ezer km-t kell megtennie az autónak.Addig környezetszennyező.A tiedében meg van már a 80ezer?
Csak azért, hogy lásd, a környezetvédelem igenis fontos... mert te ezt az utat a pazarló szaroddal 5-8x ekkora energia felhsználással tetted volna meg... pedig te elvileg ugye nem szarsz a környezetre 😁
az ingyenes parkolás is egy faszság volt, ideje is volt ezt megszüntetni
de dupla díj is vicces
mondjuk én leszarom mert nem parkolok sehol sem, ha benne ülök az várakozásnak számít, szóval a közteresek bekaphatják
stbstb
van egy csomó
nekem se lesz villanyverdás soha sem.......
egyrészt én is csóró csöves vagyok másrészt meg idén kocsikáztam eddig kb 600km távot
de még így se gyártok különféle ideológiákat arra miért nincs villanyos kocsim
és senki sem dobja ki a kocsit 200 ezernél.....
csak a gyártóknál újabban ez lett az élettartam irányszáma
átlag embernek évente 20 ezer 10 évig.
De egyébként az egészbe nem is az a lényeg amit aztán neked sikerült meglovagolni,meg fröcsögni hogy bezzeg a dízel,nem,itt az a lényeg hogy ha már gyártunk valamit,úgy is környezetszennyezéssel fog járni,de legalább azt tegyük már meg amit meglehetne,sajnos ez a kínainak nagyon nem akaródzik,lásd akár egy kínai étterem,100ból 99nél biztos hogy van valami súlyos szabálysértés.Azt hogy nem hiszed hogy a fele,annak könnyen utána tudsz járni,most én hiba rakok ide bármit is.Akár a Ai-t is meg lehet kérdezni.De itt van,én megtettem,ez is csak igazolja állításomat.Kb ezeket mondták abba a műsorba is,csak én konkrétan az én autómat kérdeztem
Nem hiszem, hogy a hagyományos autó legyártása csak fele a villanyosnak, csak akkor, a tudományos kutatást a shell finanszírozta 😁
Ezt a 80 ezret melyik brit tudós szopta ki a másik farkából?
a többi nem
aztán hogy a kést 5 centi mélyen myomjuk a saját torkunkba vagy 10 venti mélyen teljesen mindegy mert már 2 centinél elvérzünk......
kb ennyi a zöld buli meg a fenntarthatóság