Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is természetes, de tudom, ez lett volna az első megjegyzésed 😁
Nem én szoktam olyanokat írni, hogy "klíma nélkül megy, külső sáv, télen kabátban"
Miért kérdezném,számomra ezek természetes dolgok,mármint hogy megy a klíma.Ez olyan ev tulaj módi hogy meg kell jegyezni hogy klímával.
Mert szerinted ebben az a probléma hogy előállítják?Nem inkább az,ahogy?
Különben 122 kWh energiával jöttem le az Adriára, amiből 42-t fizettem ki töltőn, 159/kWh, 6678 Ft, amivel 1,5 l/100 km fogyi adódik...vissza már rosszabb lesz, úgy kb. 4,3 liter fog kijönni. Klímával végig (mielőtt kérded 😁) és amilyen sebességgel lehetett a forgalomtól.
A te mobilodban meg nótbukodban mi van? És a dízel kotládban?
Amúgy meg sok drága fém, csak gazdagíccsa a talajt.. 😃
sittes cigányok keménykednek
http://youtu.be/8_tn5Ji0nac?si=YGVnKPfZfZMDophu

Ezt nezzetek, ilyen erdkes idotoltes, mert sportnak ezrt nem mondanam.
Basszák meg a hülye kínaiak a hülye akksijukat,ti meg ezeket éltetitek.
https://www.portfolio.hu/gazda...
Amiota szerelmes vagy bütyökbe csak hulyesegeket irkálsz.
ja lacával is kínlódik mint valami sértődött kisfiú 😆
azért amióta a kedvenc vezéred elbukott a választásokon sokkal hisztisebb vagy
mr kettősmérce
😂
Te kezdted az unalmas fapatkánnyal,oszt van tükörválasz.
Ha viszont kicsiket is nezned a terkepet latnad hogy az ominozus rágcsáló a terulet kozlekedesi kozepen van.Es egysegnyi ido alatt megjarhato akkora kanyarsuruseg nincs ilyen kozel BP-hez csak arrafele.De neked egyszerubb beszolni.Rajtam meg nem mulik vissza.
Olyasmi, csak itt jobbak az utak.
Ha szar helyen van vagy hibás akkor összeszedik, különben csak akkut cserélnek rajta.
Vannak részek ahol adott helyre kell lerakni, de a külvárosba ott rakod le ahol akarod.
Amúgy kurvadrága, szóval csak alkalmanként használom.
Elvileg a rendszeres használathoz van sok kedvezmény, de ha rendszeresen kéne, akkor veszek egy sajátot, az olcsóbb.
Szó sem volt semmi ilyesmiről. Csak nem tűzoltó lettél?
Ok...
pesten sokat látni
Itt eleinte tele volt a placc kijelolt resze,de csak a fiatal hulyegyerekek jaszkariztak vele ketten egy rolleren,majd lecsengett,alig latok neha eldobalt rollert,az utakon meg szinte senkit.
Értem. Mondjuk megérheti a több pénzt mert ha kijelőlt helyre kell mindig visszavinni akkor felesleges az egész mert tulajdonképen nem oda megyek vele ahová szeretnék(gondolkodós) Persze ha a célállomásomtól van pont 200 méterre valami lerakóhely akkor odáig elviszi az ember.(gondolkodós)
Ja és asszem ha nem a kijelölt helyen baszod le több pénzt von le.
Sima zart furgonnal.Rendszeresen viszik őket tölteni.Gondolom van bennuk nyomkövető.Amugy drágák.
Ez mi? Megyerhegyi tengerszem? Valamikor voltam én is ott malomköveket nézegetni(kezeit széttáró)
ez a roller ez, hogy működik? Mindig látok pesten szanaszét elhagyva ilyen rollereket random. Meg más vidéki nagyvárosokban is. ezt egy platossal összeszedegetik gps koordináta alapján? Mindenki ott teszi le ahol kedve szottyan?
Engem a kilátás annyira nem foglalkoztat,a hegyek és az utak vonslvezetese inkább.
De kb ugyanaz a kilátás minden hegyvidéken.
No meg az utazasaim céját nem hinném hogy veled kell engedelyeztetnem.
Ja. Tényleg unalmas mindig más szép helyre menni.