Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lágy forrasztás nem hiszem hogy ridegítene, a keményforrasztás az biztos. Nem tudom melyiket használták a vezetékeknél.
a régi nagy ólom tartalmú forrasztóón is ridegít?
csak azért amióta csökkentett ólom tartalmút használnak azóta szeretnek kitörni a nyákból a lábak

akkor most mindenki vagót tesz a dobozokba? nem tűnik soknak az a 100-200ft de azért ha elhasznál az ember 3 dobozzal azon mennyi sok sört lehetne venni 😁
Ha te csinalod es en csak hallok rola,az fasza.👍
Látod mennyivel jobb diófat hasogatni az udvaron 😁
Az erdelyi alpar videosorozata szopas volt a kobon,hol az eso miatt,hol a troger spanyol motorberlos ceg trehanysaga miatt.
Ősz közepe vagy tavasz. Novembertől esélyes az eső
A vivfix se jó....mármint a tekerős rugós. Az egy átmeneti megoldás volt a csavaros sorkapcsok helyett, mivel a szabványok már a 80as évek előtt is tiltották a sodrott kötést. Az ón ridegit, törik a vezeték plusz nincs tartalék ha le kell vágni.
Rendeltem az aliról kínai vagót, illetve nyilván nem vagó, hanem annak a koppintása, majd meglátjuk milyen lesz 😁
Kb tizede áron van 😁
Teli utazasban gondolkodom,bar tavaly sokat esett meg arviz is vót.
Ez legyen a titkok titka.
En siman vennek egy weinsberg carabus 640 meg-et,es utanam a vizozon,fasznak kell a diofaapritas,elektromos tanusitvany,meg ablakok nelkuli hobokalyha hekkeles,kb 60e euro,a pecod arabol lazan kijonne,es maradna is nekem.🤣
Vigyél magaddal a napernyőt, ott nem sok fa van... autóval kavargásztam arra, visszagondolva az ugrik be, állandóan kurva meleg volt 😁
a heti fizetésemet bárkinek felajánlom....
Van olyan kornyek a spanyoloknal, ahol bekoltozol es a tied... ;)
Van gyerek? Vagy örökbefogadtál egy 18 éves thai lányt? 😁 Úgy számoltam hogy feleztek a bratyóval + a vallalkozas stb. Tuti lehet venni kimt valami olcsó lerobbant házat aztán életed végéig megvagy. Nálam is hasonló a terv de nekem elég a Balaton is 🤷‍♂️
az a rugós tekerős tekert vagy 1 centit össze
a forrasztásnál meg legalább 5 centit összetekertél igazándiból csak azért kell rá aforrasztás bevonatként hogy ne oxidálódjon a réz
szerintem még a következő évezred végén is egyben lesznek azok a kötések
inkább a kibontás a gáz mert vágni kell aztán meg vagy összeér utána vagy nem, a garázsban szerencsém volt mert még így is hosszú a vezeték
Hogynelenne orokos.
A hazat eladni macera,szeti is kell osztani a penzecsket.
Varom a legendas lölö ajanlatot hogy kell neki a vallalkozasom.🤣
Szerintem kitelil laller lakasárábol egy par honap. 🤣

A viccet felreteve,van egy szallitoceg oda-vissza 600,plusz repjegy,szallas,benzin,kaja,biztositas.
Ahogy nezem tiznapos turnusok.Nem turaszervezo ceg,csak szallit.
https://www.motorbehozatal.hu/...
Amúgy meg nem hogy kiköltözne a rondához malagára. A házuk tuti jóval többet ér mint az enyém, ha mindent elad 20 évig elmotorozgathat odakint abból a minimum 100 millából ami bejön. Kár gyűjtögetni, még gyerek sincs tudtommal aki örökölne bármit, az állam visz mindent.
Jelzésértékű a dolog🤣 azé nem fenékig tejfel ez. Se.
Az engem is érdekel
Szerintem is a rugós tekerős a legjobb.
A forrasztással meg az a baj, hogy ha szakszerűtlenül csinálták akkor képes volt kigyulladni.
Az ón egyrészt hajlamos volt oxidálódni, és nagyobb volt az ellenállás.
Megjegyzem nekem is egy ilyen forrasztott szar miatt gyulladt ki az egyik szakaszoló kapcsoló, amitől elment a nulla, és és elfüstölt egy DeWalt töltő, klíma, mikró, meg egy Aldis akkutöltő. Szerencsére a klíma és mikró javítható volt olcsón, csak egyenirányító diódát, meg varisztort kellett cserélni.
Szóval én rühellem a forrasztott kötéseket 😅

Wagóból a nem bonthatót szeretem, azok kicsik, csak az nem jó sodrott vezetékre. Előnye hogy gyorsan lehet vele dolgozni, és alapvetően megbízható....bár el lehet baszni azt is.
Hová jutott ez a világ, a jol menő vállalkozó kér kölcsön a csóró munkanélkülitől 🙈😁
Amúgy szerintem is érdemes. Vevőként is ad egy biztonságot a sok gányolt szar 10millió villanyszerelő országában.
felénk ettől nagyobb edényben főzik a töltöttkáposztát 😆
Amugy Malaga-Ronda kornyeken kene maszkalni mororral,ha elmegy a pecod adhatnal kolcson,esku visszafizetem. 🤣