Olyan nagy szerepem nem volt, de még annak is jó lett volna lenni hisz mint a viccben: öreg kohn elvesz egy fiatal jó nőt és az esküvőn a barátai mondják neki, hogy de miért őt vette el hisz biztosan meg fogja csalni mire az öreg csak annyit mond, inkább legyek benne egy jó befektetésben 20%-ban mint egy rosszban 100%-ban. 😁
én csak láttam forgatást, az európa expressz nevű jó szar magar filmnek egy részét józsefvárosban forgatták
pár perces jelenet és 2 hónapig baszakodtak vele
teljesen életszerűtlen dolgok, van hogy egy vágány mellett futnak aztán a vágás után meg 2 vágánnyal arrébb
de az argo2 se jobb ott is vannak nagyon erős csúsztatások ami részeket a szabadkikőtőben vettek fel
Melyik részt? Nyilván én nem szerepeltem a filmben, én beállítottam a lélegeztető gépet meg az örzőmonitort, hogy működjenek. A film elején a kórházas jelenet, Bp.-en volt felépítve a díszlet
Azért ahhoz a rítushoz az análistágítógép finomhangolásának a szakértője aki persze nem fehér hanem barna köpenyben van és épp a rítusvezető Hopkins utasítására helyezi beljebb vagy még beljebb a gép tüskéjét az említett szervben az elég érdekes jelenet lehetett és vajon hány alkalommal kellett újravenni?
Na igen nekem is a megkerülő szó jutott eszembe viszont magát egy fix járatot nem kéne adaptálni, azt egy szabályzott szeleppel lehet ezért gondolom, hogy arról lehet szó, egyébként rákeresve az egr-nek hoz bypass néven szelepet, na mindegy, lehet, hogy a diag magyarosítása nem tökéletes.
pont ezért vettem olyan gépet ami automatán állítja az ampert ha kevésnek bizonyul ívhúzáshoz rátolja. De oszt nem műxik(kezeit széttáró) Az, hogy nedves nem tudom nyáron a 40 fokban is baszogni kell vele egy darabig. Ahogy lejött az első ív utána már nincs gond(kezeit széttáró)
A bypass fojtoszeleppel kapcsolatosan altalaban azt a jaratot jelenti, amin csukott szelep mellett is tud kozlekedni a levego. Pl. benzinesnel az alapjarati levegonek van egy bypass, azaz kerulo jarata. Hogy ebben a fojtoszeleptestben van-e egy ilyen kerulo levegojarat, azt nem tudom, de ha emliti a papirja, akkor sanszos.
Cseréltem a dieselen a fojtószelepet ami hiányzott és olvastam, hogy nem csak a benzinesnél hanem a dieselnél is kellhet az adaptálás és a diagon van bypass adaptálási lehetőség és külön egr adaptálás is ezért gondolom, hogy az lehet, de végülis már mindegy mivel elvégeztem mindkettőt, kipróbáltam és most nem dobott hibát igaz nem pörgettem annyira mint az első adaptálás előtti próbán.
Megmutattam neki a fotódat 😅