Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert vannak dolgok, amik egyáltalán nem érdekelnek (mint téged a fogyasztás, ugye? 🤣) Pont leszarom, milyen vonóhorog van az autón, legyen levehető persze, elég a teherbírása, és évente kb. 4x használom... rá se nézek, milyen fajta... mert miben is lenne jobb nekem egy 2x olyan árú legmárkásabb fajta? (bár mikor megrendeltem az autót a szalonban horoggal, fel se merült, milyen lesz rajta... biztos olyan lesz, ami jó rá)
11:10 utan mondja hogy van a vonohorog horror.
Mondjuk a G-n egy Carmax volt,kb fel éven belul tökig rozsda volt az egesz,egyszer a vaznyulvany rögzitésénél eltört az acellap,bar akkor filléres tétel volt,valami 40 e.Ez a westfalia kb 180-e lett volna,plusz egy canbus modul.
Mondjuk mákom volt,mert felbukkant egy a bontoplazaban,es at tudtam tuszkolni vizsgan.

A csikos itt dumal hasonlorol,csak tulbonyolitja es kurvasokba van neki.Valami 250 e-be fajt neki.
Nekem meg kb 48e,egy tizes a bobtott vonohorog elektronika,meg egy vizsgadij.Az amugy is kellett,dunsztom sincs mennyi a vonohorog plusz,de 35e az egesz vizsga.

http://youtu.be/1gNoGY1eJpg?is=uaWa7PxUloSz6I21
Hehe,az admin itt olyan mint columbo felesege.🤣
Igen
Itt a képesen?
Sok mindent nem tudsz te az autókról,de ezt már lehetett tudni eddig is.
Ja, nem tudtam, hogy van prémium minőségű és nem prémium minőségű vonóhorog is... nekem eddig csak olyan volt, amire ráakasztottam a futót 🤣
Hátha tudna valaki segíteni.
Szoktam számomra érdekes hirdetéseket betenni a parkolóba.
Erre nemrég kiírta, hogy "You have reached maximum number of favorites."
Na, elkezdtem takarítani, de azóta sem enged parkoltatni semmit.
Írtam az üzemeltetőnek, de le sem szartak.
Igazabol ketfelevel szereltek anno oket gyarilag,bosal es westfalia.
A bosal nem jott be annyira,ez viszont fasza,es alig volt hasznalva.
Nem,ez a prémium minőségű westfalia vonóhoroghoz van,ezért nem ismerheted.
Biztos, hogy nem mert az zöld teníszlabda 😄
Én tudom (meghajlós) A neve piros izé (kezeit széttáró)
ezt érdemes lenne megvenni
53 ember nem tévedhet
Óbaszod, hát akkor azért nem ismertem fel... ez csak ehhez az egyféle horgokhoz való, opel sosekopel... nekem másmilyen volt a suzukin, másmilyen van a toyotán...
Pedig very fakking fasza cucc.🤣
Ott van a videjo vegin,feka nem piros.

http://youtu.be/kn4uTq6cAq4?is=1iZ9_mTcDpotALJY
Én még sose láttam ilyet 😃
Te rontottad el,azt kellett volna mondanod hogy nem az. 🤗
Most elrontottad a talalgatast.😃
Vonóhorog zárókupak.
Na,közben az elobbieket nem feledve aki kitalaja mi ez az kap egy bummedlit.🤣
Esku ez lesz a masodik dolog este,de szerintem forgattam en mindenfele.
egyébként ha a lánc van megnyúlva azt úgy tudod kideríteni ha lassan forgatod. aztán hol feszesebben hol lazábban áll a lánc akkor tuti nyúlva van. Bár erre nem gondolnék.(szemeit körbeforgató)
Nem mond hülyeséget pipi, de a lánckerekeket kéne megnézni
te arra is képes lennél 😆 Hajtsd meg előre a kereket oszt mán sem fog ropogni(kezeit széttáró)