Ezzel csak te, meg még páran vagytok így, én pár dolgot szeretnék a kezemben látni mielőtt megveszem, a többit meg amit választok ahogyan. Bukósisak pl. csak próba, de mondjuk gyári alkatrész meg amit adnak. Habár még nem jött meg a robira a 70-es 4T henger, de a helyi kereskedő egyet tud beszerezni, RMS-t, az jön vakon.
De az igényed érthető, mert alapban én is így tartom jónak, de van, amit tapintással úgy sem tudsz szűrni, így én ezt kénytelenségből részben elengedtem.
Én meg szinte semmit, de már írtunk erről litániákat, amit nem fogok a kezemben mielőtt kifizetem azzal nagyon erős az ellenérzésem és valahol az is bennem fivereg, hohy ha bezár a helyi bolt akkor hova megyek ha hirtelen kell valami? 3 hete bezárt a helyi autósbolt, amíg volt sokaknak volt baja többnyire irigységből velük most meg a siránkozás, hogy lehet 40km-t menni a legközelebbihez ha bármi kell.
én már lassan mindent a netről szerzek be, még olyan dolgokat is amire pár éve nem is gondoltam volna
pl ceruza elemeket, villanykörtét meg mittudoménmit
vicces hogy egy párezer forintos dolgot is megéri rendelni még úgy is hogy egész drága lett a postaköltség az elmúlt 2-3 évben
ha nem csinálná meg senki akkor kénytelen lennék én megcsinálni, igazándiból nem egy nagy tudomány
max az idomokkal szopnék be mert tuti valamiből kevesebb lenne
a mü2 idomokat is sikerült elszámolni pedig még többet is vettem 😆
aztán a helyi boltban több mint 2x annyi volt a könyök mint a neten rendelve
bár a kpe toldó meg 4x annyi volt, de folyt anyáméknál a víz aztán nem volt idő rendelgetni
aztán csodálkoznak hogy a kiskereskedelm haldoklik
ezért a cuccért elkértek majd 1200 forintot: https://www.ontozeswebaruhaz.h...
mindig a kötés a leggyengébb láncszem nem egy folytonos vezeték.(kezeit széttáró) Egyébként összesodrott, leforrasztott kötés szerintem ítéletnapig kibírja. Csak már nem módi(kezeit széttáró) Meg nincs is már olyan aki ezzel gecizne a vagók korszakában, mint ahogy utcai telefonfülkét sem használunk már pedig nálunk tudok egy dupláról 😅(kezeit széttáró)
rézzel már csak a gáz vezetékelést esetleg kazán-elosztó rész közötti szakaszt csinálják. Fűtőtesteket neked már nem köt össze rézzel senki, az réteges csőből épül ki, mint ahogy a háztartás többi vizes része is. Press idomba vannak szar gyártmányok amibe sok a gyári hibás ezért nem a gagyit kell belőle venni. Egyébként a jó minőségű presszidom jó szerszámmal sajtolva örök élet megy 1 nap(kezeit széttáró)
Csak mondom, ha a forrasztottat ugy vagom le, hogy a forrasztott reszbol meg marad mondjukegy gyenge fel centi, azt mar pakaval szetszedem problema nelkul.
Ez egy. De ha a halozat megfeleloen van tervezve es kivitelezve, ott nem nagyon lehet olyan teljesitmenyfelvetel, hogy a kotes, legyen az barmilyen modon, de jol kivitelezve, elegjen. Ez a ketto.
A feszüktség szinthez auért van kőze mert mondjuk 230 vagy 400 volton 1 százalék fesz esés nem akkora vésztesäget generál mint 220 kV-on. Szóval jo sokára fog az megtérülni. Kb a hatoson se lenne rosszabb a helyzet
Egy ilyet azért hoztam ámerikából, nem tudom mennyit érhet ez a derót 😁 Ilyen van az MR-ben, ebben kever 750A szupravezető àllapotban, ez hozza létre a mágnessességet. Az SD kártya nyilvan csak a méretek miatt van mellette.
én rézzel csinálnék mindent, a műanyag press idomok taknyok nem jönnek a házba
eleget szoptunk velük anno mert a gép hűtések az utóbbi 10 évben ilyen szarokkal lett megoldva
amíg nem nyúlsz hozzá nincs is baj de ha csapot cserélsz rajta 10-ből legalább 1 szivárogni fog mert elforog a press rész valamerre
Aztán mehetsz vissza mert naponta cseppen 2ml csak sokszor valami drága elektronikára és a buzik nem a vizest hívják hanem azt aki utoljára ott volt
szóval szarjon sünt aki ezt a szart kitalálta
amit olvasztasz műanyagot össze sokkal jobb de az még tovább tart mint a réz forrasztás
Miért lenne faszság? A feszültségszinthez pont nincs köze csak az áramhoz, az meg mondjuk pont kisebb feszültségnél nagyobb. Forintban értelmezhető veszteség jött ki, mondjuk 30m volt a hossz és ugye 24/7-ben.
hát ha fasza mélyített dobozzal csináltad esetleg van neki hely. Ha valami gebasz van a forrasztottat vágni kell azt csúnyán rövidül. Mondjuk panelba bajos a hosszított doboz,mert 4 cm-esek a válaszfalak 😅
Ezt most nem értem, a kettőt együtt értelmezi, vagy-vagy? Tehát külön értelmezi a forrasztást és külön a csavart kötést? És aki - én - egyszerre a kettőt? Amúgy a dobozban mindig van tartalék, tehát szerintem különösebben nincs a vezetékre mechanikai hatás, mint húzás-nyomás.
De az igényed érthető, mert alapban én is így tartom jónak, de van, amit tapintással úgy sem tudsz szűrni, így én ezt kénytelenségből részben elengedtem.