Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipikém nekem azért nem kell olyan erős motor mert elég hosszú a farkam így is 😁
Meg hát kettőnk közül te vagy az aki nem mert felülni egy motorra sem 😘
😂 😂 dízelel nyomna egy pamacsot órod alá
Csak is így lehet ! Én azért ma is szívesen kerülnék egyet veled mondjuk Bajna-Héreg viszonylatba, úgy is kiemelt helyszín a napokban ! 😉
A kilencestol erosebb,es nem 600,nagyobb.
Én hitvallásom hogy nem ölők foka bébit 😂 hagy szaporodjanak a kis aranyosak 😁
Mondjuk a borjúhús finom lehet hamburgerbe 😆
Nana,azért van itt még fireblade,bár lehet hogy már nem sokáig,megyek vissza a cross világába.
És te mit hajtasz ép ??????? 😂 😂 😂
köszi az információt de azok a töketlenek akik ide írkálnak és akinek még egyáltalán van motorja az mind fél a gyorsulástól és a sebességtől 😅 Szóval itt seggrakétát senki nem fog venni. Mondom mikkel járnak Burgman, mz, 600 as triumpf 😂 és ehhez hasonló erőgépek 😅
Sziasztok! Zx10 vásárlóknak üzenem hogy volt egy 2008 évjáratú hengerfej hibás motor, azt most összerakták ugyan úgy a hibás hengerfejjel mert nem ment az eladása szétszedve! Jelenleg működik…
Én raktam az STKra egy kondit, az audiofileketnpedig lesz.om 😆 inkább mint hogy elmelegedjen a videoton hangszórón 😆
Ebben mondjuk egyetértek 😁
Egy relékontaktus méretű kappacitás legfeljebb mikróhullámon befolyásol bármit is. Ott egy vezeték cikcak es vagy egy pici nyúlvány oldalra jelent induktívitást megkapacitást valamint fázistolást.
Ott talán nem. De a készülék hátlapján lévő hangfalcsatlakozóig menő (készülék belsejében) vezeték keresztmetszete, anyaga, kristályszerekezete lehet az érdekes. Nem állítom, hogy a hangfalkábelt ellenálláshuzalból kéne, de szerintem ez kissé túl van misztifikálva.
retromániában szoktam nézni a srácot 1600 forint körül szokott venni ilyen végfokokat 2x50 wattig tuti 😅
Én nem írtam, hogy jó volt, hanem csak tesztelt egyet, szerintem csak javította.
De amúgy ha szőrözni akarnék, akkor az utolsó tranyó kollektor (vagy emitter) kivezetését is kérdezhetném.
😂
mi van a szomszéd utcában? Pip só? 😅
Sehogy, a legtöbbször nincs védelem... egyenáram ritkán jutt ki, ritkán hibásodik meg egy ilyen jó minőségű végfok, ha igen akkor meg úgy járt 😁 majd vesznek másikat. manapság már a rövidzár védelem is elektronikusan van megoldva, visszaszabályozzák a tápegységet... mondjuk a legdrágábbakba rövid zárvédelem sincs.
Csöves erősítőnél nem tud dc kerülni a hangszoróra a kimenő trafó miatt, de lehet maradi vagyok és van újabb ahol igen 😁
Amit tesztelt, és amihez én felkérdeztem, és az adja az apropóját, hogy még mindig logikátlanul mondják sokan a mantrát. lehet, hogy van ilyen, de akkor hogyan oldja meg a védelmet, mondjuk ha a végfok meghibásodik és egyenáram kerülne a hangszórókra?
Jaaaaaj, most olvasom a cikk írójának "hitvallását":

Még mindig akad ilyen hülye faszkalap, aki azt hiszi, hogy az emberek beveszik ezt a baromságot?
Akkor az nem volt eléggé hifista buzeráns, mert egy adott szint fölött már ilyen koponásgátló relé nincs benne egyikben se 😁 masszív hatos-nyolcas aranyozott tőcsavarok a kimenet... hangfal kábel meg villás saruval.
Én ettől még megvenném ahogy a hindustan-t is, más az ok, de érdekes, hogy ez csak engem érdekel itt.
Elvek.........a villanyt meg már lebeszéltük ezerszer, nekem már a nyögdíjig sem jönne be az ára főleg ha holnaptól a szomszéd utcában dolgozok, semmi sem biztos, nem méról holnapta hanem percről perce változik minden.
A történet nagyon egyszerű,egyre több ilyen jellegű tűz lesz és vele együtt haláleset is.