Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért kérdezem, hogy az előbb említett 20 centi mire vonatkozott. Esetleg csak poén volt-e.
Sávalap kellene a falak alá, lemezalapnak igy nem lesz jo
Én ezt kaptam, a múltkor már beraktam.
A vasnak abban az övben kell lenni ahol nyulna hajlitáskor a beton. Azt nem tudja. Nyomást birja a tuloldalon.
Ha garázs lesz felette, akkor annak is az lesz az alapja, vagy a falak alá sávalapot tervezel és csak a padlót akarod optimalizálni?
Na de azt ott ki is birják fizetni plussz oda kell teherbirás.
A vashálót, vasalatot nem középre kell tenni..... nézd meg a neten😀
Nagyjából igen.
Kell az. De minimum 15. Esetleg vashálóval 10
A vasnak alul kell lenni nem? Mondjuk 1 centire az aljától, ott tudja a legnagyobb erőt felvenni. De garázs lesz fölötte, szóval esélytelen hogy bármi nagy rámenjen.
Kocsi alá 10 centit szoktak javasolni. Vas hálóval.
Tavasszal nekem is meg kell lépni, de asszem én beleteszem a kiásott beton szőlőoszlopaimat is.
Már inkább a műszál és az acélhaj a divat , a komoly iparipadlókban , üzemcsarnokokban , már síkhálot neigen használnak ! 🤔
Múltkor írtam valakinek, hogy én 7 centisnél vékonyabbat nem tudok elképzelni, mert a hálót vegyük 1 centinek, a betonvas legalább 3 centire legyen a beton szélétől, tehát 3+3+1 centi, azaz 7 centi.
De autó alá azért ettől többet tennék, pláne, hogy nem tudod, mikor áll be rá valami súlyosabb, mint ami most van, legyen az bármi.
Felolem rakd a szlovak cuccra,ha akarod.De matrackabát legyen mindketton. 😂
Itt a "kicsike" ! 😉
Beton alá anyóst kell rakni, kabátban 🤣
Tegyel ala szlovak feluletjavitót kabátban. 🤣
Tuti ki lennék utálva a faluból ha ezt a manővert meglátnák 🤣
nekem kb 5 centis a beton ahol a kocsi mászkál az se tört még fel
Milyen vastag legyen akkor? 6mm-es háló legyen benne vagy ez az új mikroszál?
Nem kell beállni , pumpával megoldható ! 44m-es a legnagyobb nálunk ! Simán átnyúl ház felett ! 😉
Én is ezt kérdeztem itt a múltkor, hogy a 6 centis térkő hogy nem törik el, akkor meg az volt a válasz hogy az el tud mozdulni azert nem 🤷‍♂️
20 cm még ipari padlóba sem kell , kamionok alá , viszont abba rendelnek műszálat , vagy acélhajat ! 😉
Ha be tudna állni az udvarra és egyben kiónteni még lehet az sem lenne drága, 1 milliós ajánlatot kaptam rá, 3. opció hogy kevergetem 1 hétig 🤣
garázsba minek 20centi beton?
5-6 centi már örök élet lesz, max ahol a kocsi mászkál ki-be ott egy kicsit kimélyíted 7-8 centisre
5 centis járdalapokon mászkál a toyota vagy 5 éve és eddig még egy sem repedt el