Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 5 forintot adnak érte 😅
ámen(meghajlós)
Számológép remélem van a nókián 😁
Baszki te olyan vagy mint a vasas cigányok. Ahhoz képest,hogy azok nem szretnek dolgozni ezzel a vasgyűjtéssel kábelégetéssel és darabolással sokkal többet dolgoznak mintha munkahelyen dolgoznának és sokkal kevesebbet is keresnek 😅 Csak öntöt vas kádból kidobtam már vagy 6-ot. igaz arra mindig lecsapott valaki. volt aki kemence betétet csinált belőle én meg örültem, hogy eltüntetik azt a szart 😅
de legalább szólni nekem ne lettél volna balfax 😅
elméletileg ez a projekt most ugrik(gondolkodós)
Még az iskolában számoltattak velünk feszültségesést, ezzel teljesitményveszteséget és hogy hany ev alatt jön vissza a vezeték ára, azt hiszem olyan 10 jött ki. Szóval akkor már termelni fog 😁 csak hogy legyen negyedik érv is 🙂
annak mi lehet most a piaci értéke? (gondolkodós)
🤣
ma már nem forraszt senki. Azok a szakik is rég kihaltak vagy azóta már idűlt alkoholisták akik még valaha így csinálták(kezeit széttáró)
4-essell sokat spóroltál volna 😅
igen. Aki most szerel az már vagóval szerel.(kezeit széttáró) Egyszerű, gyors és bírja a delejt mint jó isten a szidást(meghajlós)
Mert ha te most szerelnél vízvezetéket akkor horganyzott csővel csinálnád? Csőhajlítóval,menetmetszővel, kóccal? Vagy vennél 5 rétegű csövet az pattingatnád össze a presszidomokat azt kézzel oda hajlítanád a csövet ahol jó. Nem akar feltétlen szopni a régi technológiával senki. A modernebb cuccok egyszerűbbek, gyorsabbak. Régen 3 nap alatt volt meg egy ház vízvezetékelése,most 3 óra alatt megvan 5-szörös munkadíjért(kezeti széttáró)
hát nem tudom(gondolkodós) Most,hogy már blődi nincs szolgálatban szerintem ne aludj mélyen 🤣
most még magyarország is ilyen 😅
nekem van pecóm ahol forrasztásos a buli. 25 éves a cucc szerintem még ugyanennyit baj nélkül kibír utána meg engem már nem érdekel 😅
Mosogatni lehet bennuk.
Sokkal egyszerűbb fogni egy 16-os ződsárga mkh-t, megblankolni 15 centi hosszan azt jól rátekerni a csapra. A másik végét meg összekötni a kád lefolyójával. Nem túl eaztétikus de tuti nem fog csípni a víz 🤷‍♂️🤣
sose értettem ezek mitől szépek(gondolkodós) A kedvencem a fürdőszobai mosdó ami úgy néz ki mint valami köpőtál az 1600-as évekből 😆
Úri helyeken ilyeneket raknak és azt hiszik, hogy az milyen szép 😂
miért bombáznák? Ők építik(kezeit széttáró) Az ukránok hamarabb fogják 😅 nekem minden lakón kivétel nélkül földelve volt a kád. Szép piros földkábellel 😅
kibontod a kád oldali csempét és a kád aljáról elvágod a fődelést 😅 Én akár mennyi fürdőszobát újítottam a kád mindig kapott egy műanyag ajtót a nagyobb fajtából(meghajlós) Mert egyszer csak valami gebasz lesz a lefolyónál azt a 3 forintos 5 perces munkából nagy kőműves munka is kerekedik pluszba 😅sosem értettem a beépített fürdőkádnál miért nem tudtak a lefolyó felőli oldalon odabiggyeszteni egy csempeajtót(gondolkodós) Egyetlen egyszer sem sikerült olyannal találkoznom ahol véletlenül lett volna(kezeit széttáró) Aztán miután kibontottam a rég szari falazást szint kivétel nélkül csöpögött már a szifon.(fejét fogó)
minden háztartási eszközt lehet vagózni. 32 amperig bírja. Az egy jó cucc áldom az eszét aki kitalálta néhány éve (meghajlós)
Az ilyeneknek kellene nobeldíjat osztogatni nem a karikó katalin féléknek 😅
akkor filléres dolog felkapcsolva hagyni a lámpát meg a fűtést. hogy jön ki ennyi pénzből a szolgáltató? bár a cégek tejelnek rendesen, azok meg majd rátolják másokra
De minek 🤣
a plebs ilyen 35/70 körüli pénzért kapja
cégeknek 150-200 közti ahogy épp sikerült leszerződni+ a hálózati pénz
most mennyi az áram ára?