Pipikém nekem azért nem kell olyan erős motor mert elég hosszú a farkam így is 😁
Meg hát kettőnk közül te vagy az aki nem mert felülni egy motorra sem 😘
köszi az információt de azok a töketlenek akik ide írkálnak és akinek még egyáltalán van motorja az mind fél a gyorsulástól és a sebességtől 😅 Szóval itt seggrakétát senki nem fog venni. Mondom mikkel járnak Burgman, mz, 600 as triumpf 😂 és ehhez hasonló erőgépek 😅
Sziasztok! Zx10 vásárlóknak üzenem hogy volt egy 2008 évjáratú hengerfej hibás motor, azt most összerakták ugyan úgy a hibás hengerfejjel mert nem ment az eladása szétszedve! Jelenleg működik…
Ebben mondjuk egyetértek 😁
Egy relékontaktus méretű kappacitás legfeljebb mikróhullámon befolyásol bármit is. Ott egy vezeték cikcak es vagy egy pici nyúlvány oldalra jelent induktívitást megkapacitást valamint fázistolást.
Ott talán nem. De a készülék hátlapján lévő hangfalcsatlakozóig menő (készülék belsejében) vezeték keresztmetszete, anyaga, kristályszerekezete lehet az érdekes. Nem állítom, hogy a hangfalkábelt ellenálláshuzalból kéne, de szerintem ez kissé túl van misztifikálva.
Én nem írtam, hogy jó volt, hanem csak tesztelt egyet, szerintem csak javította.
De amúgy ha szőrözni akarnék, akkor az utolsó tranyó kollektor (vagy emitter) kivezetését is kérdezhetném.
Sehogy, a legtöbbször nincs védelem... egyenáram ritkán jutt ki, ritkán hibásodik meg egy ilyen jó minőségű végfok, ha igen akkor meg úgy járt 😁 majd vesznek másikat. manapság már a rövidzár védelem is elektronikusan van megoldva, visszaszabályozzák a tápegységet... mondjuk a legdrágábbakba rövid zárvédelem sincs.
Amit tesztelt, és amihez én felkérdeztem, és az adja az apropóját, hogy még mindig logikátlanul mondják sokan a mantrát. lehet, hogy van ilyen, de akkor hogyan oldja meg a védelmet, mondjuk ha a végfok meghibásodik és egyenáram kerülne a hangszórókra?
Akkor az nem volt eléggé hifista buzeráns, mert egy adott szint fölött már ilyen koponásgátló relé nincs benne egyikben se 😁 masszív hatos-nyolcas aranyozott tőcsavarok a kimenet... hangfal kábel meg villás saruval.
Elvek.........a villanyt meg már lebeszéltük ezerszer, nekem már a nyögdíjig sem jönne be az ára főleg ha holnaptól a szomszéd utcában dolgozok, semmi sem biztos, nem méról holnapta hanem percről perce változik minden.
Meg hát kettőnk közül te vagy az aki nem mert felülni egy motorra sem 😘