Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A felrakásért lehet fizetni. A többit pedig megcsinálod te.
Főleg hogy Mlas a kigyullados LG akkut tud okosba 😆
Kertváros, de a szomszédok azt csináltak belőle. Egy mentővel és bobcatel kezdtek, amivel semmi baj. De ennyivel elhúzhatnának már az ipartelepre.
Perverz állat vagy de ezt tudtuk 🤣
ezt csiszolom 😅
Egy nagy felületnél ahol caak meg kell tölteni a réseket en is boldog lennék 🤣
nekem feldaruzták
fasza.
de hát ez neked már lófütty ahhoz képest, hogy egész nap a repülőzúgást hallgatod a kertben 😅
az inkább targoncákat gyártott nem? 😅
na végre 😅
jövőhéten én is nekifogok 250m2 😅viszont én már alig várom(meghajlós)
Hááááá........🤣
Amikor először mentem ott a vízbe, akkor még én is gyerek voltam szinte, aztán jöttek a kis szarháziak, akkor olyant kellett keresnem, ami nekik is jó, így a földvári keleti strand lett a legtutibb, ahová amúgy azóta is járok, ha csak nem a cégesbe.
Kemyiny vagyok nem hülye 😁
Én direkt örülök ha van víz és nem kell gyalogolni fél km-t hogy térdig érjen. A gyerek sem kicsi mar, jó lesz ott nekúnk.
Hat gondoltam naponta akko kemíny vagy. 🤣
kisgyerekeknek nem megfelelő szerintem, hamar mélyül, volt ott egy másik, szabadstrand Siófok felé, annak meg kavicsos/sóderes volt az alja, meg ott a Bercsényi mellett volt egy kör alakú diszkó, azt nem tudom, megvan-e még
Azért 3200kwh nem gyenge ennyi pénzért 🤣

https://zoldtrend.hu/egyszerus...
Mi a faszért menék dec 20. amikor ott lesz az egész nyár? 😁 Bár most hideg esős nyarat mondanak
Igen az, szerintem jó hely, 4.2km tőlünk légvonalban, közúton 7-8.
Ott már fürödtem (Bercsényi strand) többször is, a havernek ott, a magaspart szélén volt a "telke", csak eladták, mert a későbbi vevő jó árat kínált érte. Ami a házszám volt...
Egyszer a vízen keresztül átmentünk a honvéd üdülőbe ingyen starndjátékokért, de faszkalap dagadék zsírdisznó valaki kifigyelt a vízben, hogy megyünk és elhajtott minket vissza. Szerintem oda-vissza volt vagy 4-5 km.
Remelem dec 20.-an poloban,papucsban. 😆
A napelem ugyanugy kopik, de az inverter ami kurva drága, na az nem. És nem kell takargatni, vagy a dc kapcsolót lehuzom vagy az inverterből kihuzom azt a bigyót amitől működik. Az enyémbe spec alul van.
Mondjuk most gondolkozok, hogy az elektromos roller töltését nem számoltam bele amivel naponta le fogok karikázni az akarattyai strandra 🤣