Nekem sokszor volt, a múltkor mondtam az asszonynak hogy lehet egy szaunázás segítene mert nathás volt, a következő pillanatban szauna reklámok jöttek be, 1 perc sem telt el.
Facebook messenger, Whatsapp, Viber és a hasonló csevegőappok vagy közösségi felületeken írt üzenetek alapján szinte mindegyik megcéloz. Benne van ebben mindenki, Zuckerbergéktől a Bill Gates-ig.
Nem tom, nekem beszélgetés alapján még sose jött hirdetés.
Nekem ez olyan hihetetlem de biztos van ilyen. Keresäsekkel összefüggésben viszont napokig kazalszám, bármilyen platformon keressek bármit. Ez momdjuk a gugli bűne lesz.
Egész életemben jól dolgoztam alázatos voltam mind a munkámhoz mind a főnökömhöz így én már elő vagyok lépve(meghajlós)
Neked kel nyalizni a geci főnöködnél(kezeit széttáró)
talán ki kellene érdemelni(gondolkodós) Esetleg kezdhetnél azzal, hogy vasárnap is bemégy tenni-venni. Minden főnök jó néven veszi a társadalmi munkákat(meghajlós) Hátha 4-5 év múlva majd kinéz belőle valami előléptetés féle(kezeit széttáró)
ezt én se értem, de többször jártunk úgy hogy beszégettünk valamiről és utána a fészbuk egy csomó olyan témájú hirdetést adott be
nem értem hogy tudja ezt megcsinálni jelentős adatforgalom nélkül, pedig sikerül neki
Nekem ez olyan hihetetlem de biztos van ilyen. Keresäsekkel összefüggésben viszont napokig kazalszám, bármilyen platformon keressek bármit. Ez momdjuk a gugli bűne lesz.
Mer az insta nem igényli a mikrofont
Neked kel nyalizni a geci főnöködnél(kezeit széttáró)
Én mindig így teszek és amit kapok, meg is köszönöm, nem veszem természetesnek.
nem értem hogy tudja ezt megcsinálni jelentős adatforgalom nélkül, pedig sikerül neki