Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Onnan meg mentem kalocsára, benézhettem volna a vén bagós komcsi-hoz 😁
ini lakik kiskőrös mellett valami néhány lelkes cigány faluba(kezeit széttáró)
Én meg ma délben mentem át Kiskőrös, ki is van ott?
Valamivel kisebb, mint a főhenger, igen.
Az én autómban is kínai féktárcsák vannak 😁 bár azt nem tudom működik-e, mert hétköznapi használatban csak rekuperál... ritkán kell akkorát fékezni, hogy üzemeljen.
Azt is említsük meg, hogy az a kamra pár milliliter méretű.
... és akkor szerinted hova tűnik az olaj? az abs kocka megemészti?
🤣 Örülnének nekem !
holnap skanzen szentendre
Nem csak neked, úgy látom, az olvtársaknak se nagyon van fogalma az ABS kocka működéséről.
ezt írtam én is(kezeit széttáró)
Fél éve letette... lehet hogy az első hónapban elfolyt, azóta meg elszívta a föld 😃
Na az pont nem kell 😅
Szerda reggel legyél a p tivadar 8-nál majd ott találkozunk. Mixerrel gyere ha nem csinálják meg ingyen a kipumat fenyegessük meg őket, hogy beeresztünk az ablakon egy 6-8 m3 betont bosszúból 🤣
ott van az eurokardán , kardántengelyt is tudsz csináltatni !
ja
Puskás Tivadar út ?
a kipumat szerszdán csinálják meg a volt rába telephelyen van egy cég valami expert dpf vagy miféle(kezeit széttáró)
lélegeztető gépet ? 😂
mit?
Nekem volt ilyen, menet közben beszaladt a pedál, igaz autónál, de abs csere volt a megoldás. Jó esetben megragadt egy szelep. Rosszabb esetben pedig.....
Én még a lengéscsillapítót is megrázatnám padon , akkor lenne ám sok jó motor ! Vizsga nélkül ! 😂
így van , megnézik hogy világít , a telepen elkell indulni , hogy kialudjon , és azt is megnézik ! 🤔
Mar evek ota fekpadoznak. Az ABS lampat meg fokozottan nezik, az se jatszik, hogy kiveszed az izzot.
Gyere holnap , oszt motorozunk 1-et !
Bármelyik mixerest megállítod , útbaigazít ! 😂