Mivel itt mindenki mindenhez is ért, lakáseladásnál kell VBF vagy nem? Az f pont szerint kell, az 1.13.3 pont szerint nem, ha van ÁVK és 32A alatt van a betáp. Viszont ott benne van az időszakos szócska, tehát ez elvileg arra vonatkozik hogy nem kell rendszeresen felülvizsgáltatni. Tud valaki valami pontos értelmezést linkelni?
Szerintem azon gondolkodik hogy tudna kiengesztelni ezt a csavot.
Amugy kurvara nem ertem andrast,mer a musk pont ugyanaz az onimado pöcs mint ő,csak kozmikusan több penze van mint neki.
Es szerintem musk eleteben nem evett psrizeres szendot borral.😆
most igazából ezt nem nagyon értem(kezeit széttáró) ami töltőállomás már megvan azt minek lekapcsolni. Azok az autók amiket már megvettek minek tőlük megszabadulni? Ez egy hülyeség(kezeit széttáró) Az rendbe van, hogy innentől ne költsünk erre többet mert nem fontos akkor a még le nem gyártott 25-30 ezer autót kell csak visszamondani. Ami meg már megvan azt minek szétbaxni? Azért ezek az intézkedések kelthetnek némi ellenérzéseket a polgárokból ez kb. olyan mint nálunk a napelem amikor a 10 éves szerződésben előírt szaladót lantos úr egy mozdulattal akarta kinyírni. De előtte meg promótálták fűt fát ígértek még a telepítés felét is állták(kezeit széttáró) Amcsiban is ez volt orrán száján tolták a vellanyautót sok kedvezményekkel csábították az embereket meg kiépülő töltőhálózatokkal. Trampi papa meg egy mozdulattal a kukába dobta az egészet. Szerintem ez kicsit pofánbaszása azoknak akik vellanyautóba az ígéretek miatt fektettek(gondolkodós)
Én ember/animal-t láttam 2x konkrétan láttam, de több szomszédról saját elmondásból tudtam, még a 80'-as években voltak ezek, talán még ma is hagyomány arrafelé. 😁
Bocsánat , a suszterbogár csak ragacs név , nem ez az igazi suszterbogár , amit néztünk , annak a rendes neve : verőköltő bodobács !
Mert aztán jönnek a szakértők , aztán kapok ! 😉
még sulis voltam, vhs-en volt, aztán bele.bele tekertünk hátha lesz valami érdekesség
de amikor a fritz becserkészte a disznót kitéptük a kazettát a gépből
ez segit?