Mai betonozás esetleg ? Olyan meredek helyen betonoztunk , ahol a mixerek nemtudtak felmenni a födémet nyomó 36m-es pumpáig , ezért kimentem egy 32m-essel is , amivel nyomtam a 36-osba a betont , az meg fel a födémre cirka 60e-ért óránként a mutatvány ! 🤔
a twitter a legjobb, teli van ribancokkal 😂
én legalábbis eddig csak ribanc posztokat láttam meg néha ez a musk ember is betol valami okosságot a sok széttaposott muff közé
igaz csak sejtem hogy okosság mert bár minden betűt felismerek de nem tudom értelmezni az írásait
Én nem sajnálom senkitől, boldoguljon, nekem attól nem lesz kevesebb ☺️ Én is kaptam 5%-ot, főnököm boldogan jelentette, hogy 3% a hivatalos infláció, de tudnak 5%-ot emelni, én is megköszöntem 😊
Motoros kérdés , ha lehet itt róla szó ? A Manszigeti TT-n már többször ment H2R , nem tudjátok véletlen , hogy a többiekhez képest milyen eredménnyel gurult ? Kiváncsi vagyok , a 300 egynehány lóerő mire volt képes a TT-n ? A videókat kerestem , megnéztem , de időeredményeket , összehasonlítást nem láttam , csak hogy bitang tempót nyomtak vele , és egy videó címe " Best Of Isle Of Man TT Kawasaki H2R " mennyire fedi a valóságot ? 😉
Instán szoktam nézegetni, de ahogy látom a Jutyub fiokjában is nagyon sok megvan azokbol. Eszméletlen ahogy bármekkora motort bárhogy megfordit, aztán pozőrködiknl egyet😅
én legalábbis eddig csak ribanc posztokat láttam meg néha ez a musk ember is betol valami okosságot a sok széttaposott muff közé
igaz csak sejtem hogy okosság mert bár minden betűt felismerek de nem tudom értelmezni az írásait
Még miniszterit elfogadnék és akkor nekem már jó.
Meg kutyas-macskas video. 😆
Köszönöm.
https://youtube.com/shorts/s8A...