Hajjaj, megint jön a hőhullám a meteurulógusok szerint. Rá kéne már kötni az egész házamat az akkus rendszerre, mert amióta nem az Orbán irányítja az elektromos hálózatot kézzel a karmelitából, azóta nem bírja a hálózat a nagy terheléseket.
Mondjuk vicces lesz, amikor nem lesz gáz, és mindenki elkezd villannyal fűteni.
Most már egészen megfizethetőek a nagyobb kapacitású akkuk. Lehet venni kéne még. Ezzel már a hőszivattyút is lehetne hajtani. https://www.nkon.nl/en/eve-mb5...
628Ah*48V= 30kWh 750ezer forintos áron.
Dehogy. Ez a libsi idiótaság csak a családokat bünteti.
Nekem bőven a súlyhatár alatt van a Tesla. De tudok olyan villanyautósról aki a családi villanyautóval járt be eddig, most meg majd előveszi a tartalék autót, mert jobban megéri neki bemenni a 2-es Golffal.
Meg aztán én is tervezem felszerelni egy jó füstölő olajkályhát a Teslára, amit csak a belvárosban kapcsolok be. Az első csomagtartóba pedig teszek egy varrógépet, és kiírom hogy Passat, és akkor már minden rendben lesz Karigerinek, az ország parkolóőrének. 😅
Ugye nem azt olvasom, hogy most ezért a villany már nem annyira megérős és kell mellé egy kis 1-es golf? 🤔 Pedig hol van még a vége az ilyesféle emeléseknek? Nem kéne annyit számolni hanem csak előre kell tekinteni a delejes jövőbe. 😁 Az egyébként örvendetes, hogy most az autó árak egyre lejjebb mennek és újra elkezdenek a nagyobb gyártók újra az egyszerűbb, kisebb és ezáltal olcsóbb járművek felé nyitni, már 6 milla alatt több kisautó is van bár ez a magyar zsebnek még drága, de elindultak és így szerintem a kínaiak is kénytelenek lesznek lejjebb vinni az árakat és nem csak suvokat idehozni.
A parkolsz és várakozol az ugyanaz.
A megállás és várakozás a különbség. (Megállni tilos és várakozni tilos)
Amúgy pedig a megállás az maximum 5 perc és a járművezető a gépjárműnél van. A járművezető, nem az utas.
Persze ha ül valaki az autóban, akkor a felügyelet már nem szokott odamenni. Pedig aki nem a kormánynál ül az nem vezető.
Úgy-úgy. Napos program tud lenni.
Év elején volt egy ilyen utam. Az utolsó 10km-et villany rollerrel tettem meg. Másik alkalommal meg egy óra séta hidalta át a hiányzó láncszemet, mert az volt a leggyorsabb közlekedési mód.
Persze lehetett volna taxival is, de kíváncsi voltam. Harmadik alkalommal már inkább taxiztam, de azért ekkora távon ráadásul Ferihegyre az sem olcsó.
Meg leginkább nincs. Ezért lett asszonynak saját kocsija, mert meguntam hogy nekem kell behordani a munkahelyére. Pedig amíg volt tömegközlekedéssel járt.
Sok villanyautóst ismerek aki megtartott legalább egy régi autót a családban. Vagy második autónak vagy amikor ganét kell szállítani. Ezek most előre lépnek majd Budapestre bemenős kotláknak.
Nekem mondjuk 1800kg a Model3. Meg évente ha 3* bementem a mélyebb belvárosba. Hát most ez is el fog kopni.
Ezzel ugye pont a helyi gazdaságot fogják tönkretenni, mert nem költözhet oda mindenki aki ott dolgozik. Ha megdrágul a parkolás nem fogja megérni a cégeknek ott lenniük. Parkoló házak nincsenek elég, de ha van is az is mindig az utcai parkolásnál drágább kicsivel, szóval nem segít.
Persze a szent tehénhez a helyi lakosok kedvezményes parkolását nem merik eltörölni, pedig a parkolóhelyek nagy része az.
Én azt mondanám hogy ne tárolja az utcán a szarát, legyen saját parkolója. Semmi kedvezmény. Rögtön lenne elég hely. Csak ugye azt aki ezt megcsinálja többet nem választják meg.
Elpocsékolt idő?Igazából ha autóval mész az sokkal inkább az,egyrészt több idő volt,másrészt a tömegközlekedésén utazva tudsz pl olvasni,sokkal jobban tudod hasznosítani azt az időt.Én abban az időben nagyon szerettem.
Tapasztalatom (és ottani ismerőseim) alapján az tömegközlekedik, aki nagyon szerencsés helyek közt mozog (pl. egy metró vonal mellett) vagy nincs autója 😁 este meg végképp halál, mert a perem részekre ritkábbak lesznek a buszok.
diszkó korszakod? baszod, az 30 éve volt 😁 olyan idősen bulizni én is hajlandó voltam buszozni, mert inni csak úgy lehetett 🤣
Ha meg kell tenned 15 km-t, mehecc akármivel, busz-villamos, az egy óra lesz... persze ha az ember ráér... én mindig elpocsékolt időnek éreztem a villamoson ücsörgést.
20 évig ott melóztam, felét a belvárosban felét csepelen
haver a 7-ben lakott, meglehetősen sokat hédereltem nála,néha hetekig, anno a diszkó korszakban elég sokat buliztunk mindenfelé
diósdra jártam egy öregsszonyt reszelgetni maszekba, és gondolhatod hogy nem gyalog
anno a pc korszakban kurva sok boltba mászkáltunk alkatrészért hétvégente petőfi csarnokba turkálni
szóval azért van némi elképzelésem a pesti viszonyokról
igaz tizenéve éve már nem nagyon járok pesten max éjjel akkor meg nyugis minden
Éltem is ott.Budáról XI.kerből jártam át pestre,sok idő nem kellett hogy rájöjjek,tömegközlekedéssel gyorsabb.Hétfő reggel füredről fel,ahol laktam autó letámaszt és tömegközlekedés.Szóval napi szinten megtettem.
Na, te se éltél soha Pesten, mint a slagkezelő barátod 😂 Én a normafától jártam be bel-Budára, 1 óra - 1:15... ez ugye naponta 2x. Kocsival negyed óra volt általában, vagy annyi se, de ez 93-ban volt, akkor még lehetett parkolni.
Ha nem a kanapén laknál, hanem neked is be kéne járnod, nem beszélnél ilyen faxságokat, hogy járjunk busszal 🤣
Mondjuk vicces lesz, amikor nem lesz gáz, és mindenki elkezd villannyal fűteni.
Most már egészen megfizethetőek a nagyobb kapacitású akkuk. Lehet venni kéne még. Ezzel már a hőszivattyút is lehetne hajtani.
https://www.nkon.nl/en/eve-mb5...
628Ah*48V= 30kWh 750ezer forintos áron.
Nekem bőven a súlyhatár alatt van a Tesla. De tudok olyan villanyautósról aki a családi villanyautóval járt be eddig, most meg majd előveszi a tartalék autót, mert jobban megéri neki bemenni a 2-es Golffal.
Meg aztán én is tervezem felszerelni egy jó füstölő olajkályhát a Teslára, amit csak a belvárosban kapcsolok be. Az első csomagtartóba pedig teszek egy varrógépet, és kiírom hogy Passat, és akkor már minden rendben lesz Karigerinek, az ország parkolóőrének. 😅
A megállás és várakozás a különbség. (Megállni tilos és várakozni tilos)
Amúgy pedig a megállás az maximum 5 perc és a járművezető a gépjárműnél van. A járművezető, nem az utas.
Persze ha ül valaki az autóban, akkor a felügyelet már nem szokott odamenni. Pedig aki nem a kormánynál ül az nem vezető.
de a parkoló cucc nem függ evvel össze
Év elején volt egy ilyen utam. Az utolsó 10km-et villany rollerrel tettem meg. Másik alkalommal meg egy óra séta hidalta át a hiányzó láncszemet, mert az volt a leggyorsabb közlekedési mód.
Persze lehetett volna taxival is, de kíváncsi voltam. Harmadik alkalommal már inkább taxiztam, de azért ekkora távon ráadásul Ferihegyre az sem olcsó.
Nekem mondjuk 1800kg a Model3. Meg évente ha 3* bementem a mélyebb belvárosba. Hát most ez is el fog kopni.
Ezzel ugye pont a helyi gazdaságot fogják tönkretenni, mert nem költözhet oda mindenki aki ott dolgozik. Ha megdrágul a parkolás nem fogja megérni a cégeknek ott lenniük. Parkoló házak nincsenek elég, de ha van is az is mindig az utcai parkolásnál drágább kicsivel, szóval nem segít.
Persze a szent tehénhez a helyi lakosok kedvezményes parkolását nem merik eltörölni, pedig a parkolóhelyek nagy része az.
Én azt mondanám hogy ne tárolja az utcán a szarát, legyen saját parkolója. Semmi kedvezmény. Rögtön lenne elég hely. Csak ugye azt aki ezt megcsinálja többet nem választják meg.
diszkó korszakod? baszod, az 30 éve volt 😁 olyan idősen bulizni én is hajlandó voltam buszozni, mert inni csak úgy lehetett 🤣
haver a 7-ben lakott, meglehetősen sokat hédereltem nála,néha hetekig, anno a diszkó korszakban elég sokat buliztunk mindenfelé
diósdra jártam egy öregsszonyt reszelgetni maszekba, és gondolhatod hogy nem gyalog
anno a pc korszakban kurva sok boltba mászkáltunk alkatrészért hétvégente petőfi csarnokba turkálni
szóval azért van némi elképzelésem a pesti viszonyokról
igaz tizenéve éve már nem nagyon járok pesten max éjjel akkor meg nyugis minden
Ha nem a kanapén laknál, hanem neked is be kéne járnod, nem beszélnél ilyen faxságokat, hogy járjunk busszal 🤣