Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol ott a trafi, benn az udvarban?
https://maps.app.goo.gl/AmqWSn...

A fenti helyen rejtőztek a rendőrök, ilyent, ott még soha nem láttam.
Pont belátnak a faluba lejtő úton.
(Tudom, a patásnak stadionra, muz-nak meg soha nem mentek ki a rendőrök a cigányokra amikor kellett volna, erre persze van eszük, ezt vegyük úgy, hogy ti írtátok, ne is fárasszátok a többieket meg engem. Köszi.)

Úgy látom, egyre komolyabban veszik a törvények betartatását.
Autóknál lapitopival tudják mozgatni az ABS-t némelyiknél ! A Kawáét nem tudják géppel , csak fizikálisan lehet mozgásra kényszeríteni ! 🤔
Ne már , hogy így próbálod és senki nem osztja az észt ! 🤔
Már csak használni kéne😃
Mit kapna? Legfeljebb az élettől ha az elsőt próbálva arccal tompít a bakháton. 😁
aszfalton nem fogok fékezgetni állóra, földúton már 50-el remekül dolgozott az abs
retek szar érzés ez az abs, én tuti kikötném ha ilyen lenne a motoromban
A szomszédos földútért mindjár kapsz ! 😇
nem tudni, egyenlőre működik, de ha ismét lesz benne levegő akkor valami nagyobb hibája van
abs működik a szomszédos földúton lett tesztelve
jövőre kiderül, én biztos precízebb vagyok mint a szakszerviz, tuti nem tévedek, szóval a szerviz hiba ki van zárva
No,asszem jok leszunk az alis carplay-kurviger comboval.A sena beépites is jol sikerult,a fenyero fasza,keveset pofazik a guglimapszhoz kepest,sebesseghatart kijelzi.,mindezt kb egy huszasert.
Nem kell abs-t cserelni?
na
2 kövér bubi volt benne
de hogy a faszba ment bele? egy éve volt szervizben, lehet cseréltek folyadékot és levegőt szívhatott???
nem nagyon haszálja a hátsó féket lehet eddig valahol kallódott a bubi, vagy volt sok kis bubi és télen ált össze egy nagy bubiba
hát eljutottunk oda és lett annyira hitvány szar az autógyártás, hogy nézek egy béjemvé furgont 😅Nem a béjemvé lett jobb(ujjával nemet mutató) az csak tartotta az eddig is minősíthetetlen gyatra szintjét qrva drága szervizeléssel 😅
Sajnos a többi lett még hitványabb ami még néhány éve elfogadható volt 😅
Én évek óta mondom nektek, hogy BMW-ket kell venni, de csak hajtogatjátok a faxságaitokat (szar, elromlik, nincs index, tahók veszik 😁) akkor szopjatok csak a jappppán teknyikákkal 🤣 (amik persze Japánt életükben nem látták 😂)
mert mitől jobb ha lenne bent 5,1 %-os kutyapárt és ilyen 5 % körüli szar pártok, mint dk, mszp, pm, lmp,momentum meg fel sem tudom sorolni mik voltak az elmúlt választásokon súlytalan szar pártok 😅
Én már azt várom, hogy végre 1 párt rendszer legyen talán még meg is élem még néhány választás(meghajlós)
Bár szerencsére most is így működünk már 15 éve(meghajlós) Ezt ilyen puha diktatúrának nevezik ahol van más pártnak beleszólása az ügyekbe csak a megfelelő súlya nincs meg hozzá 😅 Ha itt kiegyenlítődve megvalósult volna a demokrácia akkor már tudnák mi a szar világ. (gondolkodós) És ez még ami most van messze nem az(ujjával nemet mutató) Mi itt qrva jól élünk európa közepén még akkor is ha sokkal szarabbul élünk mit 5 éve a kovid előtti időkben mert ugye mindenki azt sírja vissza. Majd lesz amikor már a mostani időket is vissza sírjuk(óranézegetős) Ha ilyen tiszaféle baloldal valósulna meg akkor meg ezt elég gyorsan el is érjük. Az a szerencse mint ahogy egyszer már írtad is ezek sosem fognak a hatalom közelébe kerülni a szerencsénkre(meghajlós) Viszont lassan bejön a vitya jóslata amit kb. 10 éve tett hogy felzárkózunk a nyugathoz. Mondjuk nem teljesen abból a megközelítésből amire akkor ő gondolt de ez a cél lassan megvalósulni látszik mert sikerül a nyugatnak annyira eródálni magát, hogy eljut a mi szintünkig 😂
Baszki de ki vagy akadva ezzel a 4 éves ipari hulladékkal. Én akkor mit szóljak nekem 4 éves autóm gyári helyreállítása karistolja az 1 millát és hiába vagyok garanciaidőn belül vastagon ki van emelve mire nem jár garancia és az adblúval kapcsolatos dolgokra szűrők katalizátorok stb. még csak a legelső hétre sem kaptam garanciát nem, hogy 5 évre mert tudván tudott foshalom újkorától. Inikém szokjál hozzá, hogy az aranyrudakért újonnan megvásárolt közlekedési eszközök kb. fél évig újak onnantól megkezdődik a nagyfokú eródálásuk. Most már ott tartunk, hogy nem mindegyik fut el 5 évet hiba nélkül lásd. az én szarkazlam sem hiába próbálták becsapni a tojota emblémával nem vette be. 😂 Mondjuk neked az a qrva nagy szerencséd, hogy petákod sincs. Így soha az életben nem lesz semmi új járműved. Azokat amiket meg tudsz venni 20 éves bontószökevények még mindig jobban bírják a strapát egy kis odafigyeléssel ez ma a helyzet(kezeit széttáró) És ebből a minőség alatti teljesítményből akar nagyot szakítani európa egész elképesztő amikor már olyan szintre vitték le az autógyártást, hogy nem bír 5 évet a gariszervíz ellenére sem.(szemeid körbeforgató) A fiad haverjának a szarjába simán belehányták a kínai hulladék szinte csak koromból álló gumitömítéseket. Ó -gyűrűk karmantyúk stb. mind hulladékból visszagyártott hulladékok és megette a fékfolyadék. Örüljön neki, hogy 4 éves motornak még csak ennyi a baja vesz bele ugyanolyan hulladék tömítőkészletet azt pár évig megint jó lesz gombokért mondjuk addigra meg lehet blokkot cserél ki tudja itt már semmire nincs garancia(kezeit széttáró)
Úgy, hogy még egyszer már ne írd légyszíves,hogy dehát csak 4 éves a motor. (ujjával nemet mutató) Az már nagyjából a felhasználása vége felé jár a gyártó tervei szerint. (kezeit széttáró)
ja, 11 éve... 🤣
Viszont az elsőt már 1x cseréltem, Ravennában, mert ott folyt el 😬
Tényleg, én most vettem frissen a motrot kb. 8-10 éve, sose cseréltem a háccsóba semmit.
Működik... 😁
szomorú hogy ez az összes választék...
de lehet az a gond hogy rendszerváltáskor elhittük hogy itt most már ténykeg minden fasza lesz és az a remény még mindig él bennünk
szerintem le kellene mondani erről mert egyre csak szarabb lesz a politika
olyan nekem is volt hogy kb tortazselé állagú volt a folyadék a munkahengerben
de az 25 éves motor volt
és fogott a fék
azért egy 4 éves motoron nem kellene a féknek tönkremenni 20 ezer alatt még hegyvidéken se
Én jártam úgy frissen vett motorral szintén hatsóféknél, hogy a tartályban szépen látszott a szint, hogy fasza, aztán csak belenéztem és zselé állt a tartályban, nem tudom ezt hogy hozták össze lehet az életben nem volt cserélve mert hátsó fékben minek 🤷‍♂️
Remelem fizeti a kormanyvalto kartya havi dijat is ..
szerintem térdenállva imádkozik érte(kezeit széttáró) Mit is tehetne? Az ő haverja már nem fognak parlamenti pártot alkotni mert 5%-k a küszöb. Lesz vitya, totya, petya párt. Ebből az első kettő nála ugye kapásból kiesett tehát a tisza párt a megoldás kulcsa 😅
Szerinted az egesz eleteben ner-en szocializalodott Bütyököt elfogadja a vérkomcsi?
most biztos jobb kedve van mint 2 éve gondolom most magyar petyában látja a megváltást 😅