Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mai betonozás esetleg ? Olyan meredek helyen betonoztunk , ahol a mixerek nemtudtak felmenni a födémet nyomó 36m-es pumpáig , ezért kimentem egy 32m-essel is , amivel nyomtam a 36-osba a betont , az meg fel a födémre cirka 60e-ért óránként a mutatvány ! 🤔
Gondolom a telefonon keresztül.
Tube-on az ultrahang a tuti,A krausz tamas best off. 😆
Nem járultam hozzá. másrészt hogy hallagat le
a twitter a legjobb, teli van ribancokkal 😂
én legalábbis eddig csak ribanc posztokat láttam meg néha ez a musk ember is betol valami okosságot a sok széttaposott muff közé
igaz csak sejtem hogy okosság mert bár minden betűt felismerek de nem tudom értelmezni az írásait
Az insta folyamatosan lehallgat, ehhez hozzá kell járulnod állítólag, mondjuk melyik nem 🤷‍♂️
Én nem sajnálom senkitől, boldoguljon, nekem attól nem lesz kevesebb ☺️ Én is kaptam 5%-ot, főnököm boldogan jelentette, hogy 3% a hivatalos infláció, de tudnak 5%-ot emelni, én is megköszöntem 😊
Utóbbi inkább de az előbbiek nincsenek. Pont ezért jó. csomó jó kép meg videó, kevesebb faszság és nem terhel mint a face
Mondjuk a két kezemen én is összeszámolom, hogy életemben hányszor.
Még miniszterit elfogadnék és akkor nekem már jó.
Mindenkitől elfogadom, ha jó szívvel adják.
Nekem a főninsemmt nem adott.Pfejjj.
Eleg a tube,meg a face.Igy is tul sok robbantas-gyilok van meg.
Meg kutyas-macskas video. 😆
Nagy hiba. Insta jó. tiktok nem annyira
Gratulálok! Nagyon szívesen 😁
Se instat se tiktokot nem nezek.😀
Lehet gratulálni, megint kaptam kis extra jussot a cégtől, de ennek inkább jelzésértéke van, amit én legalább annyira értékelek.
Köszönöm.
A legjobbakhoz képest határozottan ment. 😎
A többi top versenyzőhöz képest mit ment ?
Egy picit volt lassabb annál ahogy mehetett volna és pont arra az eredményre volt elég amit elért. 🧐
Motoros kérdés , ha lehet itt róla szó ? A Manszigeti TT-n már többször ment H2R , nem tudjátok véletlen , hogy a többiekhez képest milyen eredménnyel gurult ? Kiváncsi vagyok , a 300 egynehány lóerő mire volt képes a TT-n ? A videókat kerestem , megnéztem , de időeredményeket , összehasonlítást nem láttam , csak hogy bitang tempót nyomtak vele , és egy videó címe " Best Of Isle Of Man TT Kawasaki H2R " mennyire fedi a valóságot ? 😉
Instán szoktam nézegetni, de ahogy látom a Jutyub fiokjában is nagyon sok megvan azokbol. Eszméletlen ahogy bármekkora motort bárhogy megfordit, aztán pozőrködiknl egyet😅
Nagy pozőr,de azt jol nyomja. 😄
Jaja,meg ez a fejtekergetés a védjegye 😁
Rajtam Portwest S549 Ultrasonic mellény van. 😆
Van meg csopperral szalag ala motorozos is.🤣

https://youtube.com/shorts/s8A...