Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sokszor volt, a múltkor mondtam az asszonynak hogy lehet egy szaunázás segítene mert nathás volt, a következő pillanatban szauna reklámok jöttek be, 1 perc sem telt el.
Kb igen , az ára sokmindentől fűgg , összetétel , cementtípus , adalékok , stb, plusz szállítás ! 🙃
Kisebb vagyon, de ha házhoz kell vinnie györből az nagyon sok😀
Dobj ki minden telefont,vegye pipitöl C2-t.🤣
Az pont egy ilyen mixer kapacitása? Mennyibe kerül egy ilyen kör?
durván 7 köb , 17,5 tonna ! jó erős tetőtartót rakj ! 😂
Facebook messenger, Whatsapp, Viber és a hasonló csevegőappok vagy közösségi felületeken írt üzenetek alapján szinte mindegyik megcéloz. Benne van ebben mindenki, Zuckerbergéktől a Bill Gates-ig.
6.5x5.5m kellene 20 centi vastag kb, akkor rugóerősítő is kell 😁
Nem tom, nekem beszélgetés alapján még sose jött hirdetés.
Nekem ez olyan hihetetlem de biztos van ilyen. Keresäsekkel összefüggésben viszont napokig kazalszám, bármilyen platformon keressek bármit. Ez momdjuk a gugli bűne lesz.
Mikor és mit
Mer az insta nem igényli a mikrofont
Nemhiszem ! De maradék betonnak mindíg kell hely ! 😂
érdemes lenne győrben vennem egy telket(gondolkodós) Már azért megérné nekem mert ingyen lebetonoznád csinálnék belőle fizetős parkolót 😅
Nem kell.
Hétfőn megint ezzel dolgozok , feltudtuk tölteni végre !
Egész életemben jól dolgoztam alázatos voltam mind a munkámhoz mind a főnökömhöz így én már elő vagyok lépve(meghajlós)
Neked kel nyalizni a geci főnöködnél(kezeit széttáró)
Jól pakolj a tartó meg a tető közé , mert 1 köb 2,5 tonna lesz ! Nehogy hozzáérjen a tetőhöz a tartó , mert leugrik a dukkozás ! 😂
Na, ez már tényleg valami, ilyent nem is láttam.
értékeld a főnök hozzáállását
Én mindig így teszek és amit kapok, meg is köszönöm, nem veszem természetesnek.
Ott is jó max hazaviszem tetőcsomagtartón! 😁
Lónak a faszát,mennyé be te.
talán ki kellene érdemelni(gondolkodós) Esetleg kezdhetnél azzal, hogy vasárnap is bemégy tenni-venni. Minden főnök jó néven veszi a társadalmi munkákat(meghajlós) Hátha 4-5 év múlva majd kinéz belőle valami előléptetés féle(kezeit széttáró)
Ha Győrben van , ingyen és bérmentesen ! Természetesen a jóbarátság alapjaként ! 😉
ezt én se értem, de többször jártunk úgy hogy beszégettünk valamiről és utána a fészbuk egy csomó olyan témájú hirdetést adott be
nem értem hogy tudja ezt megcsinálni jelentős adatforgalom nélkül, pedig sikerül neki
Egy garázs alapot mennyiért nyomnál ki nekem? 😁
100 éve meg volt pár kubikus talicskával és megoldották