Pontosan valami hasonló keverék lehet , bridgestone sport touring t30f csak nem értem , hogy fordulhat elő ,mikor a minta még nem kritikus ! Ebből jön ki a drót , nem csodálkozok rajta , de a papírzsebkendőt még ez sem szedte ! 😉
Nem konkrét ellenőrzést csináltam , hanem álltalános takarítgatás , tapogatás , és beleqrt a drót akezembe . Nem volt őszinre a mosoly , de azt gondoltam valami drótdarabot felszedtem azútról . Csak mikor fogóval kiszerettem volna húzni , jöttem rá , hogy tépem kifele a gumiból a drótszövetet ! 🤨
Mégegyszer : nem volt sérülés ami a képen látszik nem volt rajta csak miután fogóval kitéptem a drótot ! Amibe a kezem beleakadt mintha egy tűhegy kiállt volna a gumiból ! Ennyi ! 🤔
Ahogy írtad , de nekem csak egyszál lógott ki , ami beleszúrt a kezembe amikor tapogattam , se menet közben sem szemmel semmit nem vettem észre elötte ! Nem volt elötte se padkázás sem extrém drótig koptatás , sem sérülés , csak utána , mikor fogóval kitéptem a szövetből ! De kérdem , mivan ha nem akad el a kezem benne ? 🤔
nekem a 2012es téligumi még mindig az opelen van 😁
minta már nem nagyon van, de fel kellett tenni mert egy buzi kamionos miatt megpadkáztam a jobb első gumit és 2 helyen kivágta a felni
aztán feltettem 2 télit előre, hátul meg 2 nagyon fasza goodyear gumi van, műszakiig így használom a kocsi....
sehol nem kapni már ezt a mintát vehetek 2 nyárit előre
2003-ban vettünk egy új ignist és az eredeti gumi lekerült róla a garázs mélyére az első évben, kléber volt, rá 12 évre vettem az öreg ignist szar gumiakkal és gondoltam az alig 15000-et futott gumik mekkora királyság lesz rá, lányomék elmentek külföldre és hazafelé hirtelen rázni kezdett aa kocsi és lettbegy defektjük is a pályán, hazaérve látom azt amit Ekecs írt csak sündisznó módon, az összes keréken egy csomó drót kiugrott a futófelületen és az oldalukon is lett némi pukli. Ilyet 92-ben a főnököm aitóján láttam fuldával, de ő meghajtotta és elmondása szerint 180-nál lett olyan hirtelen.
Laci ! Semmi sérülés nem volt rajta , csak miután kitéptem fogóval a drótot az acélszövetből ! Minta is volt még rajta , ezt a szezont még kibírhatta volna ! De elgondolkodtató , ha nem akad bele a kezem , nem veszem észre és történetesen 200felett megkotlik alattam az elsőkerék !? 🤔
Ezt nem tudom, a merevszárnyas az úri huncutság 🤷♂️ De az xcsoar-t le tudod tölteni telefonra is és próbálgathatod. Ilyen háromszög repüléshez az is bőven jó szerintem.
Dehogy, csak PPL-el szemezek. Két kis Falke movit van a céges sportegyesületnek, azokkal repülhetnék, meg tanulhatnék rajtuk.
De asszonynak meg kellett ígérnem hogy óvatos leszek, ezért csak lassan és alacsonyan fogok repülni 😅
minta már nem nagyon van, de fel kellett tenni mert egy buzi kamionos miatt megpadkáztam a jobb első gumit és 2 helyen kivágta a felni
aztán feltettem 2 télit előre, hátul meg 2 nagyon fasza goodyear gumi van, műszakiig így használom a kocsi....
sehol nem kapni már ezt a mintát vehetek 2 nyárit előre
De asszonynak meg kellett ígérnem hogy óvatos leszek, ezért csak lassan és alacsonyan fogok repülni 😅