Amikor először mentem ott a vízbe, akkor még én is gyerek voltam szinte, aztán jöttek a kis szarháziak, akkor olyant kellett keresnem, ami nekik is jó, így a földvári keleti strand lett a legtutibb, ahová amúgy azóta is járok, ha csak nem a cégesbe.
kisgyerekeknek nem megfelelő szerintem, hamar mélyül, volt ott egy másik, szabadstrand Siófok felé, annak meg kavicsos/sóderes volt az alja, meg ott a Bercsényi mellett volt egy kör alakú diszkó, azt nem tudom, megvan-e még
Ott már fürödtem (Bercsényi strand) többször is, a havernek ott, a magaspart szélén volt a "telke", csak eladták, mert a későbbi vevő jó árat kínált érte. Ami a házszám volt...
Egyszer a vízen keresztül átmentünk a honvéd üdülőbe ingyen starndjátékokért, de faszkalap dagadék zsírdisznó valaki kifigyelt a vízben, hogy megyünk és elhajtott minket vissza. Szerintem oda-vissza volt vagy 4-5 km.
A napelem ugyanugy kopik, de az inverter ami kurva drága, na az nem. És nem kell takargatni, vagy a dc kapcsolót lehuzom vagy az inverterből kihuzom azt a bigyót amitől működik. Az enyémbe spec alul van.
https://zoldtrend.hu/egyszerus...
Egyszer a vízen keresztül átmentünk a honvéd üdülőbe ingyen starndjátékokért, de faszkalap dagadék zsírdisznó valaki kifigyelt a vízben, hogy megyünk és elhajtott minket vissza. Szerintem oda-vissza volt vagy 4-5 km.