Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van egy kis humorérzékük, akkor bázikus, mert azzal jól be lehet szopatni a hobbi barkácsolókat 🤣
Wtf????
Szerintem a kamerahazbol kiindulva nem a hirdetett hikvision van a repteren. 🤔
15 az kb. a valós ára lehet.
Basszátok meg dodorral bulizok szülinapon 🙃
Bocs, rossz kep ment az elozohoz. Ez van a weben a Parkside palcanal.
Leginkább attól hogy balatoni, horvátországi nyaralót vagy yachtot is biztosítanak a közbeszerzésben résztvevőknek 😆
De amúgy tényleg durván jó képet ad, plusz totál tejködben éjjel is lát mindent. Nem biztos hogy köszönhet a hőkamerás távcsövek ezeknek.
Mindezt egy bazinagy UHD videófalra kirakva panorámában, mintha ott állnál a mezőn.
http://youtu.be/FVphBHuWkA4

Amúgy amikor a radarunkat telepítették, akkor is nézzük az árakat. Egy digitmultiméter 12ezer, mondom ez nem is rossz ár, főnök meg felhívta rá a figyelmemet hogy ezt euróban értik 🤣
eMagon van Parkside palca, nem tudom, ugyanaz-e, de eselyes.

A leiras alapjan (gyengen otvozott, minden szogbol, konnyu ivgyujtas, stb.) ez erosen rutilosnak hangzik.
Az fasza ha jo ara van....
Nem lattam, pedig voltam a Lidl-ben.
Ha rutilos, akkor jo esellyel fel van rajta tuntetve, pl. ra vagyon irva hogy '6013'.
A rutilos az az amator palca altalanos hazkoruli munkakra, kommersz zartszelvenyhez, szogvashoz, laposvashoz. Mivel a Parkside is foleg ilyen felhasznalasra celzott marka, a palca is jo esellyel ilyen.
Ha bevonatos szürke akkor 99% hogy az. De rá is kell hogy írják. Bázikust ne vegyél, az nem kell neked, nehezebb vele hegeszteni. A rutilos az ESAB-ból sem drága. De amit Pipi mond ER23-as magyar is teljesen jó.
Nabasszus,a handras megdúlta magat musk miatt.
Ezert bojkottalta a tesla teszteket.
Esnek az eladadok is.
Csodbe mehet a tedla?
Azert gaz hogy drukkerszemlélet miatt mar savazza a temeket is,kerdeses hogy volt e valaha objektiv?
Mondjuk szerintem handras egy hulye pöcs vót mindig is.
De hogy ennyire demokrata proglib......mehhh.
Rutilos a legjobb az ilyen amatőröknek, mint mi. Azzal a legkönnyebb hegeszteni. Hogy ezen belül a Parkszájd címkés milyen, passz.
Pálca
Rutilos te nagyon okos 🤣
Tekercses awi-hpz vagy a normal palca?
én ilyen rutinos elektródával szoktam heggelni er23-as
ja, hogy csak 14000 ft. Na onnan már gyalog is megérné 😅
Tudja valaki hogy mi az a rutilos elektróda és ami a lidl-ben akciós az az vagy nem? 😁 Csak azzal tudtam hegeszteni a kis inverteressel, megvehetem a parksideosat vagy hagyjam? 🤷‍♂️
Hát... én Indiában a rúpiára emlékezem és nem fontra.
Vannak olyan "munkakörök" ahol eccerűen kötelező ilyet viselned... ez minket nem fenyeget, de sztem Tasibát se 🤣
Oké, de ne magadból indulj ki.
Szerintem többen vannak, akik képzett emberrel szereltetik, mintsem maguk otthon.
(Vagy csak nagyon beleszocializálódtam a márkaszervizhálózatos életbe...)
Mindegy is, sajnos a kínai minőségről eddigi vélemény és a megszokottnál is gyengébb szervizhálózat egyelőre visszatart a vételtől.
ez az olcsóbbik verzió ez itthon is van 15-ért 😂
3000 font az mennyi is? kb. másfél milla? Ha taxival hoznám még úgy is olcsóbb lenne mint itthon 😅
Izé,szervizhalozat?A triumph elpötyögött 1 markaszervizzel,most van 3.De a többi is ritkult,tizedannyi kereskedő van.Amugyis mindenki fuj a markaszervizre hogy kokler meg draga.
Alkatrész shenzenbol az asztalodon van 2 het alatt a DHL-el.De van nemet konszignacios raktar is,onnan 3 nap.
Apriliakhoz horror idoket mondanak,ehhez kepest az aliexpresszrol rendelt gumipohar meg kijelzofolia 3 het nagyonmax itt van.
Javitasa egyik motornak se ordoglakat annyira uniformizalt a motorok felepitese.
meglátja a repülőt 😅 Az még is csak értékesebb mint a nyúl(kezeit széttáró) Bár atól függ kinek a szemszögéből(gondolkodós)
A nyúl szemszögéből nem biztos... 😅