Nálam mindig van egy öt tonnás spanifer, többet ér, mint egy vontatókötél... na azzal szoktam a kis geciket lehúzatni a fához, ha rájuk találok sérültem... még egynek sem mozdult meg a nyaka! 😁
Na, de ha töcskölni akarom akkor a pikkelyek felsértik a brét igaz hogy a cselekmény közben vagy a kopoltyúját vagy a halszemét nézem..........nehéz választás ez. 😒
Nálam mindig van nyakmerevítő, de idegesít, hogy soha nem kellett használnom, nemrég egy bringást fel is löktem, hogy ráadhassam, tiltakozott a nyomorult, de rátuszkoltam igaz mikor felpattant rohadt merev nyakkal, de elmenekült a merevítőmmel együtt. 😒
én munkavédelmi szemüveget hordtam motorozáskor, 2 féle szürke volt meg sárga
a sötétebbik szürke pont jó volt amikor nappal szemben ment az ember, lapos vékony szár nem nyomot sehol sem nem mozgott a szemüveg, szóval fasza volt, ráadásul elpusztíthatatlan, nagyon sok energiát kellett belefektetni hogy bármelyik része eltörjön, egy megtaposást is simán kibírt
ráadásul kb 3000 ft volt akkoriban ha minden túrán megsérült volna akkor se lett volna nagy összeg
de 2-3 túrát simán bírt többnyire a zacskója szétszakadt aztán ahogy hányódott a zsebben karcos lett
Én is néztem sportszemüveg kereteket, még a gumis felfogatásút is, de próba nélkül nehéz a választás. És a boltban kipróbálni nem ugyanaz, mint amikor órákig a fejeden van. Szóval... de annyira nem panaszkodom, hiszen Afrikában éhen halnak, nekem meg csak ez a problémám.
pl. a mentős civilben van, és épp arra jár, és előbb ott van, mint az eset... mi Kmét-Solt közt egyszer elláttunk egy motorost, előttem fél perccel esett el, szerencsére nem volt durva, de azért mentő kellett neki, mert fájt a háta ☹️ és nem akartunk kockáztatni. Mivel az asszony orvos, a lányom mentősnek tanult épp, elég szerencsés volt hogy azonnal jó ellátást kapott 😃
Én jártam olyan számítógép nagykerbe évekig, ahol ugyanazok ültek ugyanabban a szobában, de a cég neve évente más volt 🤣 de ők voltak a legolcsóbbak... 😁 és még a garit is korrekten intézték.
Nekem nagy a búrám, most is XXL-es sisakom van, a szemüveg szárát szét kell hangyányit feszíteni, amikor a zárt sisakba dugom bele, érzem, hogy feszül, mert az arcpárna miatt ugye kisebb a szélesség, mint amúgy a fejem átmérője a fülemnél, tudom, szemüvegbarát sisak, lófaszt, a hagyományos keret szára ugye a végén lehajlik és a hajlatot nehéz egy egyenes vonalban bedugni a fejem és az arcpárna közé. Ha már beszegettem, akkor akár jó is lehet.
A felnyílósnál meg eleve kicsit szétfeszítem a sisakot úgy, hogy A FEJEMEN LEVŐ SZEMÜVEGGEL EGYÜTT IS rámegy. caps lock
Mondjuk ehhez képest aktiv a cég, lehet más néven folytatják vagy összeborulnak vkivel. De én is megtaláltam a bejegyzést. Eredményük is elég szar. Na majd otthon ránézek a cégadatbázisban, mit mutatnak az elözö évek nekik.
Mondjuk még mindig jobb mint a felszámolás alatt:)
ülsz a stég szélén, egy gyors pipa, aztán mehet vissza a víz alá játszani a kagylóhéjakkal
😂
A szemet védeni kell, de a krossz szemüvegben meg megfulladtam a szopóban.
a sötétebbik szürke pont jó volt amikor nappal szemben ment az ember, lapos vékony szár nem nyomot sehol sem nem mozgott a szemüveg, szóval fasza volt, ráadásul elpusztíthatatlan, nagyon sok energiát kellett belefektetni hogy bármelyik része eltörjön, egy megtaposást is simán kibírt
ráadásul kb 3000 ft volt akkoriban ha minden túrán megsérült volna akkor se lett volna nagy összeg
de 2-3 túrát simán bírt többnyire a zacskója szétszakadt aztán ahogy hányódott a zsebben karcos lett
(Mármint az öböl.)
A felnyílósnál meg eleve kicsit szétfeszítem a sisakot úgy, hogy A FEJEMEN LEVŐ SZEMÜVEGGEL EGYÜTT IS rámegy. caps lock
Mondjuk még mindig jobb mint a felszámolás alatt:)