Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy-úgy ! Nem egy irigy gyerek ! Még egy utánfutóra is rá tudom engedni , ha elég erős , és ha rendesen el van tömítve minden sarka ! 😏
az a baj mire hazaérek vele megköt a vödörben
Szerintem ad szívesen...csak menj érte 🤣
én meg mehetek pár vödör sóderért a tüzépre.....te meg pazarolsz.......
Én meg mennyit kib@szok a ganéba naponta ! 🙄
Mennyiért adod? 🤑
Pont ezt csináltam, vettem 200 kilót, így is fele megmaradt 😁
2 talicska beton nekem is kellene
tök égő elmenni a tüzépre 3 műtrágyás zsák sóderért
Onnan pipi talicskával is elhordja.
Tatán vagyok , rakodásra várok !😉
Ja mert annak meg produkálni akarják magukat hogy legyen jó fotó. De a srácnak is a második balesete.
ekecs hol a faxba vagy már a mixerrel? Ezek itt a puskás utcában pénzről hadoválnak az elvégzett munkáért cserébe(hülledezős)
Van még kb. 2 órád berakni a csövet az ablakon(óranézegetős)
Biztos benne van az is, hogy egyik-másiknak elvonja a figyelmét. Jön Pistike nagy tempóval a kanyar felé, meglátja a kanyarfotós molinóját meg a csávót guggolni a bokor előtt, aztán mire visszanéz az aszfaltcsíkra már nem tud beavatkozni.
Motoros fényképészre értetem hogy baleseteket vonzza .
Egyik nap tizenkilencedike - másik nap huszadika ,két különböző motoros csak a fotós ugyan az
Akkor kevésbé sajnálom.
Első esés után azért elgondolkodtam volna rajta, hogy valamit rosszul csinálok, és visszaveszek az arcomból, és megpróbálok megtanulni motorozni, vagy ha olyan csirke vagyok mint Pipi, akkor abbahagyom a motorozást, mert az férfiaknak való 😝
Erről beszélek. Ez amatőr dolog. Velem is volt ilyen az elején, csak nekem nagyobb szerencsém volt, és emiatt kezdtem komolyabban foglalkozni a motor vezetéstechnikával, és a lehetőségekkel, és mentette is meg a seggemet az, hogy rápánikoltam a fékre, de eszembe jutott elengedni és ellenkormányzással (manapság kormánytolásnak hívják) belekényszerítettem a motort a kanyarba. Jó öreg TS125-ösnek meg csavarodott a váza, olyan erők léptek fel, de kikerültem azt a köcsögöt aki kijött elém. 😁
Most húsvét hétfőn legalább ki voltak zavarva szondázni... három helyen láttam, egyiken engem is megfújattak. Ez legalább hasznos, nem úgy, mint mikor a bokorba elbújva a nyerőgépre vigyáznak egész nap ☹️
Kiküldtek ide a egy vagy két rendőrnőt, krétával rajzolgatni az aszfaltra, azok másra úgyse jók 😁
Én remélem pedig.
De próbáld meg a tőlem megszokott nyers megfogalmazásokat az egyel korábbi kijelentésem sorai közé illeszteni. Vagyis kicserélni.
Ez hülyeseg......egyiketbse ütlegelik, sőt a trombitás frédi is szarik a fejükre látványosan. Itt legalább hasznosak tudnak lenni és senki nem vegzálja őket......
A rendőröknek is egy hülyegyerek miatt mással kell foglalkozniuk, mint pl. a tolvajok és köcsög ratyik ütlegelésével.
Na, ez a baj.
Humor Herold 33 percnél hogy játszotta az eszét a rendőrnőnek, tiszta szánalmas 🤮
A hatszazasok nem voltak 150 kilosak.Inkabb 180-190 kilo.
bagoly mondja verébnek 😅
Alapvetően nem. (kezeit széttáró) Még ringre is jártam 2:30 h.ring a legjobb köridő 250 kg-os böszmével. Az szerintem egész jó egy nehéz öreg túragéppel. A profik akik lapon nyomták végig a 150 kg 600-assal azok csináltak 2 perceket(gondolkodós)
Te is ilyen balfasz voltal?