Ha ezt a 140-est legyartja nekem jovo hetre netto 45e-ert szamlasan akkor hozhatja a 10db-ot,meg 160,180-asbol is 4-5-oket.
Ugyanez a leketekitett forma legyen.
nemrég csináltattunk a gyereknek ágykeretet, számlával jótálással csinálta az asztalos
azt mondja amióta kata van egy csavart nem teker be számla nélkül, az alapanyagot mindig a megrendelő nevére veszi,(ha ez többszázezres tétel akkor a megrendelővel megy megvenni) mindent legyártanak méretre neki csak össze kell szerelni minimális gépmunkával
azt mondja egy tervezés tovább tart mint az összeszerelés, pedig van program ami a lapokat kiszámolja
amúgy a szárított fa mindig is kapható volt jobb tüzépeken, de már ez is a múlt szinte mindig a ragasztott fákból épít azt meg centire lehet venni szinte 0 a hulladék
ablakokat ajtókat már nem csinál, pedig nekünk a dupla kültéri ajtókat meg 2 ablakot ő csinált, anyméknak is egy dupla kültéri ajtót , azt mondja a műanyagokkal nem akar versenyezni
Hasonlo iparagat szűk kereszmetszeteben ismerő de mindenttudonak gondolo ipsekkel mindig talalkozom.Altalaban ablakokat kisiparban gyarto asztalosok az ilyen megmondok.
Ilyenkor a valaszom az hogy ha felárban hozod ugyanazt a jovo heten en tizet tuti veszek,szamlaval mindenn.
Altalaban siman megveszik meg ok is a gyarit a listaaraban. 🤣
Nekiallsz egyenkent leketekiteni,csiszoloval azt amit a 80 millioba kerulo cnc gep 2 perc alatt meretrevag,kifur?
Van olyan szaritoberendezesed ahova elfer egyben a kamion faaru?
Mert a butor agykeretet nem a tuzepes lecanyagarbol csinaljak.
mondjuk a kanapét boltostól rendeltük mert egyedi méret és egyedi kialakítás, nem akartam a gyártóval baszakodni, igaz így elbaszták az egyik felét mert hülye mind, de leszarom mert lassan úgy is ki kell dobni
ahol az asszony heverészik a szűk 70 kilójával már ott is kitapinthatóak a rugók olyan mértékben hogy nyomja az oldalát
ellenben behozták a kanapét ingyen nem kellett emelgetni, és ne mis volt könnyű mert felhajthatós ágynemű tartós volt eredetileg de mondtam nekik fixre gyártsák hogy ne essen szét alattam szóval egybe kellett behozni 😁
mert néhol szar a rendszer
pl a bárdi rendszere nagyon gagyi, egy szaros fékbetétet nem tudsz venni minta nélkül
a kovács eddig nekem mindig jót küldött, pedig a terepjáróhoz jött anyag rendesen
amúgy meg szoktam nézmi mihez jó még, és ha látom hogy egy egész más motor/vázkódhoz is azt hozza akkor gyanakodni kezdek és utánanézek a cikkszámoknak máshol is
pl a bárdinál lazán hoz egy csomó 8v cuccot a 16v opel motorhoz
igaz ehhez alapszintű típus ismeret is kell, na de akinek nincs az minek bütyköl otthon??
Neked megvan az a kabaré jelenet, hogy "mi kerül ebben a bútorban xxx ft-ba"? 😁
Mikor a szemétből készült (forgácslap) szekrényt, ami négy négyzetméter faanyag, eladják nekem 150 000-ért? Ezt lehet, hogy jobb minőség, de ez meg fél guriga...
De a legjobb mégis az ágykeret... 10 méter natúr deszka lelakkozva, összecsavarozva vasidomokkal, szintén százezer 😁
Vérszívó az összes bútoros 😁
Nem értelek, miért nem hajtod el a problémás kuncsaftokat itt, hogy nem kötelező nálad venni semmit, vegyék meg ahol akarják a kódisok a szobaberendezést ahol akarják? Ezek amúgy sem vesznek nálad semmit, így kár nem fog érni.
ezek nem kurva jók csak kurva drágák
ezek a gazdag hülyéknek eladóak
ugyanolyan ócska fos mint a bútorlapból készült 80-ért
ha jó bútor kell akkor irány az asztalos és ennyiért csinál tényleg jó bútort
pl a francia ágy keretünk bőven 15 év felett van lehet már 20 is megvan
nem recseg nem mozog nem nyiklik-nyaklik pedig 160 kilóval fetrengek rajta
olyan vastag anyagból van amilyet még sosem láttál eddig a boltodban és nem is fogsz
ez még ágy lesz 100 év múlva is...
van olcsó szar bútor meg drága szar bútor
ikeába nézegettem a full fa bútorokat, nevetségesek voltak, nem csak az áruk a minőségük is
ha nem lennének nők ezeket a fosokat sosem lehetne eladni, mert a nőknek megtetszik aztán addig basszák az ideget az emberbe amíg meg nincs..... 3-5 év múlva meg lehet kibaszni mindent mert esik szét
de ezt ugye érted hogy 2x kellett elmenni a szekrényért 20 km távra?
egyszer rendelni egyszer meg futóval a a szekrényért
ha a netről rendelem ugyanzt a szart akkor nem kell menni egy métert se, ráadásul olcsóbb is lett volna
uganúgy én cipeltem be a házba mint a megrendelés esetén szóval csak hátrány volt a bútorboltos megrendelésnek
ha alkesz bútorboltos volnék akkor ráfognám hogy részegen nekitántorogtam a szekrény ajtónak azért lett görbe de ez magától lett ilyen szar
de nem is az a lényeg hogy szar lett mert előfordul mindenkivel, csak ugye a bútorboltos szart rá, és ez a bosszantó
Van kurvajo,csak hat az a remenybeli vasarlo aki olyan szarrago hogy villanyautora 3 milliot szan az megvesz egy nappali TV komodot 455.000 ert?215x58,8 tehat csak egy resze egy nappalinak.
Szerintem maga az ajto utalta meg azt a lusta,mihaszna kanapen fetrengo tulajt,mert meg soha nem tapasztaltam ajtot ami allasban gorbult meg.
Olyan mar volt hogy amikor mehjott gorbe volt,de hat a láma lusta tulaj miert vette at?
A rendeles meg ugy van hogy 7 szelessegi meret,3 magassgi,20 fele szin,ezekbol az oldal,ajto,beteszin elterhet,van 4 soros mf ajto,minden sor mas szinuben valaszthato,a fiokok,polcok elrendezesw es merete is.
Ki az a hulye aki minden kombinaciot tart?
De,rengeteg a vevo aki arra se ertelmes hogy le tudjon merni egy helyet,hogy be lehessen vinni,felvinni,vagy csak elfer.
Ezek eleg murisak mikor pingvineznek hogy hozza a gyujtofuvaros,lebassza a haz ele es csa.
Volt hogy kanapet vittem,a sarokban meg szetdobva egy BRW eloszoba,tobb mint egy honapja ugy allt mert ket balos oldal volt a csomagban,a netes beleszart,majd jon.
Ezeket en a mibtadarabbol potolom,amikor ideer akkor kapom meg.
Szart gyártanak... nekem is van konyha szekrény, évente meg kell fordítani a polclapokat, mert elgörbül a tányérok súlya alatt 😬 gyerekkoromban öreganyám szekrényében sose kellett a gyalult deszkát fordítgatni 😁 bele volt szögelve 😄
a bútoros megszólalt 😂
van egy fasztudja mi gardróbunk, észeki népek kókányolták össze ha érdekel csinálok képet róla
na ezt bútorboltban vettük
vagyis vettük volna mert rendelni kellett ott is, akkor még bíztam a boltokba
megrendeltük,megjött, érte mentünk, hazahoztuk
akkor még tetszett, fasza belülről állítható lábak 10 perc alatt vízszintbe volt a monstrum, még meg is lepődtem hogy mennyit feklődött a magyar ipar.......
a tolóajtók faszák tök könnyen mozognak nem akadnak szóval volt öröm hogy kiválasztottuk a tutit
az öröm fél évig tartott mert elgörbült az ajtó állásában
csináltunk fotót, visszuk a boltosnak evvel mit lehet kezdeni
azt mondta küldjük vissza a gyártónak, majd megnézik aztán majd lesz valami
de megérte volna 2 szekrényajtót postázni 30 ezerért
kicsit megtapostam, de nem lett tökéletes, de nincs akkora ív mint volt
na ennyit ér a bútorboltos......
gyereknek komódot, asztalt, konyhába székeket már netről rendeltünk, a bútorboltos azóta meg bezárt
na szóval én nem sajnálom ezeket egy másodpercig sem
geci ez mind 😂
Alapvetően működik ez rövid távon, de igy elsorvadnak a kis boltok... már mikor boltoztam is utáltam ezt a pest központ úságot, hogy mindent csak pesten vagy a neten lehet megvenni, dehát egy kis boltnak nem lehetett árukészletet tartani, egyszerűen nem érte meg. netes rendeléshez nekem annyira hozzáfűznivalóm, hogy nem kérem házhozszállítással lehetőleg, hanem inkább boxba, mert utálom a futárt várni... jön az sms, hogy a boxba a csomag, megyek érte amikor akarok, 500 m-re van 😁 meg így jó néhány 100 Ft-al olcsóbb is, ami kís értéknél számít.
autóalkatrész vagy kovácsautó vagy fékmester, olcsóbb mindkettő mint a bárdi 40+% kedvezménnyel
és egy nappal később ér ide
ha veszel mondjuk egy vízpumpát ha kézben fogod akkor látor rajta hogy ez biza elmegy 100 ezret?
értelmetlen fogdosni ezeket
olcsóbb, házhoz jön, igazándiból csak előnye van
Jó, szekrénysorral nem megy, amúgy nagyértékű tárgyat, és a szekrénysor nekem pont ilyen biztosan nem rendelnék weben.
Igaz, én alapvetően nem vagyok olyan, hogy nekem csak egyvalami jó és ha az nincs akkor vége a világnak, a feltételeket teljesítse a többi meg másodlagos. Sosem volt sztárolt típus, gyár, szín, forma nálam. Itt van pár bútorbolt, ha abban nem találok, akkor megette a fene.
Ja,ha nem stimmel vidd vissza a netes cuccot,vagy kuld vissza,aha,probald meg egy szemrenysorral.
De volt egy ipse fehervaron,vett egy szultan matracot az ikeaban.
25 ev gari,blabla.Egy ev utan tonkrement,telefon,vigye vissza.
Ja,berelt egy autot,megkapta,egy ev mulva ugyanez,4-5 ilyen utan megunta hogy mar tobb mint 100 rugot koltott es kidobta. 😆
Ugyanez a leketekitett forma legyen.
azt mondja amióta kata van egy csavart nem teker be számla nélkül, az alapanyagot mindig a megrendelő nevére veszi,(ha ez többszázezres tétel akkor a megrendelővel megy megvenni) mindent legyártanak méretre neki csak össze kell szerelni minimális gépmunkával
azt mondja egy tervezés tovább tart mint az összeszerelés, pedig van program ami a lapokat kiszámolja
amúgy a szárított fa mindig is kapható volt jobb tüzépeken, de már ez is a múlt szinte mindig a ragasztott fákból épít azt meg centire lehet venni szinte 0 a hulladék
ablakokat ajtókat már nem csinál, pedig nekünk a dupla kültéri ajtókat meg 2 ablakot ő csinált, anyméknak is egy dupla kültéri ajtót , azt mondja a műanyagokkal nem akar versenyezni
Ilyenkor a valaszom az hogy ha felárban hozod ugyanazt a jovo heten en tizet tuti veszek,szamlaval mindenn.
Altalaban siman megveszik meg ok is a gyarit a listaaraban. 🤣
Nekiallsz egyenkent leketekiteni,csiszoloval azt amit a 80 millioba kerulo cnc gep 2 perc alatt meretrevag,kifur?
Van olyan szaritoberendezesed ahova elfer egyben a kamion faaru?
Mert a butor agykeretet nem a tuzepes lecanyagarbol csinaljak.
https://prog.hu/hirek/6837/goo...
mondjuk a kanapét boltostól rendeltük mert egyedi méret és egyedi kialakítás, nem akartam a gyártóval baszakodni, igaz így elbaszták az egyik felét mert hülye mind, de leszarom mert lassan úgy is ki kell dobni
ahol az asszony heverészik a szűk 70 kilójával már ott is kitapinthatóak a rugók olyan mértékben hogy nyomja az oldalát
ellenben behozták a kanapét ingyen nem kellett emelgetni, és ne mis volt könnyű mert felhajthatós ágynemű tartós volt eredetileg de mondtam nekik fixre gyártsák hogy ne essen szét alattam szóval egybe kellett behozni 😁
pl a bárdi rendszere nagyon gagyi, egy szaros fékbetétet nem tudsz venni minta nélkül
a kovács eddig nekem mindig jót küldött, pedig a terepjáróhoz jött anyag rendesen
amúgy meg szoktam nézmi mihez jó még, és ha látom hogy egy egész más motor/vázkódhoz is azt hozza akkor gyanakodni kezdek és utánanézek a cikkszámoknak máshol is
pl a bárdinál lazán hoz egy csomó 8v cuccot a 16v opel motorhoz
igaz ehhez alapszintű típus ismeret is kell, na de akinek nincs az minek bütyköl otthon??
Mikor a szemétből készült (forgácslap) szekrényt, ami négy négyzetméter faanyag, eladják nekem 150 000-ért? Ezt lehet, hogy jobb minőség, de ez meg fél guriga...
De a legjobb mégis az ágykeret... 10 méter natúr deszka lelakkozva, összecsavarozva vasidomokkal, szintén százezer 😁
Vérszívó az összes bútoros 😁
ezek a gazdag hülyéknek eladóak
ugyanolyan ócska fos mint a bútorlapból készült 80-ért
ha jó bútor kell akkor irány az asztalos és ennyiért csinál tényleg jó bútort
pl a francia ágy keretünk bőven 15 év felett van lehet már 20 is megvan
nem recseg nem mozog nem nyiklik-nyaklik pedig 160 kilóval fetrengek rajta
olyan vastag anyagból van amilyet még sosem láttál eddig a boltodban és nem is fogsz
ez még ágy lesz 100 év múlva is...
ikeába nézegettem a full fa bútorokat, nevetségesek voltak, nem csak az áruk a minőségük is
ha nem lennének nők ezeket a fosokat sosem lehetne eladni, mert a nőknek megtetszik aztán addig basszák az ideget az emberbe amíg meg nincs..... 3-5 év múlva meg lehet kibaszni mindent mert esik szét
egyszer rendelni egyszer meg futóval a a szekrényért
ha a netről rendelem ugyanzt a szart akkor nem kell menni egy métert se, ráadásul olcsóbb is lett volna
uganúgy én cipeltem be a házba mint a megrendelés esetén szóval csak hátrány volt a bútorboltos megrendelésnek
ha alkesz bútorboltos volnék akkor ráfognám hogy részegen nekitántorogtam a szekrény ajtónak azért lett görbe de ez magától lett ilyen szar
de nem is az a lényeg hogy szar lett mert előfordul mindenkivel, csak ugye a bútorboltos szart rá, és ez a bosszantó
https://fabutorwebaruhaz.hu/te...
Olyan mar volt hogy amikor mehjott gorbe volt,de hat a láma lusta tulaj miert vette at?
A rendeles meg ugy van hogy 7 szelessegi meret,3 magassgi,20 fele szin,ezekbol az oldal,ajto,beteszin elterhet,van 4 soros mf ajto,minden sor mas szinuben valaszthato,a fiokok,polcok elrendezesw es merete is.
Ki az a hulye aki minden kombinaciot tart?
De,rengeteg a vevo aki arra se ertelmes hogy le tudjon merni egy helyet,hogy be lehessen vinni,felvinni,vagy csak elfer.
Ezek eleg murisak mikor pingvineznek hogy hozza a gyujtofuvaros,lebassza a haz ele es csa.
Volt hogy kanapet vittem,a sarokban meg szetdobva egy BRW eloszoba,tobb mint egy honapja ugy allt mert ket balos oldal volt a csomagban,a netes beleszart,majd jon.
Ezeket en a mibtadarabbol potolom,amikor ideer akkor kapom meg.
van egy fasztudja mi gardróbunk, észeki népek kókányolták össze ha érdekel csinálok képet róla
na ezt bútorboltban vettük
vagyis vettük volna mert rendelni kellett ott is, akkor még bíztam a boltokba
megrendeltük,megjött, érte mentünk, hazahoztuk
akkor még tetszett, fasza belülről állítható lábak 10 perc alatt vízszintbe volt a monstrum, még meg is lepődtem hogy mennyit feklődött a magyar ipar.......
a tolóajtók faszák tök könnyen mozognak nem akadnak szóval volt öröm hogy kiválasztottuk a tutit
az öröm fél évig tartott mert elgörbült az ajtó állásában
csináltunk fotót, visszuk a boltosnak evvel mit lehet kezdeni
azt mondta küldjük vissza a gyártónak, majd megnézik aztán majd lesz valami
de megérte volna 2 szekrényajtót postázni 30 ezerért
kicsit megtapostam, de nem lett tökéletes, de nincs akkora ív mint volt
na ennyit ér a bútorboltos......
gyereknek komódot, asztalt, konyhába székeket már netről rendeltünk, a bútorboltos azóta meg bezárt
na szóval én nem sajnálom ezeket egy másodpercig sem
geci ez mind 😂
és egy nappal később ér ide
ha veszel mondjuk egy vízpumpát ha kézben fogod akkor látor rajta hogy ez biza elmegy 100 ezret?
értelmetlen fogdosni ezeket
olcsóbb, házhoz jön, igazándiból csak előnye van
Igaz, én alapvetően nem vagyok olyan, hogy nekem csak egyvalami jó és ha az nincs akkor vége a világnak, a feltételeket teljesítse a többi meg másodlagos. Sosem volt sztárolt típus, gyár, szín, forma nálam. Itt van pár bútorbolt, ha abban nem találok, akkor megette a fene.
De volt egy ipse fehervaron,vett egy szultan matracot az ikeaban.
25 ev gari,blabla.Egy ev utan tonkrement,telefon,vigye vissza.
Ja,berelt egy autot,megkapta,egy ev mulva ugyanez,4-5 ilyen utan megunta hogy mar tobb mint 100 rugot koltott es kidobta. 😆