Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer régen egy fórumon, a hifista buzeránsnak feltettem a kérdést, aki így a kábel keresztmetszete, anyaga, kristályszerkezete, hogy azt hogyan kezeli, hogy a koppanásgátló relé érintkezőjén a félgömb alakú, kb. 1mm2 felületnyi érintkező rész hogyan bolondítja meg a térérzékelést és a hang leképezését, nem nagyon adott elfogadható választ.
(Amúgy azt írta, hogy a teljes hosszban az a rész elhanyagolható hosszban van, így nem is kell vele számolni, holott pedig mindig-mindenki azt írja máshol és egyébként és a tanulmányaim szerint is, mindig a leggyengébb pont a meghatározó egy rendszerben, de most ezt elegánsan átugrották.)
Mint az autó belső vezetéke, amikor a töltőkábel keresztmetszetét reklámozzák. És a töltőállomás betápláló kábelét, ha mondjuk épp kettő, ne adj Isten egyszerre három kamion akarna tankolni 2400 Amperrel.

De én ezt mondom ezer éve, ezredik alkalommal, hogy laborkörülmények között mindent lehetségesnek tartok, de meglévő környezetbe és adott feltételek közé illesztve, piacképes és megfizethető árért már sok mindennel kétségeim vannak.
Majd ha látom. Igaz, teherszállító repülőn is több a teher, de attól én nem leszek boldogabb.
Gondolom akkor mondják hogy kompatibilis vele ha belső madzag is bírja azt az ampert 😁
Vagy vastagabb. Kamionon a 3-500kWh akkun elfér
Aha, és az autón belül a csatlakozó (anyától) is ilyen kábel megy az akkuig (balanszer, akkusaru)?
Azt nem tudom, őt nem követtem.
A winkler nagyobb ügynök.
2400Ampert ekkora kábelen küldik át 1,5MW-os töltőn a kínaiak 😆
https://villanyautosok.hu/2025...
Ráadásul meggyőződésből. 😆
Pedig pont ugyanolyan buzik vagytok.
Az nem zavart annyira hogy libsi, meg buzi, amíg a 4 fal között szopja a faszt.
De amikor a demokraták buktak és kiadták a kilövési engedélyt Muskra és minden libernyák alvó ügynök nyomta a kiadott narratívát, ki jobban, ki kevésbé ő bő nyállal és objektivitás nélkül benyalta és visszafröcsögte a propagandát. Sok olyan influencernél ekkor bukott ki aki soha nem politizált, vagy kerülte, de ugye a parancs, az parancs. Bele kellett rakni a mondandójukba, mint Hófehérka mesébe a néger lezbi csajt. Na ekkor tiltottam ezeket.
Bazsó Gábor "Karotta" ezzel szemben tudjuk hogy liberális szekeret tolt, de valahogy ő eléggé visszafogottan, és kínosan adta elő. Látszott hogy neki is meg kell említeni, de igyekezett az objektivitás talaján maradni. Na őt továbbra is kedvelem, mert nem csinált segget a szájából, mint ez a hülye. Mondjuk azóta Karotta is turista osztályon utazik kínába 🤣
Mielőtt beugrott a youtuber villanyautó bizniszbe, azelőtt iphone kereskedő volt... ezzel mindent elmondtam 🤣
az első generációs logan nem megy sokat ellenben azokban olyan motor van ami 4-600 ezer között kezd betegeskedni
a dokker örökké megy szerintem évente 40 ezer fekett de abban is a régi 1.6 szívó benzin van mint a logan
az mcv is sokat megy napi meló 2x20 km boltok fodrász, meg 250+ km feletti rokonok havi szinten
repülőtér
ismerős volt vámos ott valami opel volt nekik azok télen örökké egyes maxigázon mentek hogy minél előbb fűtsön 2-3 évnél tovább egy kocsi se bírta náluk
A Villanyautósok.hu kint sétálgatott Sanghaiban, és nézegették az autókat, csodálkoztak hogy mennyi Tesla Model3 és Y- van....aztán közelebb mentek és tök más volt ráírva 🤣
Tiltottam ezt a faszt, amióta radikális kommunista propagandába kezdett. Lehet ő is kapott a dollárokból, mert esze soha nem volt, de ennyire azért nem volt gyökér.
Most hallottam, hogy 1milliós repülőjegyet fizettek neki a BYD-től, miközben a többi újságíró a vízumot is alig kapta meg kínába a Shanghai-i autószalonra, nála sokkal népszerűbb, de objektív oldalakról, de őt nem lehet megvenni...csak hát magasak a szociális pontjai a kínai kommunista pártban....nekem meg most esett a béke feneke alá 🤣
Meg aztán az is a gond velük, hogy rakat fosadékok. Ha keveset mész, akkor ez nem jön ki, de eldobhatós autók.
Itt a reptéren az őröknek volt. Még a leasing lejárta előtt lecserélték, mert szétesett az összes. Most Vitara van az bírja.
Persze az elektromos Dacia az kínai, szóval van rá esély hogy jobb 😅
Ja, hogy rohadjon meg. Sokkal jobb volt amíg román cég volt.
Ha asszony nem szeretné nézni a reklámokat, amit megszakítanak filmekkel néha, már rég lemondtam volna, és én is Starlinket használnék netezésre. Musk legalább aprítja a komcsikat.
Ezt a geely tökélyre vitte 😁 eladják a kínai autót a hülye európaiaknak volvo néven.
Vezettem, próbáltam, nem rossz, de semmi különös, belül igénytelen.
Ők nem vesznek kínai autót, maradnak a tradíciónál, ők volvot vesznek 🤣
Ez is csak egy szivárványos buzi.
Sose bírtam ezt a kis libsi buzigyereket, de az én szememben ezzel végleg comingautolt 😬
Ő beszél pálfordulásról, mikor mindig az a villanyautó volt legjobb, amit épp adtak neki 🤣 és amiért fizettek neki
Én meg már láttam nem egy dácsiát összetörni,hát nem ültetném bele a családot.Baszki,pint egy hete hogy egy új duster frontálisan ütközött egy g astrával,az astra tulaj csak azért nem tudott kiszállni mert koki részeg volt,a dusterbe meg meghalt az anyuka a két gyerek meg otthon várta.Gyűrődött mint egy karton doboz,de úgy amilyet olyan autóknál látni ami akkor készült mikor még csak elkezdtek a biztonsággal jobban foglalkozni,nagyjából a 90es évek második fele.Szóval ha ezért felárat kell fizetni,megteszem.
A dácsia megeszi a passatot? 😂
Te hülye,hát egy motorháztető zsanért nem tudnak eltüntetni.
nem. Azt tudjuk,hogy ennyiből is le lehet gyártani egy autót és haszonnal el lehet adni. Szóval a többi gyártó aki pofátlan haszonnal dolgozik. Aztán a dácsia lassan megeszi a passzátodat is mind innovációban, teljesítményben mind minőségben mind kinézetben mind ezt töredéke áron aztán lehet fúj dácsiázni de hát ez lett a helyzet 🤣 Én nem vennék mást. Egy logóért nem volnék hajlandó többszörösét fizetni ugyan azért. Bár én nem is vagy hős tűzoltó és menő festő sem és a feleségem sem hoz haza 5 kilát, mert ha valahol dolgozna sem keresne annyit mifelénk a nők 3 kila körül keresnek irodisták meg annyit se (kezeit széttáró) szóval ha nekem új személyautó kellene azt ha maradnak az árkülönbségek akkor az dácsia lenne(kezeit széttáró)
nézegesd meg az új gyártásokat ha az emblémát letakarnák nem mondanád meg melyik prémium márka autójában találtad magad 🤣
Ez a réteg igen,kb mint ez a gyökér handras.

http://youtu.be/86tsuHcn41U?si=AvmpTCfOuMa_R2X5