ekecs hol a faxba vagy már a mixerrel? Ezek itt a puskás utcában pénzről hadoválnak az elvégzett munkáért cserébe(hülledezős)
Van még kb. 2 órád berakni a csövet az ablakon(óranézegetős)
Biztos benne van az is, hogy egyik-másiknak elvonja a figyelmét. Jön Pistike nagy tempóval a kanyar felé, meglátja a kanyarfotós molinóját meg a csávót guggolni a bokor előtt, aztán mire visszanéz az aszfaltcsíkra már nem tud beavatkozni.
Akkor kevésbé sajnálom.
Első esés után azért elgondolkodtam volna rajta, hogy valamit rosszul csinálok, és visszaveszek az arcomból, és megpróbálok megtanulni motorozni, vagy ha olyan csirke vagyok mint Pipi, akkor abbahagyom a motorozást, mert az férfiaknak való 😝
Erről beszélek. Ez amatőr dolog. Velem is volt ilyen az elején, csak nekem nagyobb szerencsém volt, és emiatt kezdtem komolyabban foglalkozni a motor vezetéstechnikával, és a lehetőségekkel, és mentette is meg a seggemet az, hogy rápánikoltam a fékre, de eszembe jutott elengedni és ellenkormányzással (manapság kormánytolásnak hívják) belekényszerítettem a motort a kanyarba. Jó öreg TS125-ösnek meg csavarodott a váza, olyan erők léptek fel, de kikerültem azt a köcsögöt aki kijött elém. 😁
Most húsvét hétfőn legalább ki voltak zavarva szondázni... három helyen láttam, egyiken engem is megfújattak. Ez legalább hasznos, nem úgy, mint mikor a bokorba elbújva a nyerőgépre vigyáznak egész nap ☹️
Ez hülyeseg......egyiketbse ütlegelik, sőt a trombitás frédi is szarik a fejükre látványosan. Itt legalább hasznosak tudnak lenni és senki nem vegzálja őket......
bagoly mondja verébnek 😅
Alapvetően nem. (kezeit széttáró) Még ringre is jártam 2:30 h.ring a legjobb köridő 250 kg-os böszmével. Az szerintem egész jó egy nehéz öreg túragéppel. A profik akik lapon nyomták végig a 150 kg 600-assal azok csináltak 2 perceket(gondolkodós)
tök égő elmenni a tüzépre 3 műtrágyás zsák sóderért
Van még kb. 2 órád berakni a csövet az ablakon(óranézegetős)
Egyik nap tizenkilencedike - másik nap huszadika ,két különböző motoros csak a fotós ugyan az
Első esés után azért elgondolkodtam volna rajta, hogy valamit rosszul csinálok, és visszaveszek az arcomból, és megpróbálok megtanulni motorozni, vagy ha olyan csirke vagyok mint Pipi, akkor abbahagyom a motorozást, mert az férfiaknak való 😝
De próbáld meg a tőlem megszokott nyers megfogalmazásokat az egyel korábbi kijelentésem sorai közé illeszteni. Vagyis kicserélni.
Na, ez a baj.
Alapvetően nem. (kezeit széttáró) Még ringre is jártam 2:30 h.ring a legjobb köridő 250 kg-os böszmével. Az szerintem egész jó egy nehéz öreg túragéppel. A profik akik lapon nyomták végig a 150 kg 600-assal azok csináltak 2 perceket(gondolkodós)