gondolom ilyen frílaci féle seggfejek, ezek csak azért léteznek hogy mások életét megkeserítsék
és a sok seggarc valahogy mind odatalál az ilyen hivatali helyekre
vonzza őket mint szar a legyet
tőlem nem sok ember nyugodtabb....
csak nem mindig van úgy ahogy a terv elkészült
amúgy én rengeteg beletört csavart kiszedtem már, menet javítások fúrások stb
haver cégénél volt hogy egész nap ezekkel baszakodtam
beletört m3 csavart kiszedtem egy 70 ezres munkahengerből
olyan nyomaték kulcs volt a csuklómba hogy tanitani lehetett volna 😁
de mégis el tudnak a dolgok baszódni, még egy szaros menet tisztításkor is
Ez a nyomorult kormányablak ami itt vam......négyen kupaktanácsolnak egy felett félórája. Félperces dolgom lenne de sose végzek. Vannak 11en de csak 3 vagy 4 ténykedik
persze hogy mindenki így fúr elő...
mondjuk 4,2 nekem van egy marék de más extra méret nincs
csak ha megszorul a gagyi gyorsacél menetfúró akkor lehet a templomba kocogni és dobni a perselybe hogy ne törjön bele 😂
én már szedtem ki megszorult 6-os menetfúrót miután eltört
mart az ideg rendesen
kb olyan meló mint neked feltenni egy klíma kültérit a budiablakon keresztül egyedül
Nem én csinálnam, valami munkát muszáj kiadnom mert kb. 70 éves koromra kerülne rá sor akkor meg már minek. Szóval veszek valami "gyárit" amit össze is raknak, csak nem a legolcsóbbat hanem valami jobbat, szendvicspanelből.
Igen én is arra gondoltam, jóval drágabb de szerintem is megéri. Mar csak az hogy nem kong mint fene. A szomszed ha bebassza az ajtót olyat szól a bódé hogy az egész faluban hallani szerintem 😁
Én hagynám a lemez garázst, szendvicspanelból ugyanazzal a munkával megcsinálod, csak az jó is lesz, igaz kicsit drágább, de gondolom nem két évre akarod. Maradékokból olcsón megcsinálod, amit bontottként árulnak de valójában új. Nekem 6 centisből van az kb. 25 centis tömör téglával egyenlő szigetelésben
szerencsére nem nagyon kellett menetet fúrni mostanság. Amikor általánosban technika órán csináltuk akkor emlékeim szerint egy fúrott menethez 3 db fúró volt. az előző kettő csak előkészítette a végleges harmadiknak a helyet. a harmadik utolsó fúró készítette el a kívánt menetet(kezeit széttáró) nem tudom ez hogy van mostanság. (gondolkodós)
nem feltétlen a fakezűség miatt
sose lesz az embernek tizedes fúrókészlete otthon, aztán ezeknek az egymenetes menetfúróknál illene akkora lyukat fúrni amit megkíván mert hiába kúpos képes megszorulni
aztán az olcsók törnek gyorsan
rozsdás meneteket feljavítani jó lesz
igen(meghajlós) Frílac is jóváhagyná(meghajlós)
Mondjuk nekem 7 oszlopom van 40*40-es zártszelvény. Én azért úgy csináltam, hogy egy kb. 60.cm-re leástam. Hegesztettem rá füllentyűket, beöntöttem az oszloplukakat betonnal és beállítottam függőbe is megmadzaggal meg egymáshoz viszonyítva az oszlopokat és utána térbetonoztam. A szélnyomás miatt azért jó ha az oszlopok alja a föld alatt ki van betonozva. (meghajlós)
az utolsó képen a sávbeton nem a garázs része az a kerítésé.
és a sok seggarc valahogy mind odatalál az ilyen hivatali helyekre
vonzza őket mint szar a legyet
csak nem mindig van úgy ahogy a terv elkészült
amúgy én rengeteg beletört csavart kiszedtem már, menet javítások fúrások stb
haver cégénél volt hogy egész nap ezekkel baszakodtam
beletört m3 csavart kiszedtem egy 70 ezres munkahengerből
olyan nyomaték kulcs volt a csuklómba hogy tanitani lehetett volna 😁
de mégis el tudnak a dolgok baszódni, még egy szaros menet tisztításkor is
mondjuk 4,2 nekem van egy marék de más extra méret nincs
csak ha megszorul a gagyi gyorsacél menetfúró akkor lehet a templomba kocogni és dobni a perselybe hogy ne törjön bele 😂
én már szedtem ki megszorult 6-os menetfúrót miután eltört
mart az ideg rendesen
kb olyan meló mint neked feltenni egy klíma kültérit a budiablakon keresztül egyedül
pl m5 menethez 4,2 vagy m8 menethez 6,8 fúró?
sose lesz az embernek tizedes fúrókészlete otthon, aztán ezeknek az egymenetes menetfúróknál illene akkora lyukat fúrni amit megkíván mert hiába kúpos képes megszorulni
aztán az olcsók törnek gyorsan
rozsdás meneteket feljavítani jó lesz
Mondjuk nekem 7 oszlopom van 40*40-es zártszelvény. Én azért úgy csináltam, hogy egy kb. 60.cm-re leástam. Hegesztettem rá füllentyűket, beöntöttem az oszloplukakat betonnal és beállítottam függőbe is megmadzaggal meg egymáshoz viszonyítva az oszlopokat és utána térbetonoztam. A szélnyomás miatt azért jó ha az oszlopok alja a föld alatt ki van betonozva. (meghajlós)
az utolsó képen a sávbeton nem a garázs része az a kerítésé.