Nyilván rengeteg személyes tapasztalatod van ügyintézéssel.
Nekem (másnak) meg semmi. Mindenről írtam már ide az évek alatt, de problémás ügyintézőkről semmit. Nem lehet, hogy nálatok valami járvány van, ami megtámadja az összes ott élő elméjét, legyen az kuncsaft vagy ügyintéző?
Az a baj személyes tapasztalatom is ez, és nem égy esetből kiragadva a példát. Itt idióták dolgoznak, meg rokonok. Komcsi város, megrögzött beidegződésekkel.
Kizártnak tartom, hogy egy ügyintéző az alapeseteket ne tudná kezelni. Kizárt. Igen van betanuló, az valószínűleg nem pikk-pakk, de azt ne hasonlítsd a normál ügymenethez.
Azt nem gondolnám, hogy volt lehetőséged végighallgatni a problémát az elejétől. Az nem lehetetlen, ismerve a mai degenerált társadalmat, hogy tanulatlanok és a funkcionális analfabéták az öntudattól kényszerítve nekiállnak online ügyintézni, és amikor már belegabalyodnak, akkor rettenet idő azt kibogozni.
Igen, én a nevemet amúgy hosszú í-vel írom, de egyszer rövid i-re történt a valamelyik igazolványcsere úgy, hogy a gyerekeké is rövid i lett, és amikor egyszerre csináltattam három útlevelet meg a magamét meghosszabbítattam, akkor szinte a legvégén az ügyintéző kiszúrta, hogy a nyilvántartásban rövid i van, de az egyik gyerek ahogyan tőlem tanulta, hosszúval írta alá, rákérdezett és kezdődhetett elölről az egész az aláírás miatt. Ez kb. gyenge egy órába került, egy, a következő ügyfél ROSSZIDULATBÓL biztosan láthatta balfaszkodásnak.
Hát ennyi.
(Nem, nem én voltam, én akkor valszleg a jutit költöttem el, amit BM az adózóktól beszedett pénzekből osztott ki.)
Szikraforgácsolás technológia megvan? Azzal állítólag minden fémes dologba bele lehet fúrni, és így a betört menetfúrót is ki lehet szedni.
Kínaiaknál már van rá olcsó áramkör, lehet rendelek egyet. EDM néven nyomják.
Annyi a lényeg hogy vizet locsolják a munkadarabra és viszonylag nagy áramot vezetnek át egy réz szerszámon. A víz és a rezgetés miatt nem ragad oda, és kimossa az anyagot, bármilyen kemény fémről is van szó.
Van ennek a huzalszikra változata, amikor kurvavékony huzallal vágnak bármit.
Nem, nem az a baj. Hanem hogy ott az általad vetitett idiota delikvens, és azt egy ügyintéző képtelen lekezelni, mert ő se tudja merre van arccal. Igy aztán átszól mindkét irányba hogyiskéne. Erre odarebben kettő aki nem csinál semmit csak ugy tesz mintha kibaszott elfiglalt lenne, meg nálunk van egy zseni banya aki őrjáratozik a pultok mögött és ossza az észt, de neki sincs annyi amennyi kellene. Igy máris 3 néha 4 ügyintéző áll egykupacba plusz egy idő multán felhivnak valami forródrótot ahol már egy tájékozottabb ad valami tanácsot, erre rácsodálkoznak, csujjogatnak de továbbra se lendül sokat előre az ügy. Láttam, többször is de ma pl egy nyamvadt elkészült rendsztáblára ötven percet könyököltem. Igaz, időre mennem kellett volna egyeztetni,onnan egy félórát késtem. És amikor mondom hogy kicsit sietnék mer azt gondoltam bő félóra ég lesz egy 3 perces mutatványhoz, a faszi (egyetlen a nők közt, gondolom mennyire életképes ha itt talált munkát) beszól, hát jó, akkor még lassabban csinálja a dolgát........megköszöntem neki illedelmesen, ha már ilyen gyökér.
(Nem te voltál, freelac véletlenül? 😁)
A hozzáállásával van a baj a sok belterjesnek. Egyszerűen nem értik meg, de legalábbis nem akarják elfogadni, hogy a a világban nem sok helyen elfogadható az a hozzáállás, hogy "így szoktuk".
A legjellemzőbb példa, amikor a képzetlen nem érti meg, hogy ha szeretné az utazási hozzájárulását, az alkoholista életmódból fakadó, gyenge ellenállóképesség miatti rendszeres betegség utáni táppénzét a minimálbérében látni, akkor meghatározott időre az orvosi papírjait le kell adnia, mert különben nem, vagy csak a következő bérszámfejtésben fogja látni. Ilyenkor mindegyik kancsal (ha már belterjes) értetlenkedik és követelőzik, de há' mé' nem kapja meg ami jár neki, és ezt senki nem tudja elmondani neki, pontosabban órákat kell magyarázni, hogy miért nem.
Mint ahogy a "kolléga", aki fél óra magyarázást követően sem értette meg, hogy a tárhelyre való dokumentum érkezése (mint üzenet) nem ugyanaz, mint az értesítés emaira, hogy dokumentum érkezett a tárhelyére...
Hát ezért vannak ott azok, akik megpróbálják saját hülyeségüktől megvédeni a kuncsaftokat.
szövetes trapézlemez sokkal olcsóbb, aztán ki nem szarja le hogy nyáron 10 fokkal hűvösebb van alatta
de ha rásüt a nap én napelem panelból csinálnám a tetőt
Szendvicspanel a legjobb cucc, én lakóházat is abból csinálnék... 😁 csak kicsit industrial design, de nekem pont bejön. 20 centisből akár passzív házat is lehetne már csinálni.
ezek többnyire projektből kimaradt panelek, le van számlázva aztán nem tudják csak így "feketén" eladni
ha áfás azt írják mellé mert akkor számla is van
egyszer rákérdeztem egyik ilyen árusra azt mondja adásvételit ír használt panelről hogy hazafelé ne basztasson a yard ha megállít, de gari nincs rá, bontatlan raklap nem összeválogatott hibás
múltkor 540es sharp panelek volta 30ért csak lemaradtam róla, azt vittem volna mindet
Ablak tokba milyen csavarral szoktak csavarozni? Sorolni is kellene az ablakokat meg toktoldózni is. A toktoldó 2x6 cm lesz felül, azt hogy kellene összecsavarozni?
Oda találnak, mert máshonnan kiveti öket az élet. Erre se alkalmasak de valahogy itt megtűrik őket mert régen ugyan több hatalmat képzeltek magukba, de felsőbb szinteken is ugyanilyen kekec bárgyu minden másra alkalmatlanok ülnek. Igy megtűrik egymást, már csak azért is mert épeszű gondolkodni tudó ilyen helyre nem megy dolgozni.
vannak ilyen dolgok de nagyjából elérhetetlen mindenkinek
Nekem (másnak) meg semmi. Mindenről írtam már ide az évek alatt, de problémás ügyintézőkről semmit. Nem lehet, hogy nálatok valami járvány van, ami megtámadja az összes ott élő elméjét, legyen az kuncsaft vagy ügyintéző?
Azt nem gondolnám, hogy volt lehetőséged végighallgatni a problémát az elejétől. Az nem lehetetlen, ismerve a mai degenerált társadalmat, hogy tanulatlanok és a funkcionális analfabéták az öntudattól kényszerítve nekiállnak online ügyintézni, és amikor már belegabalyodnak, akkor rettenet idő azt kibogozni.
Igen, én a nevemet amúgy hosszú í-vel írom, de egyszer rövid i-re történt a valamelyik igazolványcsere úgy, hogy a gyerekeké is rövid i lett, és amikor egyszerre csináltattam három útlevelet meg a magamét meghosszabbítattam, akkor szinte a legvégén az ügyintéző kiszúrta, hogy a nyilvántartásban rövid i van, de az egyik gyerek ahogyan tőlem tanulta, hosszúval írta alá, rákérdezett és kezdődhetett elölről az egész az aláírás miatt. Ez kb. gyenge egy órába került, egy, a következő ügyfél ROSSZIDULATBÓL biztosan láthatta balfaszkodásnak.
Hát ennyi.
(Nem, nem én voltam, én akkor valszleg a jutit költöttem el, amit BM az adózóktól beszedett pénzekből osztott ki.)
Kínaiaknál már van rá olcsó áramkör, lehet rendelek egyet. EDM néven nyomják.
Annyi a lényeg hogy vizet locsolják a munkadarabra és viszonylag nagy áramot vezetnek át egy réz szerszámon. A víz és a rezgetés miatt nem ragad oda, és kimossa az anyagot, bármilyen kemény fémről is van szó.
Van ennek a huzalszikra változata, amikor kurvavékony huzallal vágnak bármit.
(Nem te voltál, freelac véletlenül? 😁)
A legjellemzőbb példa, amikor a képzetlen nem érti meg, hogy ha szeretné az utazási hozzájárulását, az alkoholista életmódból fakadó, gyenge ellenállóképesség miatti rendszeres betegség utáni táppénzét a minimálbérében látni, akkor meghatározott időre az orvosi papírjait le kell adnia, mert különben nem, vagy csak a következő bérszámfejtésben fogja látni. Ilyenkor mindegyik kancsal (ha már belterjes) értetlenkedik és követelőzik, de há' mé' nem kapja meg ami jár neki, és ezt senki nem tudja elmondani neki, pontosabban órákat kell magyarázni, hogy miért nem.
Mint ahogy a "kolléga", aki fél óra magyarázást követően sem értette meg, hogy a tárhelyre való dokumentum érkezése (mint üzenet) nem ugyanaz, mint az értesítés emaira, hogy dokumentum érkezett a tárhelyére...
Hát ezért vannak ott azok, akik megpróbálják saját hülyeségüktől megvédeni a kuncsaftokat.
de ha rásüt a nap én napelem panelból csinálnám a tetőt
ha áfás azt írják mellé mert akkor számla is van
egyszer rákérdeztem egyik ilyen árusra azt mondja adásvételit ír használt panelről hogy hazafelé ne basztasson a yard ha megállít, de gari nincs rá, bontatlan raklap nem összeválogatott hibás
múltkor 540es sharp panelek volta 30ért csak lemaradtam róla, azt vittem volna mindet