Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a balaton fasza hely,blodinek se kell fat gyujtani ha tizfokok vannak.Igazi tropus.
pedig a gáz ára nem volt sok akkor se(kezeit széttáró)
nálatok lehet 😅 Nálunk másfél fok volt negyed órára fél tizenkettőkor egyébként meg nulla körüli volt egész nap és ez megy másfél hónapja(kezeit széttáró) Tavaly ősszel körbeszigeteltük a lábazatot a teraszokat elszigeteltük a háztól. Ha olyan lett volna fűtési szezon mint tavaly szezonba akkor jó eséllyel ki jöttem volna az 1729m3-ből(kezeit széttáró) Tavaly szezon közepén fűtöttem egy hónapot cserébe kimaradt 400 m3 olcsó gázom, hogy baxná meg. Idén okosabb akartam lenni mondom először elhasználom a kvótát és ha még kell majd utána gyújtok be. (meghajlós) Most meg fingatósabb a tél mint az előző két évben ezért fűthetem a tavaszt fával ami több lesz mint tavaly 1 hónap(kezeit széttáró) De hát két tél sem egyforma(kezeit széttáró)
Mondjuk ugy jo a tabortuz,ablakok nelkul ott laksz?
Elotte egy-ket evig baltaztam,de az nem volt zen,ez a hasito jobb.
Mindenféle fával, erdő volt az udvaron 🤷‍♂️ de a nagy rönkök a dió ès fűzfa
Pedig akkor cudar volt a biznisz a 08-as valsag miatt,13-ban kezdtem kijonni belole.
na akkor én még nem gondoltam, hogy én valaha az életben én fával fogok tüzelni 😅
A diofaval?
Hmm,aldi accijo volt talan 2010-11-ben,nyaron.Kisvarosban elkapkodtak,egy pesti iparnegyedben meg hegyekben allt.😀
és amikor -15 van akkor leheljük be a szobát?
Ami belmagasság ott van, lehet el fogja bírni.
Szerintem nem sok, 33nm nappali 4.9m belmagassággal, elmegy felfelé a hö nagy része, onnan fogja a légcsatorna visszaforgatni minden lenti helységbe ahogy beszéltük. Most még kevés is, hogy átfúj a szél a házon, a szobában nincs üveg az ablakban stb. 🙈 így tudok 16-18 fokot csinálni 🤷‍♂️
hát én 142 ért. Most néztem rá az árára most 198 ahonnan vettem de a legolcsóbb is 178.(kezeit széttáró) Ha most kéne vennem én is olyan sepádosat vennék mint laller amkcióban 123 aztán lehet még valamivel jobb is(kezeit széttáró) Mondjuk 3 évig még biztos nem kell használnom ha a gázárakban nem történik változás.
Lattad azoksta szőrös karokat?Kell az. 😂
Nem lesz sok az a 18 kw kandallo?
Haver is akkorát vett, mert neki nagy kell. Nem birtuk lebeszélni, hogy elég a kisebb is. Aztán nem tud begyujtani mert megfőni azonnal, kicsi hozzá a nappali ahová berakta.
Felétek. Itt mordorban 2-3 megállitotta
Kettő.
Itt nem.0-5 max,szuken.
Nálam is ez lesz, 11kW légkondi meg 18kW kandalló. Még gondolkozok hogy a 8kW kis dízelt is bekössem a rendszerbe, de lehet az jobb lesz inlább a műhelybe 🤷‍♂️
Ma is volt napközben 8-10 is.
Szerinted most az utobbi ket hetben volt 5-6 fok?
légkondival kell fűteni, még a 70 forintos árammal is max harmada mint a drágábbik gáz
csak nem akkor kell használni amikor kint -15 fok van
ha van kint 5-6 fok pluszban akkortól célszerű használni
Ja,a bojlert se kell bekapcsolni,van benne egy indirekt futoszal,az is megvan a futessel.
Es a hasitot 30e ert vettem.😀
termosztát, de akkor is ha maximum közel van szemlátomást nagyobb a láng
nem nézegettem jobban miért van így mert nem érdekel a dolog