A vasnak alul kell lenni nem? Mondjuk 1 centire az aljától, ott tudja a legnagyobb erőt felvenni. De garázs lesz fölötte, szóval esélytelen hogy bármi nagy rámenjen.
Múltkor írtam valakinek, hogy én 7 centisnél vékonyabbat nem tudok elképzelni, mert a hálót vegyük 1 centinek, a betonvas legalább 3 centire legyen a beton szélétől, tehát 3+3+1 centi, azaz 7 centi.
De autó alá azért ettől többet tennék, pláne, hogy nem tudod, mikor áll be rá valami súlyosabb, mint ami most van, legyen az bármi.
garázsba minek 20centi beton?
5-6 centi már örök élet lesz, max ahol a kocsi mászkál ki-be ott egy kicsit kimélyíted 7-8 centisre
5 centis járdalapokon mászkál a toyota vagy 5 éve és eddig még egy sem repedt el
Tavasszal nekem is meg kell lépni, de asszem én beleteszem a kiásott beton szőlőoszlopaimat is.
De autó alá azért ettől többet tennék, pláne, hogy nem tudod, mikor áll be rá valami súlyosabb, mint ami most van, legyen az bármi.
5-6 centi már örök élet lesz, max ahol a kocsi mászkál ki-be ott egy kicsit kimélyíted 7-8 centisre
5 centis járdalapokon mászkál a toyota vagy 5 éve és eddig még egy sem repedt el