tolatni nem szoktál ezzel a szarral miért nem próbálod meg előrefele tekerni ha úgy nem kopog akkor jó 😆 Minden előrefelé van egymáshoz kopva szóval próbáld meg ellenkező irányba is 😄
hát a te helyedben a váltót én is kizárnám, mert az nagy meló és sokba kerül 😁
Nem feszül nagyon ez a lánc? Mondjuk ropognia akkor se kéne, csak ha már kinyúlt, meg a lánckerék is kopott. Gondolom, a szemrevételezésen túl vagy, letört fog, hiányzó görgő a láncon csak nincs...
Hatsot neztem,nem talaltam valtozast,Este lekapom az elso lanckereket es meg tudom forgatni a kihajtotengelyt,ha az se gyanus marad a lanc,neg leveszem a lancvedot es ranezek a lancvezezo gumira,hatha sz baszakszik.
Hát... nem lehet hogy, a lánc ebben a felemelt állapotában hozzáér valamihez? Gondolok itt pl. arra, hogy ahogy tekergeted a kereket a mozgó láncszemek kopognak a lengővilla tengelyénél a csövön vagy hasonló. Tompa, mélyebb tónusú kopogás ez, a kihajtás csapágya ennél csörgősebb kéne legyen.
Gondolom azt, hogy a lánc egyenes vonalban fut-e illetve hogy a lánckerekek nem lötyögnek a helyükön már nézted.
Te már tudod a választ, és ez egy keresztrejtvény? Vagy te se tudod, és ebből a rövid videóból kéne megfejteni? szerintem a lánc ropog, vagy kislánckerék csapágy, vagy széthullott a váltó...
No,tippek mi lehet a kopogás forrása?
Lancot levéve simán fut a kerek,csapágyon nem érzek semmit,kislanckerek tengelyt nem tudom ellenőrizni max ha leveszem a lánckereket,de megrángatva nem kotyog.
A csavar az oldaltámasz egyik csavarja,vennem kell menetjavitot.
Most akkor összegezzük az ostoba ev tulajok gondolatmenetét.Évekig ingyen parkolt,hozzá teszem semmi nem indokolta már ezt sem,illetve de,de az azért kellett hogy legyen hülye aki megveszi.Szóval évekig ingyen parkolt,várható volt hogy ez be fog következni,szóval most hogy ugyanúgy fizetnie kell mint a belsőégésű társainak fel van háborodva és azon agyal hogy hogyan tud majd jól bosszút állni.Mit gondoltok,10 parkolóhelyen áll 10elektromos és végignézzék hogy egy forint sem jön be mert ők ott ingyen állhatnak?
kell 1 méter 8mm rézcső feltekered egy szimó trafóra aztán gázos pákával melegíted
gázolaj vagy ha hazdag vagy permtróleumot ncomsz a csőbe aztán csinál olyan füstöt mint a diszkós ködgép
ha ez kell a sok pesti buzinak akkor ezt kapják 😂
Nem azokat,ha figyelmesen elolvastad volna,akkor látnád Belsőégésű 1800kg,ev 2000kg felett dupla parkolási díj,alatta nem.Tehát menjél kisebb méretű autóval és nem lesz dupla.A dugóval nem a szmog a problémájuk,hanem ami látványos,maga a közlekedés.
Aha, kell csökkenteni, a forgalmat, ezzel ugye a dugókat meg a szmogot.
Karigeri féle megoldás: akkor szankcionáljuk a villanyautókat, ami nem kipufog! Ez egészen szánalmas... egyébként csak az bosszant, hogy idióták vannak döntési pozícióban, amúgy pont lexarom, nem parkolok Pesten sose... 🤣
Nem feszül nagyon ez a lánc? Mondjuk ropognia akkor se kéne, csak ha már kinyúlt, meg a lánckerék is kopott. Gondolom, a szemrevételezésen túl vagy, letört fog, hiányzó görgő a láncon csak nincs...
Gondolom azt, hogy a lánc egyenes vonalban fut-e illetve hogy a lánckerekek nem lötyögnek a helyükön már nézted.
Lancot levéve simán fut a kerek,csapágyon nem érzek semmit,kislanckerek tengelyt nem tudom ellenőrizni max ha leveszem a lánckereket,de megrángatva nem kotyog.
A csavar az oldaltámasz egyik csavarja,vennem kell menetjavitot.
https://youtube.com/shorts/b-P...
ilyen lenne belőle:
http://youtu.be/tmo3uaYoDAY
https://www.youtube.com/shorts...
gázolaj vagy ha hazdag vagy permtróleumot ncomsz a csőbe aztán csinál olyan füstöt mint a diszkós ködgép
ha ez kell a sok pesti buzinak akkor ezt kapják 😂
Karigeri féle megoldás: akkor szankcionáljuk a villanyautókat, ami nem kipufog! Ez egészen szánalmas... egyébként csak az bosszant, hogy idióták vannak döntési pozícióban, amúgy pont lexarom, nem parkolok Pesten sose... 🤣