Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt irtad hogy matrac kabat,habwm hogy kabát. 🤣
tuti van róla videó csak angol nyelven írd be mit szeretnél
ha szilikon beültetés meg kisajak korekció van akkor tuti lesz pöcslevágós is
mondjuk a kisajak korrekciót nem értem miért kell, tök culki lehet ha denevérszárny van alul, lehetne minden este lapozni mint a szent bibliát
Az haggyán de bármilyen nagy fos motorral sarkonfordul.....mondjuk ennyit tud meg cigit a szájába dobni, de tényleg ügyes
Akkor most nem is tudom......ez téged minősít, vagy a nejt? 😅
Túlságosan érdekel ez téged. Gyanús vagy. 😅
ha matrac kabát lesz rajtam akkor én is matrac leszek
te sem vagy kutya ha kabátot veszel pedig van kutyakabát is
a kutyán kutyakabát van a zolin bútorboltos kabát van a matracon pedig matrackabát
az élet nagyon egyszerű ám
😁
a további bölcsességeim csak vödrös nápolyi vagy nagy zacskós édes keksz átadása után osztom meg
és mindegyik ütősebb ám a 42-től
Akkor te is matrac vagy ha telen elmesz otthonrol?
(homlokát törölgető) Akkor még is csak van jövőnk itt magyarországon is (meghajlós)
Egyébként hogy nézhet ki egy ilyen műtét? Nem találtam nemátalakító műtétről semmit a jutubon(kezeit széttáró) De egyik verzió sem lehet egyszerű.(gondlkodós) Amikor a nőből kell férfit csinálni az is komplikált lehet mert, hogy varnak a lyuk helyére egy pöcörőt ami alkalmasint majd ágaskodni is tud? De fordítva sem egyszerűbb a helyzet(gondolkodós) Gondolom amikor férfiből kell nőt csinálni annak a legegyszerűbb része amikor a cerkát lenyisszantják eddig oké.(meghajlós) De az agy zsugorítását azt, hogy oldják meg???
Dehogynem, ha van szakvélemény, hogy rászorul akkor megpályázhatja és ha megítélik megcsinálják tb-re.
Ja, és közben azért némi lét is elkértek.
Nem, nem az csak ezek feketén csinálták közkórházban, magánrendelésen megbeszélték és 1 milla körül 2 doki elvégezte a műtétet. Én mondjuk párezerért levágtam volna bármit. 😁
hát mire? Ha nem lehet elszámolni tb-re soha a büdös életbe nem érjük utol a vágyott nyugatot(kezeit széttáró)
Nem az volt a baj, hanem az hogy TB költségre számolták el.
mer ez itt még nem legális?
erről nem tudok semmit
bár ismerek egy helyi homárt 0 éves korától de az elmúlt 30 évben nem társalogtam vele
többet nem ismerek nem mozgok ilyen körökben
amin van kabát az matrac
amin nincs az nem matrac
Ha NEMátalakító akkor nem alakít át, szóval mér' bűncselekmény? 🤪
Most olvasom, hogy felétek a nemátalakító műtéteknek mekkora keletje van, épp most tartóztattak le két dokit akik feketén művelték. 😁
Az nem matrac. 😆
Csak egy felületjavító hoki cucc.
az a lényeg fasza lett a gyagyi 38 ezres matrac
a nej boldog
azért nem sok nőt lehet boldoggá tenni 38 ezerből
😉
nem olyan rosszak azok, csak egy kicsi kompromisszumot igényelt
kicsi pénzért én is vettem volna, de pont akkor volt akku hiány és kurva drágán adták őket
most meg már elfogytak azért drágák
Bebaszna ha a repülő merőlegese jönne a pályára 😅